Haydi Yine Yeniden...

Ekimmmm nerdesinn kizz tabi gec yattin kalkamadin dimiii
sabahın 7 buçuğun da kalktım vallaha :))
elektirik yoktu ben birde ekmek makinasına sabah sabah ekmeği koydum yaa garibim pişemedi ne hale geldi :)))
ben hep geç yatarım uyku saatimi öne çekmeye çalışıyorum bu aralar

hoş geldin aysun ne güzel hala 85 im demişsin demek ki kilo almamışsın bu da büyük başarı tebrikler:)

Bende dedim bu kadin nerelerde kacirmazdi bu senligi Neyse cok sukur geldin ya

sabah
2 servis kaşığı yumurtalı melemen
2 dilim ekmek
1 zeytin

ara
komşum geldi
bir kaç tane yulaflı bisküvi
2-3 tane kayısı kurusu ve çekirdeği

akşam
2 yemek kaşığı sabahtan kalan melemen :)
2 kaşık dünden kalan melemen

elektirik yoktu ya bunlar dolapta bozulur az daha kalırsa diye yiyiverdim taze yemekten yemedim
sonra acıkırsam yulaflı ya da sade yoğurt yiyebilirim

Ekmekle savas veriyorum yaa ne olacak benim bu halim ekmegi az yerdim aslinda esim bir izne ayrildi benimde carkim sasti sabah uc dilim tam bugday ekmegi yedim oglen tost yaptim bayat ekmeklerden buyuk oglum cok istedi kucuk yine hasta atesli yiycem dedi ates firlayinca onun ekmekde bana kaldi oy oy oy ben nerelere gidem cok yiyorum cok neyse moral bozmak yok en azindan iki bucuk litre su ictim gunun kari

geçmiş olsun yaz günü neden ateşlendi kuzum nesi var ki
can bu çekti mi çekiyor ne yapalım çözüm üreticez mecburen :))yulaf kepeğiyle yoğurdu karıştır azcık bekle kepek şişsin sonra ye bir güzel şişiriyor ekmek falan canın istemez daha

[QUOT"ekim2009, post: 42559284, member: 143218"]geçmiş olsun yaz günü neden ateşlendi kuzum nesi var ki
can bu çekti mi çekiyor ne yapalım çözüm üreticez mecburen :))yulaf kepeğiyle yoğurdu karıştır azcık bekle kepek şişsin sonra ye bir güzel şişiriyor ekmek falan canın istemez daha[/QUOTE]
Saol canim ya valla anlamadim gitti kirk gunde bi oluyo boyle yaz kis fark etmiyo dusmeyen ates bogaz agrisi acik abisine bagiriyor ses telleri enfeksiyon oluyo sonuc boyle hastayiz herseye bagiriyor abi ne yaparsa o da yapmak istiyor abisi izin vermeyince olabildigince yuksek sesle ciglik atiyor birde saclari uzun galiba onunda etkisi var kiyamiyorum sari kivircik saclarina cok terliyor erkek cocukda sac iyi olmaz diyolar ama icim el vermiyor kesmeye ...

Saol canim ya valla anlamadim gitti kirk gunde bi oluyo boyle yaz kis fark etmiyo dusmeyen ates bogaz agrisi acik abisine bagiriyor ses telleri enfeksiyon oluyo sonuc boyle hastayiz herseye bagiriyor abi ne yaparsa o da yapmak istiyor abisi izin vermeyince olabildigince yuksek sesle ciglik atiyor birde saclari uzun galiba onunda etkisi var kiyamiyorum sari kivircik saclarina cok terliyor erkek cocukda sac iyi olmaz diyolar ama icim el vermiyor kesmeye ...[/QUOTE]
allah kolaylık versin erkek çocukları böyle işte helede abisi varsa ona kendini ıspatlayacak ya gücü de sadece bağırmaya yetiyor :)))

Bayramdan sonra aranizdayim kizlar öptüm hhepinizi

Bekliyorum tambakcim seninle bitmemis bir yarisimiz vardi bizim unutmadiysan donde devam edelim bak tomurcuk da vardi bir zaman o ne kadar kilo verdi biz hala yerimizde sayiyoruz

Hos geldin canim benim kilo almadigina cok sevindim kaldigimiz yerden tekrar devammm

Sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum ama nihayetinde kac aydir yerimde sayiyorum iste

hoş geldin aysun ne güzel hala 85 im demişsin demek ki kilo almamışsın bu da büyük başarı tebrikler:)

Tesekkurler canim insalllah artik eksilere dusme vakti geldi

Haydeeee hayırlı uğurlu olsun hatunlar..

brüt 20 net 19,90 gitmesi gerek biriyim çalışıyorum düzensiz yiyorum ve ekimciğim merhaba davete icabet etmek gerek

yeni sayfamız, baskülde yeni eksi rakamlar bizi bekler
İDEAL BEDENİMİZ DE OLUCAZZZZ BAŞKA YOLU YOOKKKK

:)

Bayrama tam 14 gün var ve o zamana kadar benim de 4 kg vermem gerek sebebi kendimi mutlu etmek.Bu bir iç savaş biliyorum.Ve kazanmak istiyorum dombik olmak istemiyorum amaaa diyet de istemem psikolojimi bozuyor

Bugunku menum pek diyetlik degil ama kac aydir saymadan yiyorum yavas yavas duzelicek artik

Sabah
Yesil cay
Bir tane tost

Ogle
İki tane krep
Peynir zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Bir tabak tavuk sote
İki dilim beyaz ekmek

taçsızım bi tenem kendine bir defter ayarla başlangıç kilonu tarihi hatta bel basen göbüş ölçünü de al yaz hafta hafta eksildikçe bakıp bakıp şevke gelirsin :)

Canim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

:)

Bayrama tam 14 gün var ve o zamana kadar benim de 4 kg vermem gerek sebebi kendimi mutlu etmek.Bu bir iç savaş biliyorum.Ve kazanmak istiyorum dombik olmak istemiyorum amaaa diyet de istemem psikolojimi bozuyor
en büyük hata bu bir iç savaş değil kendini yanlış kodluyorsun
kendimi seviyorum
ruhum bedenim ve zihnim uyum içinde
ideal bedenimi ....(kaç kilo olmak istiyorsan onu söyle ) hak ediyorum
bunları diyeceksin sürekli olumlu cümleler kuracaksın zayıflamak zor değil savaş hele hiç değil bunları düşünürsen zihin altın yanlış algıyla seni çıkmaza sokar gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…