- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
sabahın 7 buçuğun da kalktım vallaha :))Ekimmmm nerdesinn kizz tabi gec yattin kalkamadin dimiii
hoş geldin aysun ne güzel hala 85 im demişsin demek ki kilo almamışsın bu da büyük başarı tebrikler:)Kizlaaar bende dondum hepinizi cok ozledim cok sukur kilo almadim ama veremedim de malesef hala 85 kiloyum. Tomurcugum yeni gunlugumuz hayirli olsun insalllah hepimiz bol bol kilo veririz. Turkiyede tayildeydim bende yeni geldim okullar basladi artik ciddi bir sekilde kilo vermenin zamani geldi
Bende dedim bu kadin nerelerde kacirmazdi bu senligihayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz
metracım canım allah sağlıklı uzun ömürler versin iyi ki doğdun:))
sabah 9 dan beri elektirik yoktu kafayı yedim resmen gecikmeli gelebildim topiğimize sayfalar bilebirikmiş ayyyy çoook güzel yaaa
içimin yağları eridi resmen yeni topik açıldı ben de net yok diye:)))Bende dedim bu kadin nerelerde kacirmazdi bu senligiNeyse cok sukur geldin ya
geçmiş olsun yaz günü neden ateşlendi kuzum nesi var kiEkmekle savas veriyorum yaa ne olacak benim bu halim ekmegi az yerdim aslinda esim bir izne ayrildi benimde carkim sasti sabah uc dilim tam bugday ekmegi yedim oglen tost yaptim bayat ekmeklerden buyuk oglum cok istedi kucuk yine hasta atesli yiycem dedi ates firlayinca onun ekmekde bana kaldi oy oy oy ben nerelere gidem cok yiyorum cokneyse moral bozmak yok en azindan iki bucuk litre su ictim gunun kari
Saol canim ya valla anlamadim gitti kirk gunde bi oluyo boyle yaz kis fark etmiyo dusmeyen ates bogaz agrisi acik abisine bagiriyor ses telleri enfeksiyon oluyo sonuc boyle hastayiz herseye bagiriyor abi ne yaparsa o da yapmak istiyor abisi izin vermeyince olabildigince yuksek sesle ciglik atiyor birde saclari uzun galiba onunda etkisi var kiyamiyorum sari kivircik saclarina cok terliyor erkek cocukda sac iyi olmaz diyolar ama icim el vermiyor kesmeye ...[/QUOTE][QUOT"ekim2009, post: 42559284, member: 143218"]geçmiş olsun yaz günü neden ateşlendi kuzum nesi var ki
can bu çekti mi çekiyor ne yapalım çözüm üreticez mecburen :))yulaf kepeğiyle yoğurdu karıştır azcık bekle kepek şişsin sonra ye bir güzel şişiriyor ekmek falan canın istemez daha
Bayramdan sonra aranizdayim kizlar öptüm hhepinizi
Hos geldin canim benim kilo almadigina cok sevindim kaldigimiz yerden tekrar devammm
hoş geldin aysun ne güzel hala 85 im demişsin demek ki kilo almamışsın bu da büyük başarı tebrikler:)
hah şöyleHaydeeee hayırlı uğurlu olsun hatunlar..
brüt 20 net 19,90 gitmesi gerek biriyim çalışıyorum düzensiz yiyorum ve ekimciğim merhabadavete icabet etmek gerek
yeni sayfamız, baskülde yeni eksi rakamlar bizi beklerBekliyorum tambakcim seninle bitmemis bir yarisimiz vardi bizim unutmadiysan donde devam edelim bak tomurcuk da vardi bir zaman o ne kadar kilo verdi biz hala yerimizde sayiyoruz
Sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum ama nihayetinde kac aydir yerimde sayiyorum iste
Tesekkurler canim insalllah artik eksilere dusme vakti geldi
hayırlı olsun günlüğümüz
tomurcukkk harikasın canım ya idolümsün valla...
biz de yavrumla beraberburadayız...
tombiş tombiş hamiş olduk, en az kilo alımıyla doğuma kadar gitmek hedefimiz...
çok iyi motive oldum ben
vira bismillah...
en büyük hata bu bir iç savaş değil kendini yanlış kodluyorsun:)
Bayrama tam 14 gün var ve o zamana kadar benim de 4 kg vermem gerek sebebi kendimi mutlu etmek.Bu bir iç savaş biliyorum.Ve kazanmak istiyorum dombik olmak istemiyorum amaaa diyet de istemem psikolojimi bozuyor