- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Aslında olması gereken de o değil mi...biz türkler bir tek böyleyiz evde kendimize bakmayız dışarı giderken süsleniriz çeyiz diye örtü dantel yığarız
araplarda ruslarda tam tersidir kocasına kedi gibidirler hele arapların çoğunda çeyiz fantazi iç çamaşırıdır birazda havlu ve göz alıcı yatak örtüleri
Çok Sağol canım inş
alemsin Ekim yaaa...
biz de seni canım...
Evet ben de okurken hep böyle hissediyorum
öyle canım, ben de ücretsize ayrılınca krediler Yüzünden eşim biraz zorlanacak,
O Yüzden nasipse olur inşallah...
ben de Öyleyim canım ya...
Boyuna yiyorum,
ben de kurbanda rahat takılayım da sonra sıkıya alacam kendimi
vayyy Ekim'e bak sen...
Ben de kırk yılda bir saten geceliklerimi (5 yıllık, düğünden kalma) giyerim. Onu da giyince kızarıp bozarırım bir Sürü...
Adamcağıza da bakma utanıyorum derim, niye giyiniyosam sanki
evlilikte utanma olmamalı biz fazlalıklardan ötürü utanıyoruz o ayrı :))Çok Sağol canım inş
alemsin Ekim yaaa...
biz de seni canım...
Boyuna yiyorum,
vayyy Ekim'e bak sen...
Ben de kırk yılda bir saten geceliklerimi (5 yıllık, düğünden kalma) giyerim. Onu da giyince kızarıp bozarırım bir Sürü...
Aslında olması gereken de o değil mi...
Dışarda şık olmaya çalışır, eve gelir paspal paspal Eşofman giyeriz...
Bildiğin saçmalık...
estağfirullah gülüm ticarete bayılırım halkla ilişkiler mezunuyum evlenmeden önce kendimize ait kitap kırtasiye iş yerimiz vardı pazarlamacılar benim onayımdan sonra işe alınırdı neye ilgin varsa o konuda birşeyler öğreniyor insan iştePirim ustadim Ekim ablam ufkumu aciyorsun :)) sayende hedeflerimin gidişatı degisecek:))
Ben simdiden dikkat edicem derim ama bayramda yersem yine moralim bozulacak o yuzden bayramdan sonra yeni bir başlangıç yapmak en iyisiÇok Sağol canım inş
alemsin Ekim yaaa...
biz de seni canım...
Boyuna yiyorum,
vayyy Ekim'e bak sen...
estağfirullah gülüm ticarete bayılırım halkla ilişkiler mezunuyum evlenmeden önce kendimize ait kitap kırtasiye iş yerimiz vardı pazarlamacılar benim onayımdan sonra işe alınırdı neye ilgin varsa o konuda birşeyler öğreniyor insan işte
değişsin tabi sana bir şey diycem istersen dene ve iyi gözlemleHedeflerim giyeceklerim yönünde değişti vücut çorabı bende travma yapar :)) ama baska ciciler alırım
değişsin tabi sana bir şey diycem istersen dene ve iyi gözlemle
sadece göz makyajı yapıp sacını güzelce tara istersen tepeden bağla azcık yakası acık bir şey giy eğilince hafif göğüs çatalın görünse yeter sonra normal davran çay yaptıysan bir bardak doldur eşine götür ama iyice eğil çatalın görünsün :)
maç bile izliyor olsalarda kaç senelik eşi olsakta kilomuz ne kadar olursa olsun gözleri mutlaka kayıyor ve bakıyorlar iyi takip et göreceksin :)
kız adam ondan yaşlanmıyor ama farkında değil sen gel bir de ona sorVayy Ekim kocan çok nasipli müthişsin espri cilve sohbet bilgelik 10 numarasın
bu gün benim çenem düştü azcıkkMaşallah ne güzel sohbetler yapılmış okumaktan yazmaya fırsat bulamadım:) dahada bitiremedim bugün öok yoğun geçti sohbet günüm vardı çok özledim sizleri
aaa elbette arada şener şenle ayşen gurudanın filmden bir diyaloğu vardıValla ekimcimm bayılıyorum sana eşini düşünemiyorum çok şanslı bende sana katılıyorum arada onlarıda görmek lazım çok sık değil ama yoksa etkisi azalıyor
Beni tarif etmissin sekerimm cok severim dikkatini cekmeyideğişsin tabi sana bir şey diycem istersen dene ve iyi gözlemle
sadece göz makyajı yapıp sacını güzelce tara istersen tepeden bağla azcık yakası acık bir şey giy eğilince hafif göğüs çatalın görünse yeter sonra normal davran çay yaptıysan bir bardak doldur eşine götür ama iyice eğil çatalın görünsün :)
maç bile izliyor olsalarda kaç senelik eşi olsakta kilomuz ne kadar olursa olsun gözleri mutlaka kayıyor ve bakıyorlar iyi takip et göreceksin :)
değişsin tabi sana bir şey diycem istersen dene ve iyi gözlemle
Maşallah ne güzel sohbetler yapılmış okumaktan yazmaya fırsat bulamadım:) dahada bitiremedim bugün öok yoğun geçti sohbet günüm vardı çok özledim sizleri
bu gün benim çenem düştü azcıkk