- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 39
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
İyi geceler kizlar.
Vayy emelcim, koca hamileliğin boyunca 3 kilocuk mu aldın???Evet ya ben en son 102 rakamini gordum diyet yaptim 92 dustum sonra hamile kaldim 95 dohum yaptim dogumdan cikinca 80 e dustum yedim.yedim 92.2 oldum sonra kk ya uye oldum temmuz 15 den bu yana da 10.3 gr vermisim
İlk.hedef bi 79.9 u goreyim 70 e dusmek sonrasi allah kerim :)
Günaydın kuzuuuuummmHerkese günaydiiinn
hissetmek ne kelime yüzeye yakın olmuş en az 6 şiddetindedir sandım oturduğum yerde biri sandalyeme tekme atmış gibi sarsıldım eşim salonda uyumuştu bi fırlamış ben de mutfaktan direk çocuğun odasına girdik benim melocan hiç farketmemiş uyuyor:))1-15 saniye sürdü allahtan 10 sn sürse yıkılan yerler olurdu kesin rabbim esirgesinekim2009 Eskişehir'de deprem olmuş kuzum.Geçmiş olsun,hissettiniz mi sarsıntıyı?
kandilli rasathanesine baktım hemen 4 şiddetindeymiş yüzeyin 5 km altında ondan bu kadar sert hisettmişizBen ne kadar habersiz kaldım dünyadan. şiddeti kaçtı acaba?ekim2009 geçmiş olsun canım
günaydın ben de kalkalı 50 dk oldu gece uyumayınca:))Günaydın kızlar...
kandilli rasathanesine baktım hemen 4 şiddetindeymiş yüzeyin 5 km altında ondan bu kadar sert hisettmişiz
bizim binalar 4 katlı 3. kattayım sonraki ardçılarda midem bulanıp başım döndü de asıl sarsıntıda olmadı kendime hayret ettim normalde deprem olmadan bi kaç sn önce hissederdim hepAllah a şükür uzun surmemis kaçıncı katta oturuyorsunuz siz ablacım?
Tekrar geçmiş olsun canım.Evet bende 4 okudum ama hissedilen her zaman farklı oluyor.Bende de var deprem fobisi.Kocaeli'de yaşamaya başlayınca bu korku iki katına çıktıhissetmek ne kelime yüzeye yakın olmuş en az 6 şiddetindedir sandım oturduğum yerde biri sandalyeme tekme atmış gibi sarsıldım eşim salonda uyumuştu bi fırlamış ben de mutfaktan direk çocuğun odasına girdik benim melocan hiç farketmemiş uyuyor:))1-15 saniye sürdü allahtan 10 sn sürse yıkılan yerler olurdu kesin rabbim esirgesin
bizim binalar 4 katlı 3. kattayım sonraki ardçılarda midem bulanıp başım döndü de asıl sarsıntıda olmadı kendime hayret ettim normalde deprem olmadan bi kaç sn önce hissederdim hep
sağol allah razı olsun ilk depremim afyon dinar dayken oldu en üst katta 6. kattaydık o zaman 2003 te olmuştu ya o zaman o 5 küsür şiddetindeydi çay ilçesinde baya ev yıkılmıştı bende hiç deprem korkusu yok 2. sarsıntıdan sonra oğlum daha 1.5 yaşındaydı baba oğul aşağı indiler bende çanta hazırladım ecelimde varsa ölürüm bari çocuğum soğukta kalmasın diye su kalın kıyafet v.s. hazırlamıştım camdan atarım demiştim kendi kendime :)))Tekrar geçmiş olsun canım.Evet bende 4 okudum ama hissedilen her zaman farklı oluyor.Bende de var deprem fobisi.Kocaeli'de yaşamaya başlayınca bu korku iki katına çıktı
amin rabbim korusun yeter ki
kacta oldu? Deprem oldugunda Aşağı katlara inmek yerine yukari çıkmak gerekiyormuş.. sen yukari Yakinsin. Her durumda canımız Rabbimiz e emânet aslında "O" korusun yeterki..