Haydi Yine Yeniden...

sağol allah razı olsun ilk depremim afyon dinar dayken oldu en üst katta 6. kattaydık o zaman 2003 te olmuştu ya o zaman o 5 küsür şiddetindeydi çay ilçesinde baya ev yıkılmıştı bende hiç deprem korkusu yok 2. sarsıntıdan sonra oğlum daha 1.5 yaşındaydı baba oğul aşağı indiler bende çanta hazırladım ecelimde varsa ölürüm bari çocuğum soğukta kalmasın diye su kalın kıyafet v.s. hazırlamıştım camdan atarım demiştim kendi kendime :)))

Kıyamam ya anne yüreği işte.. bendede korku yok iyi ki kötü mü bilmiyorum..ben küçük ogluma hamileyken burda da deprem oldu pazar kahvaltisi hazırlıyorum eşimi bir kac kere uyandirmaya gittim ama kalkmadi deprem oldugu sirada kalkip kizmaya hazırlamış kendini manyak misin yatagi niye sallıyorsun diye:)) oglumu alıp aşağı indi ben kahvaltiyi hazirlamaya devam ettim.. sonra herkes yukarı çıktı ben kendimi boşa yormadim diye seviniyorum hala salak gibi halbuki garantisi yok ev yikilsa ölsem hem karnimdakinin kanina girmiş olacağım hem intihar yani..

Ekimcim cok gecmis olsun depremin ne oldugunu cok iyi bilirim 17 agustosta depremde istanbuldaydim bende hayatim boyunca unutamam cok kotuydu

Günaydın kizlarr ekim2009 ekim2009 canimm cok gecmis olsun rabbim dogal afetlerden bizi korusun aslinda temkinli olmak lazim kocaeli depreminide duzce depreminide cok yakindzn hissetmistim annem deprem sonrasi depresyona girdi uzun zaman kendine gelemedi panik atak oldu kadin halen etkileri uzerinde malesef :KK43:

hissetmek ne kelime yüzeye yakın olmuş en az 6 şiddetindedir sandım oturduğum yerde biri sandalyeme tekme atmış gibi sarsıldım eşim salonda uyumuştu bi fırlamış ben de mutfaktan direk çocuğun odasına girdik benim melocan hiç farketmemiş uyuyor:))1-15 saniye sürdü allahtan 10 sn sürse yıkılan yerler olurdu kesin rabbim esirgesin
Canım benim çok geçmiş olsun Allahım tekrarını yaşatmasın

sağol allah razı olsun ilk depremim afyon dinar dayken oldu en üst katta 6. kattaydık o zaman 2003 te olmuştu ya o zaman o 5 küsür şiddetindeydi çay ilçesinde baya ev yıkılmıştı bende hiç deprem korkusu yok 2. sarsıntıdan sonra oğlum daha 1.5 yaşındaydı baba oğul aşağı indiler bende çanta hazırladım ecelimde varsa ölürüm bari çocuğum soğukta kalmasın diye su kalın kıyafet v.s. hazırlamıştım camdan atarım demiştim kendi kendime :)))
Canım afyondamıydın daha önce bende afyondayım siz daha şiddetli yaşamışsınızdır merkezdede çok kmtü hissedilmişti herkes dışarlarda sabahlanıştı ilk depremde bende korkmadım bekardım daha ama ikincide evliydim ve evde yanlızdım duvarlar falan çatlamıştı vştrinler indi onda bayaa korktum Allah korusun...

Canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin bende Son van depremini gördüm bende çok korkuyorum eşim ayağını kanepede otururken çok sallar bu titreşim bile beni korkutuyor sürekli gözüm lambaları

Takılıyo kendim için değil çocuklarıma birşey olacak diye endişeleniyorum

Günaydın kizlarr ekim2009 ekim2009 canimm cok gecmis olsun rabbim dogal afetlerden bizi korusun aslinda temkinli olmak lazim kocaeli depreminide duzce depreminide cok yakindzn hissetmistim annem deprem sonrasi depresyona girdi uzun zaman kendine gelemedi panik atak oldu kadin halen etkileri uzerinde malesef :KK43:
Benim kayınvalide de panik atak hastası olmuş 99 depreminden sonra.Gölcükte birebir yaşayanlardan tabi.Eşim de hiç unutamıyor.Kayınvalide 1 avuç hap kullanıyor şimdi.Kolay değil Rabbim kimseye vermesin

Bu arada @EMELinEMELi kendimi tanıtamadım daha:)
Adım ilkay 35 yaşında iki erkek çocuk annesiyim büyük 12, 5 küçük 9 yaşında
15.senemizi doldurduk evlilikte bende tanışarak evlenenlerdenim bu ay 21.senemizi doldurduk:)
Allah daim etsin mutluluğunuzu.Baya erken tanışmışsınız 14 yaşında.Ne güzel böyle ilişkileri evlilikle çocukla taçlandırmak

Kıyamam ya anne yüreği işte.. bendede korku yok iyi ki kötü mü bilmiyorum..ben küçük ogluma hamileyken burda da deprem oldu pazar kahvaltisi hazırlıyorum eşimi bir kac kere uyandirmaya gittim ama kalkmadi deprem oldugu sirada kalkip kizmaya hazırlamış kendini manyak misin yatagi niye sallıyorsun diye:)) oglumu alıp aşağı indi ben kahvaltiyi hazirlamaya devam ettim.. sonra herkes yukarı çıktı ben kendimi boşa yormadim diye seviniyorum hala salak gibi halbuki garantisi yok ev yikilsa ölsem hem karnimdakinin kanina girmiş olacağım hem intihar yani..
rabbim esirgesin hepimizi evlatlarımızı da o anda insan düşünemiyor ki

Canım afyondamıydın daha önce bende afyondayım siz daha şiddetli yaşamışsınızdır merkezdede çok kmtü hissedilmişti herkes dışarlarda sabahlanıştı ilk depremde bende korkmadım bekardım daha ama ikincide evliydim ve evde yanlızdım duvarlar falan çatlamıştı vştrinler indi onda bayaa korktum Allah korusun...
ilk tayin yerimiz di afyon dinar 2.5 sene kadar kaldık orada .ilk büyük deprem olmuş o zaman yoktuk 2. sinde ordaydık
gençken insan korkusuz oluyor yaş ilerleyince endişelendiğin kişilerde varsa korkuyorsun

X