Haydi Yine Yeniden...

kendi ağzımla ne olursun azcık beni sev bile der gider dibine otururum bazen
sen de az değilmişsin hahahahha kadın demek işte bu demek oluyor nerde ne yapman gerektiğini bileceksin öğrenmesi baya zamanımı aldı ama :))

Ohhhhh sohbetin dibine vurmussunuz vay hainler angelina is yapsin bi tarafi ciksin siz burda kikirdasin saka bi yana cok sesli güldüm yazdiklariniza alemsin ekimm kizzz bayram temizligini bitirdim cok sukur yaa cocuklar deli etti beni kucuk anne su anne aciktim anne sıkıldım ayy cigligi basiverdim valla zaten tek basima cabaliyorum birde haylaz beni yoruyo neyse simdi cay yapmis esim onu yudumluyorum iyi oldu bu yorgunlugun uzerine ..

Bende çok utanıyorum cilve işve yok denecek kadar az güleryüzüm evdeki becerim sabırlı olmasam çekmez beni ama okuduklarım zavallı kocam dedirtti ben bu konularda çok kapalıyım uzun yıllar evli olsamda aşamadım en azından zayıflayımda gözüne güzel gözükeyim bari

Ya ya sen bildiğin o numaralari adamcagiza yapma içinde sakla adama anca kapris anca kapris.. yaslandik demis adam daha ne:))
kız kendi ağzımla azcık beni sev diye gidip dibine oturuyorum kedi gibi sigara kokuyorsun derdi önceden ben de dayan sabret 10 sn cik ne olur derdim grip oldu kışın koku alma duyusu da gitti adamın şimdi bişey de diyemiyor :)) benim ki normal sevgi ihtiyacı bazen git oğlun sarılsın sevsin der o da zaten diğer kanepede gel anne ben sana sarılırım der hep:)

Asıl kadin buuuu kocasi cay yapıyo o da keyif yapıyo.. angelina bakma canım biz senin yaninda neyizki anca laf :))

sen de beni güldürdün çok yaşa :)
eline canına sağlık bitirmişsin temizliği darısı başımıza:)

Ya sen asil güzelliği yapmışsın kocana guzelim.. bende zayif olayim da baska bisey istemem

Esin sigara icmiyor dimi ?
Ya benimkide kedi gibi falan sevmez annem beni başımı oksayarak yatirirdi bazen onu ozledigimde ya biraz okşa saçımı beni uyut derdim onun oksamasi sirnasmaya dönerdi hep o yuzden bıraktim ben yalvarmayi

Keske bende zayif olsammm oyle seyleri severim zaten evde suslu puslu gezmeyi bi de zayiflasam oh miss hayalimde jartiyer var ya 80 li kilolara dusunce alicam kilolu milolu giyerim artik

şu an itibariyle aşacaksın kardeşim bacım güzelim önce bende içimden gelse bile bir şey yapamaz diyemezdim beni çok sindirmişti eşim yaş farkı çok olunca belli zaman sonra kendi kendime ben neydim ne oldum kendimi bile ifade etmekte zorlanıyorsam ki belediye başkanı millet vekili v.s. yüksek statüdeki tanışlara bile çok rahat konuşan kendi çocuklarının söyleyemediklerini söyleyen biriydim bekarken, sirkelen kadın kendine gel dedim toparladım ama kendimi de aştım son 2 senedir de iyice aştım valla meğer böyle olmam lazımmış baştan beri :))

evlendikten 4 sene sonra bıraktı yani 12 senedir içmiyor
onun için çocuk içerde otururkene azcık beni sevsene diyorum ya saçımı okşayacak azcık elimi yıpranacak :))

Keske bende zayif olsammm oyle seyleri severim zaten evde suslu puslu gezmeyi bi de zayiflasam oh miss hayalimde jartiyer var ya 80 li kilolara dusunce alicam kilolu milolu giyerim artik
jartiyerde sıkıntı yok 90 lıyken bile giyersin ama ona bir karış boğazı dantelli çorap lazım o zaman güzel oluyor benim vardı zamanında kullanışlı değil sıkıldım diye atmıştım sonun da

Halbuki buyuk yaştaki erkek karısına daha hassas olur.. eşinin kendisine guveninin gelmesi gerekiyormuş belkide:)) sen onu hizaya getirirsin guzel gunler yakındır canim ben eminim bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…