Haydi Yine Yeniden...

Planlarin cok guzel tum gelinlerin istedigin kv profili canim
Ah ah kizim olsa senin gibi bi kayinvalidesi olmasini isterdim heralde canim

Ayy teşekkür ederim canım benim bende senin gibi bir dünürüm olsun isterim:))

Evet yaaa aynenn bide dogumdan sonra bi gecen ayin 13 de regl.oldum bu ayda 5 gun gecikmeli de olsa regl oldum cok siss hissediyorum
Madem odul gunun pisman olma canim hic.keyfini cikarmaya bak.yarindan itibaren toparlarsin tekrar.regl olamamak yada duzensizligi de yeme aliskanligini degistiriyor hemen

Evet yaaa aynenn bide dogumdan sonra bi gecen ayin 13 de regl.oldum bu ayda 5 gun gecikmeli de olsa regl oldum cok siss hissediyorum
Regl problemi bendede var canim oglum bir yasini iki ay gecti uc-dort ay once regl oldum ama cok duzensiz oluyo bu ay sekiz gun gecikti halada olmadi gecen ay on gun gecmisti kilolardan mi boyle duzensiz yoksa emzirdigim icin mi bilmiyorum

benim omuzla boyun dibi şişti 2 tül perde asınca üstüne birde baba oğul pazara gittiler haftaya cuma bayram pazar olmaz diye anasını ağlatmışlar yerleştirdim çoğunu şükür yeşillikler kaldı az ıslakları gitsin desteler temizler kaldırırım 1 saat yattım ama uyuyamadım uyuşup durdu kolum bari kalkayım çay yapayım dedi şimdi hazır oldu çay içiyimde kızları kolaçan ediyim dedim :))))

akşam üstü benimkiler pazardayken ben çok acıktım dünden kalan sebzeli şehriye çorbasını içtim 2 kase doydum
akşam yemek zamanı ben yemiycem çorbayı içtim dedim eşim ne dese beğenirsiniz
- sen bu yemeklere birşey mi katıyorsun hiç yemiyorsun ciddi ciddi şüphelenicem dedi

Evet tabi dikkat edicem gecen bayram tek bir seker tatli yemedim tadina.dahi.bakmadim :)

Yolumuzbm uzunnn daha 70 e coooook.var

Aman onlari anlamak icin kendimizi yormaya gerek yok erkek deyip gecmek mantikli
hhahaha doğru diyorsun ama iyi güldüm bunu demesine bazen şaka mı yapıyor ciddi mi diyor anlamıyorum gözüne bakmadan gözünde şimşek gibi bir parlama oluyor beni keklediğinde ben de her defasında ilk dediğine inanıyorum gülüp duruyor önce tek eşimdi şimdi birde oğlu çıktı iksi bir nerden yakalarsa ordan başlıyorlar benle uğraşıp gülmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…