Haydi Yine Yeniden...

Tabi kuru kayisi daha uygun canim sen bana bakmaaa
kuru kayısı dediğim yarı gölge yarı güneşte kurutulmuş dilim dilim kesilip rengi sapsarı islimli patik denen gibi ama azcık sert ve taze kayısı tadında nerdeyse ben istanbulfdayken kayısı almışlar eşim abisi büyük elti kesmiş kurutmuşlar
benim gibi normal gün kurusu kayısı yemeyenler varsa bu şeklini çok sevecekler tavsiye ederim

küçük çocuğu bebeği olan kızlar sevebildiğiniz kadar sevin şimdi kuzularınızı :emir_bebek:sonra dilleri uzar kaprisleri olur sakalları kılları çıkar olmadı ergen sivilcesi çıkar şapur şupur öpemezsiniz benden demesi :)

Evet ya ben en son 102 rakamini gordum diyet yaptim 92 dustum sonra hamile kaldim 95 dohum yaptim dogumdan cikinca 80 e dustum yedim.yedim 92.2 oldum sonra kk ya uye oldum temmuz 15 den bu yana da 10.3 gr vermisim

İlk.hedef bi 79.9 u goreyim 70 e dusmek sonrasi allah kerim :)
ben ocağa kadar 89 olsammm diyorum yaza kadarda anca 79.9 olsam diye hayal kuruyorum :KK73::KK73:

Evet ya ben en son 102 rakamini gordum diyet yaptim 92 dustum sonra hamile kaldim 95 dohum yaptim dogumdan cikinca 80 e dustum yedim.yedim 92.2 oldum sonra kk ya uye oldum temmuz 15 den bu yana da 10.3 gr vermisim

İlk.hedef bi 79.9 u goreyim 70 e dusmek sonrasi allah kerim :)
Hamileyken ne kadar az kilo almissin canim cok azimlisin en kisa zamanda ulasirsin hedefine

Bikac parca utum vardi onlari yaptim simdi.icim ezildi az bisey yogurt yedim.oglus da erken uyudu bugun.firsattan istifade bende yatip uyuyayim diyorum.yarin bi yakinimizin dugunu var.cok oynarim ben dugunlerde yorulcam kesin.simdiden uykumu alayim ki yarin enerjik olayim.
hepinize iyi sohbetler,hayirli geceler...

Kızlar bende geldim öncelikle menüm sabah sporu ardından kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım arada yeşil çay bi elma öğle yemeği karabuğdaylı yoğurt ara yok akşam çorba salata bide utanarak yazıyorum iki tane börek

küçük çocuğu bebeği olan kızlar sevebildiğiniz kadar sevin şimdi kuzularınızı :emir_bebek:sonra dilleri uzar kaprisleri olur sakalları kılları çıkar olmadı ergen sivilcesi çıkar şapur şupur öpemezsiniz benden demesi :)
Ayyy dimi ya abuk subuk sakalar acayip kaprisler sacma sapan sinirlenmeler off hicc cekilmiyorlar biri ergen digeri ergen taklitcisi aksama kadar olduruyorlar beni isten cok kavgalari yoruyo :KK43: benim ufaklik varya bol bol opuyorum bazen yamyamligim tutuyo issiriyorum napiyimm :KK66:

X