Haydi Yine Yeniden...

Hayirli olsun:)
Gunluk isimlerimiz benziyor. Bu arada tomurcukkk çok guzel kilo vermissin tebrikler.
Teşekkür ederim canım.Senin günlüğün de hayırlı olsun.Biz birkaç dost miladımız 2015 sayfasında uzun zamandır birlikteydik ve motivemizi yüksek tutmaya çalıştık.
Artık yeni bir sayfa açalım dedik ve haydi yine yeniden ismine de birlikte karar verdik.Hepimiz için iyi olur inşallah.Sana da yolunda başarılar kardeş günlük Her zaman bekleriz

İnşallah hep birlikte başarırız canim. senin hedefine az kalmış yüzmüş kuyruğuna gelmişsin cok şükür. Senin adına sevindim.. arada misafiriniz olmaktan mutluluk duyarım..
Sizi de gunlugume beklerim Naçizane gunlugumde tek basima takılıyorum benden destegini esirgemeyen yeri geldikce fırçayi basan arkadaşım mahperi hatun yalnız bırakmadı sagolsun..
Ne kadar destek o kadar basariya inanç :) başarı yakındır inşallah.

metra canim benim dogum gunun kutlu olsun canimm yeni yasin sana tartida hep eksileri gostersin hayatinda eksilen hep kilolarin olsun bebegim kocaman opuyorum seni
Iyi varsiniz kizlar mesajlariniz beni cok mutlu etti hep birlikte guzel kilolar verelim
bende seni opuyorum canim angelina35

Kizlaaar bende dondum hepinizi cok ozledim cok sukur kilo almadim ama veremedim de malesef hala 85 kiloyum. Tomurcugum yeni gunlugumuz hayirli olsun insalllah hepimiz bol bol kilo veririz. Turkiyede tayildeydim bende yeni geldim okullar basladi artik ciddi bir sekilde kilo vermenin zamani geldi

Canim beni hatirlaman beni cok duygulandirdi inan ki

Hayirli ugurlu olsun yeni gunlugumuz benim icin daha bir anlamli bu gunluk cunku bugun dogum gunum kendime en guzel hediyeyi vermek uzere basladim tekrardan hep birlikte zayiflayalim insallah

Yeni yasin kutlu olsun canim bir daha ki yasgununde istedigin kiloda olman dilegiyle

Oooo hoş geldin canım ya,seni gördüğüme çok sevindim.Yeniden toplaşıp kiloları veririz merak etme.Ben baya yol kat ettim 77 ye düştüm çok şükür.Ama senin de almaman çok iyi olmuş.Bu sene iki kez tatile çıktım hep kilo alarak döndüm.Sende kaldığın yerden devam etmiş olacaksın almadığın için.
Tekrar hoş geldin aramıza...

Öğlen
3 yemek kaşığı tuzsuz kıymalı yumurta
3 yk yoğurt
1 adet tuzsuz etimek

Hos geldin canim benim kilo almadigina cok sevindim kaldigimiz yerden tekrar devammm

inşallah canım, çok Sağol...

tomurcukkk kilo bildirimleri hangi gün?
Iki gün mü bildirim yapsak?
Salı-cuma gibi mesela,,,
Daha mi dizginler bizi???

birinin doğum günü var sanırım burada ama çözemedim :) bende kutlayayım o halde doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında Rabbim tartıda istediğin kiloyu görmeyi nasip etsin inşallah
Benim dogum gunum tatliiimmmm
tesekkur ederim dileklerin icin rabbim hepimizi ailemizle birlikte yaslanmayi guzel gunler gecirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…