- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
küçük teyzem de aynı annen gibi o zaman istanbulda yaşıyordu şimdi sadece kışları kalıyor çok zor ya allah yardımcıları olsun az bi kanepede biri kıpırdansa deprem mi diye panik oluyorlarGünaydın kizlarrekim2009 canimm cok gecmis olsun rabbim dogal afetlerden bizi korusun aslinda temkinli olmak lazim kocaeli depreminide duzce depreminide cok yakindzn hissetmistim annem deprem sonrasi depresyona girdi uzun zaman kendine gelemedi panik atak oldu kadin halen etkileri uzerinde malesef
biz van ercişten taşındıktan 2 sene sonra van depremi oldu bildiğin dolandığın yerlerin enkazını görmek tanıdığın kişilerden hayatını kaybedenlerin olduğunu öğrenmek çok acı insanın boğzında yutkunamadığı düğüm göğsünde çıkaramadığı hançer gibi acıtıyor rabbim hepsine rahmet eylesinCanım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin bende Son van depremini gördüm bende çok korkuyorum eşim ayağını kanepede otururken çok sallar bu titreşim bile beni korkutuyor sürekli gözüm lambaları
Takılıyo kendim için değil çocuklarıma birşey olacak diye endişeleniyorum
amin kimseye vermesinBenim kayınvalide de panik atak hastası olmuş 99 depreminden sonra.Gölcükte birebir yaşayanlardan tabi.Eşim de hiç unutamıyor.Kayınvalide 1 avuç hap kullanıyor şimdi.Kolay değil Rabbim kimseye vermesin
aslında şu olanlardan ders alsak ne kadarlık yaşayacak ömrümüz var bilmiyoruz hayırlı kul olmaya çalışsak kalp kırmasak kıranları affetsek ne iyi olurdu :)Afetlerin hepsi zor sınav dünyası tabi zorluklar yaşanıyor Rabbim hayırlı kul olmamızı nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun...hissetmek ne kelime yüzeye yakın olmuş en az 6 şiddetindedir sandım oturduğum yerde biri sandalyeme tekme atmış gibi sarsıldım eşim salonda uyumuştu bi fırlamış ben de mutfaktan direk çocuğun odasına girdik benim melocan hiç farketmemiş uyuyor:))1-15 saniye sürdü allahtan 10 sn sürse yıkılan yerler olurdu kesin rabbim esirgesin
Canim evde varsa dogadan dokuzlu cay ic olmadi geceden inciri suya koy sabah suyu ic inciride ye aklima gelenler bunlarsabah sütçü geldi taze süt kaynattım
2 bardak içtim teki nescafeli
3 kaşık melemen
2 dilim den biraz az ekmek
bu gün 3. gündür çok af edersiniz lavaboya gidemiyorum eşim çok az yediğin için oldu diyor ama karnım şişti sürekli gerginlik hissi var o kadarda kuru kayısı yedim işe yaramıyor
Biz sevmistik canim seni amaKizlar mrb canlar ben iki topigi bir arada yurutemiyorum o nedenle aranizdan ayrilmak zorundayim
K.bakmayin lutfen hepinize basarilar diliyorum
sağol gülüm allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun...
bitki karışımı yapıp onu içicem canım çok sağol incirigündüz yapıp akşam içer yerim sabah bağırsak çalıştıran herşey yasak ilacın etkisini azaltıyorCanim evde varsa dogadan dokuzlu cay ic olmadi geceden inciri suya koy sabah suyu ic inciride ye aklima gelenler bunlar
çok güzel menün olmuş hiç ekmek yok tamamen sağlıklı afiyet şifa olsunBugunku menum soyle
Sabah 8,30
1 elma
1 erik
1 su bardagindan az sut
Kahvalti 12.00
Kiymali biberli yumurta
1 kk kadar peynir
Domates
3 yesil zeytin
Aksam
3 parca tavuk sinitzel
2 kase cacik
Salata
Bugunde 50 dk yuruyus 10 dk kosu yaptim vee bol bol su ictim
Yatmadan pul biberli yogurt kurumu yerim
Ohhhh afiyet olsun canim ben kurufasulye yiyemiyorum ya benimyerimede ye ama yarin he he he kilo yapmasin menun cok guzel bu arada[/QUOTE][QUOTE="ekim2009, post: 42696561, member:ara
2 kayık dilim kavun
akşam
4 kaşık kuru fasulye
2 köfte
2 kase cacık
fasulyenin tabağını canım çekti ekmekle tertemiz yaptım hiç yapmadığım şeyleri canım yapmak istiyor bu ara aferin bana
Beyaz ekmek yememe karari aldim canimcim iki gundur evde tam bugday ekmegi yok daha dogrusu almiyorum bakalim boyle ne kadar devam edecek buarada senin menunde cok guzel canim bende kuru fasulyeyi cok severimçok güzel menün olmuş hiç ekmek yok tamamen sağlıklı afiyet şifa olsun
Canimcim ya sende cok az yiyosun bence bide sanki aksam yemegin biraz karbonhidrat agirlikli olmusBugunki menum
Sabah
Iki dilim tam bugday ekmek
Tel peynir azicik
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen
Seftali iki dilim elma iki dilim
Aksam
Yarim kepce sehriye corbasi
Dort bes kasik bulgur pilavi
Bir bardak ayran
Iki dilim tb ekmek