Haydi Yine Yeniden...

küçük teyzem de aynı annen gibi o zaman istanbulda yaşıyordu şimdi sadece kışları kalıyor çok zor ya allah yardımcıları olsun az bi kanepede biri kıpırdansa deprem mi diye panik oluyorlar

biz van ercişten taşındıktan 2 sene sonra van depremi oldu bildiğin dolandığın yerlerin enkazını görmek tanıdığın kişilerden hayatını kaybedenlerin olduğunu öğrenmek çok acı insanın boğzında yutkunamadığı düğüm göğsünde çıkaramadığı hançer gibi acıtıyor rabbim hepsine rahmet eylesin

Benim kayınvalide de panik atak hastası olmuş 99 depreminden sonra.Gölcükte birebir yaşayanlardan tabi.Eşim de hiç unutamıyor.Kayınvalide 1 avuç hap kullanıyor şimdi.Kolay değil Rabbim kimseye vermesin
amin kimseye vermesin
gece sallandık ya benim direk aklıma annem geldi istanbula mı yerleşsem diyordu öğleye doğru konuştuk sakın istanbula yerleşme zaten küçük kız kardeşim orda birde senin için aklımız çıkmasın dedim geçen yine büyük bir deprem bekleniyor önümüzdeki yıllarda marmara da dedilerdi o aklıma geldi

Afetlerin hepsi zor sınav dünyası tabi zorluklar yaşanıyor Rabbim hayırlı kul olmamızı nasip etsin
aslında şu olanlardan ders alsak ne kadarlık yaşayacak ömrümüz var bilmiyoruz hayırlı kul olmaya çalışsak kalp kırmasak kıranları affetsek ne iyi olurdu :)

sabah sütçü geldi taze süt kaynattım
2 bardak içtim teki nescafeli
3 kaşık melemen
2 dilim den biraz az ekmek

bu gün 3. gündür çok af edersiniz lavaboya gidemiyorum eşim çok az yediğin için oldu diyor ama karnım şişti sürekli gerginlik hissi var o kadarda kuru kayısı yedim işe yaramıyor

Canım çok geçmiş olsun...

Canim evde varsa dogadan dokuzlu cay ic olmadi geceden inciri suya koy sabah suyu ic inciride ye aklima gelenler bunlar

Bugunku menum soyle
Sabah 8,30
1 elma
1 erik
1 su bardagindan az sut
Kahvalti 12.00
Kiymali biberli yumurta
1 kk kadar peynir
Domates
3 yesil zeytin
Aksam
3 parca tavuk sinitzel
2 kase cacik
Salata

Bugunde 50 dk yuruyus 10 dk kosu yaptim vee bol bol su ictim
Yatmadan pul biberli yogurt kurumu yerim

Canim evde varsa dogadan dokuzlu cay ic olmadi geceden inciri suya koy sabah suyu ic inciride ye aklima gelenler bunlar
bitki karışımı yapıp onu içicem canım çok sağol incirigündüz yapıp akşam içer yerim sabah bağırsak çalıştıran herşey yasak ilacın etkisini azaltıyor

çok güzel menün olmuş hiç ekmek yok tamamen sağlıklı afiyet şifa olsun

[QUOTE="ekim2009, post: 42696561, member:ara
2 kayık dilim kavun

akşam

4 kaşık kuru fasulye
2 köfte
2 kase cacık
fasulyenin tabağını canım çekti ekmekle tertemiz yaptım hiç yapmadığım şeyleri canım yapmak istiyor bu ara aferin bana [/QUOTE]
Ohhhh afiyet olsun canim ben kurufasulye yiyemiyorum ya benimyerimede ye ama yarin he he he kilo yapmasin menun cok guzel bu arada

Ohhhh afiyet olsun canim ben kurufasulye yiyemiyorum ya benimyerimede ye ama yarin he he he kilo yapmasin menun cok guzel bu arada[/QUOTE]
sağol canım ben çok koşturup yorulunca mideme bir kurt giriyor sanki çok yiyorum :))

Bugunki menum
Sabah
Iki dilim tam bugday ekmek
Tel peynir azicik
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen
Seftali iki dilim elma iki dilim
Aksam
Yarim kepce sehriye corbasi
Dort bes kasik bulgur pilavi
Bir bardak ayran
Iki dilim tb ekmek
Bulgur pilavi insallah dokunmaz o da sisiriyor beni

Canimcim ya sende cok az yiyosun bence bide sanki aksam yemegin biraz karbonhidrat agirlikli olmus
Canim sut urunlerinede alerjin varmiydi hatirlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…