- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- Konu Sahibi tomurcukkk
anammm anaammm canım tatlı çekti vallaha da billaha da şekerli ne yesem acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bagislasin canim baslangicta 102 miydinBenim bebisim 8 aylikkk
Varsa dondurma ye canim hem cok guzel hem saglikli hem sekerli daha ne olsunanammm anaammm canım tatlı çekti vallaha da billaha da şekerli ne yesem acep
ben bu yaz 1 kere dondurma yedim eskiden çook severdim 2 tane bile yerdim şimdi hiç canım istemiyor gözümğn önünde yeseler bile azcık bile yiyesim gelmiyor nedenseVarsa dondurma ye canim hem cok guzel hem saglikli hem sekerli daha ne olsun
kuru kayısı dediğim yarı gölge yarı güneşte kurutulmuş dilim dilim kesilip rengi sapsarı islimli patik denen gibi ama azcık sert ve taze kayısı tadında nerdeyse ben istanbulfdayken kayısı almışlar eşim abisi büyük elti kesmiş kurutmuşlarTabi kuru kayisi daha uygun canim sen bana bakmaaa
zaten dondurma yok kiTabi kuru kayisi daha uygun canim sen bana bakmaaa
ben ocağa kadar 89 olsammm diyorum yaza kadarda anca 79.9 olsam diye hayal kuruyorumEvet ya ben en son 102 rakamini gordum diyet yaptim 92 dustum sonra hamile kaldim 95 dohum yaptim dogumdan cikinca 80 e dustum yedim.yedim 92.2 oldum sonra kk ya uye oldum temmuz 15 den bu yana da 10.3 gr vermisim
İlk.hedef bi 79.9 u goreyim 70 e dusmek sonrasi allah kerim :)
Ankara sicak canimcim bende zaten dormada deyince soguk sicak fark etmez yaz kis afiyetle yenirzaten dondurma yok ki
hava da baya serin
Hamileyken ne kadar az kilo almissin canim cok azimlisin en kisa zamanda ulasirsin hedefineEvet ya ben en son 102 rakamini gordum diyet yaptim 92 dustum sonra hamile kaldim 95 dohum yaptim dogumdan cikinca 80 e dustum yedim.yedim 92.2 oldum sonra kk ya uye oldum temmuz 15 den bu yana da 10.3 gr vermisim
İlk.hedef bi 79.9 u goreyim 70 e dusmek sonrasi allah kerim :)
Ayyy dimi ya abuk subuk sakalar acayip kaprisler sacma sapan sinirlenmeler off hicc cekilmiyorlar biri ergen digeri ergen taklitcisi aksama kadar olduruyorlar beni isten cok kavgalari yoruyo benim ufaklik varya bol bol opuyorum bazen yamyamligim tutuyo issiriyorum napiyimmküçük çocuğu bebeği olan kızlar sevebildiğiniz kadar sevin şimdi kuzularınızı sonra dilleri uzar kaprisleri olur sakalları kılları çıkar olmadı ergen sivilcesi çıkar şapur şupur öpemezsiniz benden demesi :)
Canlar ben de bugün itibariyle tatil moduna girmiş olduğumdan, bayram sonrası menülerimi ve sporumu düzenli paylaşsam olur değil mi?
Süper o zaman.Hem daha çok motive ederiz birbirimizi.Bende öyle yapacağım ablacım bayramdan sonra tatil bitip herkes yerine gittiginde duzene sokacagim menuleri