- 12 Ocak 2015
- 1.370
- 2.176
- 35
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Topikce ekimin hayraniyiz canimValla ekimcimm bayılıyorum sana eşini düşünemiyorum çok şanslı bende sana katılıyorum arada onlarıda görmek lazım çok sık değil ama yoksa etkisi azalıyor
sen de az değilmişsin hahahahha kadın demek işte bu demek oluyor nerde ne yapman gerektiğini bileceksin öğrenmesi baya zamanımı aldı ama :))ya laf aramizda kimse duymasin ama ben kuslugumuz gecsin diye yapıyorum bunu :)) baska zaman ihtiyac duymuyorum demekki.. ben bana kizdiysa once ortadan kayboluyorum icerlerde kitap falan oyalaniyorum sonra siniri gecince senin verdigin numaralara başvuruyorum.. ozur dilemem gereken bensem bile o aslinda ben ileri gittim diye ozur diliyor :))
ilkay valla aklimdaydin bu kiz nerde diye soracaktim malum gundem yogun olunca kaynayiverdi arada:)
Benimde:))
Ya ya sen bildiğin o numaralari adamcagiza yapma içinde sakla adama anca kapris anca kapris.. yaslandik demis adam daha ne:))kız adam ondan yaşlanmıyor ama farkında değil sen gel bir de ona sor
utandım şimdiTopikce ekimin hayraniyiz canim
kız kendi ağzımla azcık beni sev diye gidip dibine oturuyorum kedi gibi sigara kokuyorsun derdi önceden ben de dayan sabret 10 sn cik ne olur derdim grip oldu kışın koku alma duyusu da gitti adamın şimdi bişey de diyemiyor :)) benim ki normal sevgi ihtiyacı bazen git oğlun sarılsın sevsin der o da zaten diğer kanepede gel anne ben sana sarılırım der hep:)Ya ya sen bildiğin o numaralari adamcagiza yapma içinde sakla adama anca kapris anca kapris.. yaslandik demis adam daha ne:))
Ohhhhh sohbetin dibine vurmussunuz vay hainler angelina is yapsin bi tarafi ciksin siz burda kikirdasin saka bi yana cok sesli güldüm yazdiklariniza alemsin ekimm kizzz bayram temizligini bitirdim cok sukur yaa cocuklar deli etti beni kucuk anne su anne aciktim anne sıkıldım ayy cigligi basiverdim valla zaten tek basima cabaliyorum birde haylaz beni yoruyo neyse simdi cay yapmis esim onu yudumluyorum iyi oldu bu yorgunlugun uzerine ..
Ohhhhh sohbetin dibine vurmussunuz vay hainler angelina is yapsin bi tarafi ciksin siz burda kikirdasin saka bi yana cok sesli güldüm yazdiklariniza alemsin ekimm kizzz bayram temizligini bitirdim cok sukur yaa cocuklar deli etti beni kucuk anne su anne aciktim anne sıkıldım ayy cigligi basiverdim valla zaten tek basima cabaliyorum birde haylaz beni yoruyo neyse simdi cay yapmis esim onu yudumluyorum iyi oldu bu yorgunlugun uzerine ..
Bende çok utanıyorum cilve işve yok denecek kadar az güleryüzüm evdeki becerim sabırlı olmasam çekmez beni ama okuduklarım zavallı kocam dedirtti ben bu konularda çok kapalıyım uzun yıllar evli olsamda aşamadım en azından zayıflayımda gözüne güzel gözükeyim bari
Iltifat degil kuzuuuutandım şimdiaşk olsun kızlar hayran olunacak neyim var
kız kendi ağzımla azcık beni sev diye gidip dibine oturuyorum kedi gibi sigara kokuyorsun derdi önceden ben de dayan sabret 10 sn cik ne olur derdim grip oldu kışın koku alma duyusu da gitti adamın şimdi bişey de diyemiyor :)) benim ki normal sevgi ihtiyacı bazen git oğlun sarılsın sevsin der o da zaten diğer kanepede gel anne ben sana sarılırım der hep:)
Keske bende zayif olsammm oyle seyleri severim zaten evde suslu puslu gezmeyi bi de zayiflasam oh miss hayalimde jartiyer var ya 80 li kilolara dusunce alicam kilolu milolu giyerim artikBende çok utanıyorum cilve işve yok denecek kadar az güleryüzüm evdeki becerim sabırlı olmasam çekmez beni ama okuduklarım zavallı kocam dedirtti ben bu konularda çok kapalıyım uzun yıllar evli olsamda aşamadım en azından zayıflayımda gözüne güzel gözükeyim bari
şu an itibariyle aşacaksın kardeşim bacım güzelim önce bende içimden gelse bile bir şey yapamaz diyemezdim beni çok sindirmişti eşim yaş farkı çok olunca belli zaman sonra kendi kendime ben neydim ne oldum kendimi bile ifade etmekte zorlanıyorsam ki belediye başkanı millet vekili v.s. yüksek statüdeki tanışlara bile çok rahat konuşan kendi çocuklarının söyleyemediklerini söyleyen biriydim bekarken, sirkelen kadın kendine gel dedim toparladım ama kendimi de aştım son 2 senedir de iyice aştım valla meğer böyle olmam lazımmış baştan beri :))Bende çok utanıyorum cilve işve yok denecek kadar az güleryüzüm evdeki becerim sabırlı olmasam çekmez beni ama okuduklarım zavallı kocam dedirtti ben bu konularda çok kapalıyım uzun yıllar evli olsamda aşamadım en azından zayıflayımda gözüne güzel gözükeyim bari
evlendikten 4 sene sonra bıraktı yani 12 senedir içmiyorEsin sigara icmiyor dimi ?
Ya benimkide kedi gibi falan sevmez annem beni başımı oksayarak yatirirdi bazen onu ozledigimde ya biraz okşa saçımı beni uyut derdim onun oksamasi sirnasmaya dönerdi hep o yuzden bıraktim ben yalvarmayi
Estagfurullah canim saolsun cok merhametlidir ...Akiyamadin buuuu kocasi cay yapıyo o da keyif yapıyo.. angelina bakma canım biz senin yaninda neyizki anca laf :))
jartiyerde sıkıntı yok 90 lıyken bile giyersin ama ona bir karış boğazı dantelli çorap lazım o zaman güzel oluyor benim vardı zamanında kullanışlı değil sıkıldım diye atmıştım sonun daKeske bende zayif olsammm oyle seyleri severim zaten evde suslu puslu gezmeyi bi de zayiflasam oh miss hayalimde jartiyer var ya 80 li kilolara dusunce alicam kilolu milolu giyerim artik
şu an itibariyle aşacaksın kardeşim bacım güzelim önce bende içimden gelse bile bir şey yapamaz diyemezdim beni çok sindirmişti eşim yaş farkı çok olunca belli zaman sonra kendi kendime ben neydim ne oldum kendimi bile ifade etmekte zorlanıyorsam ki belediye başkanı millet vekili v.s. yüksek statüdeki tanışlara bile çok rahat konuşan kendi çocuklarının söyleyemediklerini söyleyen biriydim bekarken, sirkelen kadın kendine gel dedim toparladım ama kendimi de aştım son 2 senedir de iyice aştım valla meğer böyle olmam lazımmış baştan beri :))
Sen simdi gece uyumaz bitirirsin
sen de beni güldürdün çok yaşa :)
eline canına sağlık bitirmişsin temizliği darısı başımıza:)
bak şimdi kahramanımsın artıkEstagfurullah canim saolsun cok merhametlidir ...