Haydi Yine Yeniden...

Vayy emelcim, koca hamileliğin boyunca 3 kilocuk mu aldın???
Bu garibe de sırrını ver de ben de coşmayayım...

ekim2009 Eskişehir'de deprem olmuş kuzum.Geçmiş olsun,hissettiniz mi sarsıntıyı?
hissetmek ne kelime yüzeye yakın olmuş en az 6 şiddetindedir sandım oturduğum yerde biri sandalyeme tekme atmış gibi sarsıldım eşim salonda uyumuştu bi fırlamış ben de mutfaktan direk çocuğun odasına girdik benim melocan hiç farketmemiş uyuyor:))1-15 saniye sürdü allahtan 10 sn sürse yıkılan yerler olurdu kesin rabbim esirgesin

Ayni zamanda kalmışız demek çocukların kahvaltisi olmasa dahada uyurdum:)
Benim en rahat kitap okudugum saatler gece saatleri olunca uykudan vazgeciyorum..

Tekrar geçmiş olsun canım.Evet bende 4 okudum ama hissedilen her zaman farklı oluyor.Bende de var deprem fobisi.Kocaeli'de yaşamaya başlayınca bu korku iki katına çıktı

saat 3 gibi yattım sivri sineğin teki beni yedi durdu sinekliğin aradan girmiş :))gece uyumadım doğru düzgün sabah benimkiler acıkmış melemen dediler ben kalkamadım kendileri pişirmiş yemiş bile birde içeri salona taşımışlar yere sofra sermiş tv karşısında yemiş bey efendiler benim ilaç saatim dolmadı 10 dk var dolsun ben de kahvaltı yapıcam

bizim binalar 4 katlı 3. kattayım sonraki ardçılarda midem bulanıp başım döndü de asıl sarsıntıda olmadı kendime hayret ettim normalde deprem olmadan bi kaç sn önce hissederdim hep

kacta oldu? Deprem oldugunda Aşağı katlara inmek yerine yukari çıkmak gerekiyormuş.. sen yukari Yakinsin. Her durumda canımız Rabbimiz e emânet aslında "O" korusun yeterki..

Tekrar geçmiş olsun canım.Evet bende 4 okudum ama hissedilen her zaman farklı oluyor.Bende de var deprem fobisi.Kocaeli'de yaşamaya başlayınca bu korku iki katına çıktı
sağol allah razı olsun ilk depremim afyon dinar dayken oldu en üst katta 6. kattaydık o zaman 2003 te olmuştu ya o zaman o 5 küsür şiddetindeydi çay ilçesinde baya ev yıkılmıştı bende hiç deprem korkusu yok 2. sarsıntıdan sonra oğlum daha 1.5 yaşındaydı baba oğul aşağı indiler bende çanta hazırladım ecelimde varsa ölürüm bari çocuğum soğukta kalmasın diye su kalın kıyafet v.s. hazırlamıştım camdan atarım demiştim kendi kendime :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…