Haydi Yine Yeniden...

sofraya oturduğunuz da aklınızdan şunları çıkarmayın
mideniz yumruğunuz büyüklüğün de
yumruğum kadar yersem doymuş olurum
arkamdan kovalayan yok her şeyin tadına vara vara acele etmeden zevkini çıkararak yerim
büyük tabakla küçük bir tabağa aynı miktar yemek koysam büyükte az küçükte dolu dolu görünür beynim küçük tabakla yersem 1 tabak dolusu yemek yedim diye algılar
doymam diye asla düşünmem oldu ki bu bana yetmez diye düşündüm yine de yemeyi bırakırım ek almam nasıl olsa acıkırsam 2 saat sonra bir daha yerim derim ama acıkmam çünkü doymayan midem değil aç gözümdür

Belki kızacaksınız ama bu bizim olayın yanına ek bir şey mi alsam şöyle 5 kilo gitsin ilk sonra yavaş yavaş..Instagram da var diyet ürünleri ama nasıldır bilinmez tabi

Belki kızacaksınız ama bu bizim olayın yanına ek bir şey mi alsam şöyle 5 kilo gitsin ilk sonra yavaş yavaş..Instagram da var diyet ürünleri ama nasıldır bilinmez tabi
bizim denemediğimiz ürün mü kaldı işe yarasa burda bangır bangır derdik şu işe yarıyor hadi kullanalım
hem paran gider hem kesin bir yerlerine zarar verir sakın haaa alayım deme

Belki kızacaksınız ama bu biyın yanına ek bir şey mi alsam şöyle 5 kilo gitsin ilk sonra yavaş yavaş..Instagram da var diyet ürünleri ama nasıldır bilinmez tabi
Oncelikle hos geldin canim biraz kendinden bahsedermisin evlimisin cocuk varmi kilon seksenlerde galiba burda hep beraber birbirimize destek olarak verecez kilolari tekrar hosgeldin grubumuza :KK66:

ben çok acıktım duygusal açlık değil vallaha da midem gurulduyor
2 kaşık yulaf kepeğine 4 kaşık yoğurt biraz kuru nane biraz acı pul biber 1 tane de etli kırmızı biber doğradım yiyorum

hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
metracım canım allah sağlıklı uzun ömürler versin iyi ki doğdun:))
sabah 9 dan beri elektirik yoktu kafayı yedim resmen gecikmeli gelebildim topiğimize sayfalar bilebirikmiş ayyyy çoook güzel yaaa:nazar::nazar::nazar:

sabah
2 servis kaşığı yumurtalı melemen
2 dilim ekmek
1 zeytin

ara
komşum geldi
bir kaç tane yulaflı bisküvi
2-3 tane kayısı kurusu ve çekirdeği

akşam
2 yemek kaşığı sabahtan kalan melemen :)
2 kaşık dünden kalan melemen

elektirik yoktu ya bunlar dolapta bozulur az daha kalırsa diye yiyiverdim taze yemekten yemedim
sonra acıkırsam yulaflı ya da sade yoğurt yiyebilirim
Hosgeldin canim benim.iyi gelecek bu topic hepimize.bak yavas yavas toparlaniyoruz.
menun de gayet iyi bu arada.elektriksizlige ragmen

Bekliyorum tambakcim seninle bitmemis bir yarisimiz vardi bizim unutmadiysan donde devam edelim bak tomurcuk da vardi bir zaman o ne kadar kilo verdi biz hala yerimizde sayiyoruz

Sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum ama nihayetinde kac aydir yerimde sayiyorum iste

Tesekkurler canim insalllah artik eksilere dusme vakti geldi
aynen aysun tambak beraber inecektik 70 lere.hadi pesimden gelin ben 60 lara inmeden :)))

Bugunku menum pek diyetlik degil ama kac aydir saymadan yiyorum yavas yavas duzelicek artik

Sabah
Yesil cay
Bir tane tost

Ogle
İki tane krep
Peynir zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Bir tabak tavuk sote
İki dilim beyaz ekmek
baslangic olarak gayet iyi canim.

ben çok acıktım duygusal açlık değil vallaha da midem gurulduyor
2 kaşık yulaf kepeğine 4 kaşık yoğurt biraz kuru nane biraz acı pul biber 1 tane de etli kırmızı biber doğradım yiyorum
bende cok acim suan.dusunuyorum ne yapsam diye birazdan menu yazicam.aksam cok dengesiz oldu da...

Aksam uzeri 4-5 adet uzum
1 haslanmis yumurta
1 avuc cig findik

aksam eve gitmeyecektim bi yere ugramam gerekti yanima almistim haslanmis yumurta oraya gitmeden yedim ama simdi ciddi aclik hissediyorum.eve geleli yarim saat kadar oldu.gittigim yerde de tuzsuz bulamadim.oyle iste

Aksam uzeri 4-5 adet uzum
1 haslanmis yumurta
1 avuc cig findik

aksam eve gitmeyecektim bi yere ugramam gerekti yanima almistim haslanmis yumurta oraya gitmeden yedim ama simdi ciddi aclik hissediyorum.eve geleli yarim saat kadar oldu.gittigim yerde de tuzsuz bulamadim.oyle iste
en güzeli yoğurt şişiriyor mideyi salatalık varsa içine doğrayı ver ye gitsin bu saatten sonra az zarar veren ne yesek o bile kar ki yoğurt pul biber limonu yatmadan önce yiyor çoğu göbek yağını eritiyor diye

Haydeeee hayırlı uğurlu olsun hatunlar..

brüt 20 net 19,90 gitmesi gerek biriyim çalışıyorum düzensiz yiyorum ve ekimciğim merhaba :KK70: :KK70: :KK70: davete icabet etmek gerek :KK70:
Hosgeldin aramiza :) eglenceli bi yapiya sahipsin sanirim mesajlarini okumak cok keyifli.eglenerek kilo vermek guzel olacak seninle.gorusmek uzere...

en güzeli yoğurt şişiriyor mideyi salatalık varsa içine doğrayı ver ye gitsin bu saatten sonra az zarar veren ne yesek o bile kar ki yoğurt pul biber limonu yatmadan önce yiyor çoğu göbek yağını eritiyor diye
Aynen canım dediğin gibi yaptım gece.3 yemek kaşığı yoğurt pul biber limon birde salatalık doğradım içine ohhh mis.Tok da tuttu hem.İyi ki yemişim çünkü uyumam saat 2 yi buldu

X