- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 38
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Planlarin cok guzel tum gelinlerin istedigin kv profili canim
Ah ah kizim olsa senin gibi bi kayinvalidesi olmasini isterdim heralde canim
Madem odul gunun pisman olma canim hic.keyfini cikarmaya bak.yarindan itibaren toparlarsin tekrar.regl olamamak yada duzensizligi de yeme aliskanligini degistiriyor hemenEvet yaaa aynenn bide dogumdan sonra bi gecen ayin 13 de regl.oldum bu ayda 5 gun gecikmeli de olsa regl oldum cok siss hissediyorum
Regl problemi bendede var canim oglum bir yasini iki ay gecti uc-dort ay once regl oldum ama cok duzensiz oluyo bu ay sekiz gun gecikti halada olmadi gecen ay on gun gecmisti kilolardan mi boyle duzensiz yoksa emzirdigim icin mi bilmiyorumEvet yaaa aynenn bide dogumdan sonra bi gecen ayin 13 de regl.oldum bu ayda 5 gun gecikmeli de olsa regl oldum cok siss hissediyorum
hoşbuldumHosgeldinnnnnnnnnnn
hoşbuldum metram bak kız nelerle uğraşıyorum yerken çok yeme derler yemezsin neden yemiyorsun olur allahım ya bu erkekler neden böyleHosgeldiiiiinnn
bol et ye ekmeğe bakma tatlıyı canın çekerse erken saatte tat kilo almaz verirsin hattaUmarim bayramda kilo almayiz kizlarrr
Aman onlari anlamak icin kendimizi yormaya gerek yok erkek deyip gecmek mantiklihoşbuldum metram bak kız nelerle uğraşıyorum yerken çok yeme derler yemezsin neden yemiyorsun olur allahım ya bu erkekler neden böyle
hhahaha doğru diyorsun ama iyi güldüm bunu demesine bazen şaka mı yapıyor ciddi mi diyor anlamıyorum gözüne bakmadan gözünde şimşek gibi bir parlama oluyor beni keklediğinde ben de her defasında ilk dediğine inanıyorum gülüp duruyor önce tek eşimdi şimdi birde oğlu çıktı iksi bir nerden yakalarsa ordan başlıyorlar benle uğraşıp gülmeyeAman onlari anlamak icin kendimizi yormaya gerek yok erkek deyip gecmek mantikli
ben yiyicem valla bayramı dört gözle bekliyorum geçen bayram tatlı yoktu bir tane bile yemedim bu bayramEvet tabi dikkat edicem gecen bayram tek bir seker tatli yemedim tadina.dahi.bakmadim :)
Yolumuzbm uzunnn daha 70 e coooook.var