Haydi Yine Yeniden...

biz türkler bir tek böyleyiz evde kendimize bakmayız dışarı giderken süsleniriz çeyiz diye örtü dantel yığarız
araplarda ruslarda tam tersidir kocasına kedi gibidirler hele arapların çoğunda çeyiz fantazi iç çamaşırıdır birazda havlu ve göz alıcı yatak örtüleri
Aslında olması gereken de o değil mi...
Dışarda şık olmaya çalışır, eve gelir paspal paspal Eşofman giyeriz...
Bildiğin saçmalık...

Çok Sağol canım inş

alemsin Ekim yaaa...:KK48:

biz de seni canım...
Evet ben de okurken hep böyle hissediyorum

öyle canım, ben de ücretsize ayrılınca krediler Yüzünden eşim biraz zorlanacak,
O Yüzden nasipse olur inşallah...

ben de Öyleyim canım ya...
Boyuna yiyorum,
ben de kurbanda rahat takılayım da sonra sıkıya alacam kendimi:eek:

vayyy Ekim'e bak sen...
Ben de kırk yılda bir saten geceliklerimi (5 yıllık, düğünden kalma) giyerim. Onu da giyince kızarıp bozarırım bir Sürü...
Adamcağıza da bakma utanıyorum derim, niye giyiniyosam sanki:KK48:

Bakma utanıyorum mu? Ay cok guldum gul:)) ben ışığı kapatmak sartiyla giyerim ah bu kilolarin gözü kör olsun:)

Çok Sağol canım inş

biz de seni canım...

Boyuna yiyorum,

vayyy Ekim'e bak sen...
Ben de kırk yılda bir saten geceliklerimi (5 yıllık, düğünden kalma) giyerim. Onu da giyince kızarıp bozarırım bir Sürü...
evlilikte utanma olmamalı biz fazlalıklardan ötürü utanıyoruz o ayrı :))
her sene memlekete gidince çamaşırcım var ordan pijama çamaşır alırım bazen bin liradan fazla bazen de 7-8 yüz bırakır gelirim 70 li kilolara düşsem daha neler alıcam da şimdi bana göre geçeni yok işte :))
4 kız 2 erkek kardeşiz bir de teyze kızı onun çocukları var en sevilen gelmesi dört gözle beklenen teyze benim aynı şekilde eşimin yeğenleri de öyle 9 kız yeğeni var hepsi ne desem gülme kirizine girer eltimin biri diyor ki artık 3-4 ay yengem yengem der evde hep seni konuşurlar toputan vurup tendom kesiyorum ya bayılıyor zilliler bana ben de onlara :)

Pirim ustadim Ekim ablam ufkumu aciyorsun :)) sayende hedeflerimin gidişatı degisecek:))
estağfirullah gülüm ticarete bayılırım halkla ilişkiler mezunuyum evlenmeden önce kendimize ait kitap kırtasiye iş yerimiz vardı pazarlamacılar benim onayımdan sonra işe alınırdı neye ilgin varsa o konuda birşeyler öğreniyor insan işte

Çok Sağol canım inş

biz de seni canım...

Boyuna yiyorum,

vayyy Ekim'e bak sen...
Ben simdiden dikkat edicem derim ama bayramda yersem yine moralim bozulacak o yuzden bayramdan sonra yeni bir başlangıç yapmak en iyisi

estağfirullah gülüm ticarete bayılırım halkla ilişkiler mezunuyum evlenmeden önce kendimize ait kitap kırtasiye iş yerimiz vardı pazarlamacılar benim onayımdan sonra işe alınırdı neye ilgin varsa o konuda birşeyler öğreniyor insan işte

Hedeflerim giyeceklerim yönünde değişti vücut çorabı bende travma yapar :)) ama baska ciciler alırım

Hedeflerim giyeceklerim yönünde değişti vücut çorabı bende travma yapar :)) ama baska ciciler alırım
değişsin tabi sana bir şey diycem istersen dene ve iyi gözlemle
sadece göz makyajı yapıp sacını güzelce tara istersen tepeden bağla azcık yakası acık bir şey giy eğilince hafif göğüs çatalın görünse yeter sonra normal davran çay yaptıysan bir bardak doldur eşine götür ama iyice eğil çatalın görünsün :)
maç bile izliyor olsalarda kaç senelik eşi olsakta kilomuz ne kadar olursa olsun gözleri mutlaka kayıyor ve bakıyorlar iyi takip et göreceksin :)

sadece göz makyajı yapıp sacını güzelce tara istersen tepeden bağla azcık yakası acık bir şey giy eğilince hafif göğüs çatalın görünse yeter sonra normal davran çay yaptıysan bir bardak doldur eşine götür ama iyice eğil çatalın görünsün :)
maç bile izliyor olsalarda kaç senelik eşi olsakta kilomuz ne kadar olursa olsun gözleri mutlaka kayıyor ve bakıyorlar iyi takip et göreceksin :)

Kiz varya Allah iyiligini versin emi gule gule kirildim ya

Valla ekimcimm bayılıyorum sana eşini düşünemiyorum çok şanslı bende sana katılıyorum arada onlarıda görmek lazım çok sık değil ama yoksa etkisi azalıyor
aaa elbette arada şener şenle ayşen gurudanın filmden bir diyaloğu vardı
annem diyoki göster ama elletme

Beni tarif etmissin sekerimm cok severim dikkatini cekmeyi :KK14:

ya laf aramizda kimse duymasin ama ben kuslugumuz gecsin diye yapıyorum bunu :)) baska zaman ihtiyac duymuyorum demekki.. ben bana kizdiysa once ortadan kayboluyorum icerlerde kitap falan oyalaniyorum sonra siniri gecince senin verdigin numaralara başvuruyorum.. ozur dilemem gereken bensem bile o aslinda ben ileri gittim diye ozur diliyor :))

Maşallah ne güzel sohbetler yapılmış okumaktan yazmaya fırsat bulamadım:) dahada bitiremedim bugün öok yoğun geçti sohbet günüm vardı çok özledim sizleri

ilkay valla aklimdaydin bu kiz nerde diye soracaktim malum gundem yogun olunca kaynayiverdi arada:)

bu gün benim çenem düştü azcıkk:KK45::KK45:

Benimde:))

X