Haydi Yine Yeniden...

jartiyerde sıkıntı yok 90 lıyken bile giyersin ama ona bir karış boğazı dantelli çorap lazım o zaman güzel oluyor benim vardı zamanında kullanışlı değil sıkıldım diye atmıştım sonun da
Ben iste 80 li kilolarda aliyim diyorum gerci ben 85 kiloykende kendime kiloluyum diyodum meger daha iyi zamanlarimmis

Ben küçük yerde büyüdüm bu tarz konular bize hep ayıp olarak geçti külliyen cahilim erkekler uzak durulması gereken varlıktı bakma üniversite okuduğumuza hep çekingen yaşadık kocam Allahtan anlayışlı yoksa hapı yuttuydum iyice zayıflayım bakalım belki bişeyler değişir en azından özgüvenim olur

Halbuki buyuk yaştaki erkek karısına daha hassas olur.. eşinin kendisine guveninin gelmesi gerekiyormuş belkide:)) sen onu hizaya getirirsin guzel gunler yakındır canim ben eminim bundan
ben onu hizaya getirmem o da beni getirmesin :KK67:herkes olduğu gibi kalsın ama ilgi alanlarına huyuna sevdiği şeylere saygı göstersin yeter bana ki artık böyle de oldu şükür :21:

Ben küçük yerde büyüdüm bu tarz konular bize hep ayıp olarak geçti külliyen cahilim erkekler uzak durulması gereken varlıktı bakma üniversite okuduğumuza hep çekingen yaşadık kocam Allahtan anlayışlı yoksa hapı yuttuydum iyice zayıflayım bakalım belki bişeyler değişir en azından özgüvenim olur
canım bizim zamanımızda her şey ayıp günahtı öyle büyüdük hepimiz

Cok buyuk adimlar atmissin sen canim guzel bir iki sey giydikce esinden iltifatlar aldikca kendini asacaksin merak etme canım :KK66:

Bakma utanıyorum mu? Ay cok guldum gul:)) ben ışığı kapatmak sartiyla giyerim ah bu kilolarin gözü kör olsun:)
Valla öyle:KK48:
evlilikte utanma olmamalı biz fazlalıklardan ötürü utanıyoruz o ayrı :))
her sene memlekete gidince çamaşırcım var ordan pijama çamaşır alırım bazen bin liradan fazla bazen de 7-8 yüz bırakır gelirim 70 li kilolara düşsem daha neler alıcam da şimdi bana göre geçeni yok işte :))
4 kız 2 erkek kardeşiz bir de teyze kızı onun çocukları var en sevilen gelmesi dört gözle beklenen teyze benim aynı şekilde eşimin yeğenleri de öyle 9 kız yeğeni var hepsi ne desem gülme kirizine girer eltimin biri diyor ki artık 3-4 ay yengem yengem der evde hep seni konuşurlar toputan vurup tendom kesiyorum ya bayılıyor zilliler bana ben de onlara :)
ben de isterdim sen gibi bi yengem ya da teyzem olsun...
Neyse şanslıyız bak, bizim de ekim'imiz oldun:KK15:
Ay haklısınız valla adam alttan alta hep soylerde ben niye ciddiye almiyorsam artik yazik üzüldüm kocama :))
ben de serzenişler duydum kocacığımdan hiç sorma..
Bildiğin hatun olamadık...
Bu iş kilo meselesi değil bence, işve cilve kendine bakım meselesi...
Öyle olsaydık kilolu da olmazdık bence, ya da olur muyduk??? Aman ne bileyim işte...
Ben simdiden dikkat edicem derim ama bayramda yersem yine moralim bozulacak o yuzden bayramdan sonra yeni bir başlangıç yapmak en iyisi
aynen canım...
Hedeflerim giyeceklerim yönünde değişti vücut çorabı bende travma yapar :)) ama baska ciciler alırım
:KK48:
değişsin tabi sana bir şey diycem istersen dene ve iyi gözlemle
sadece göz makyajı yapıp sacını güzelce tara istersen tepeden bağla azcık yakası acık bir şey giy eğilince hafif göğüs çatalın görünse yeter sonra normal davran çay yaptıysan bir bardak doldur eşine götür ama iyice eğil çatalın görünsün :)
maç bile izliyor olsalarda kaç senelik eşi olsakta kilomuz ne kadar olursa olsun gözleri mutlaka kayıyor ve bakıyorlar iyi takip et göreceksin :)
Anammm tüyolara bak:KK57:
Vayy Ekim kocan çok nasipli müthişsin espri cilve sohbet bilgelik 10 numarasın
di mi, bence de...
Beni tarif etmissin sekerimm cok severim dikkatini cekmeyi :KK14:
Vayyy bi cevher daha!!!

Valla öyle:KK48:

ben de isterdim sen gibi bi yengem ya da teyzem olsun...
Neyse şanslıyız bak, bizim de ekim'imiz oldun:KK15:

ben de serzenişler duydum kocacığımdan hiç sorma..
Bildiğin hatun olamadık...
Bu iş kilo meselesi değil bence, işve cilve kendine bakım meselesi...
Öyle olsaydık kilolu da olmazdık bence, ya da olur muyduk??? Aman ne bileyim işte...

aynen canım...

:KK48:

Anammm tüyolara bak:KK57:

di mi, bence de...

Vayyy bi cevher daha!!!

Ablam burası paylaşım alanı belki bu sıkıntımı da aşarım sizlerle kocama çifte bayram olur
önce sana bayram olacak neden bu sıkıntıları aştığında kendine güvenin inancın artık tam demektir
sen kendine güvenip değer verdiğinde inan ki görüntün hiç önemli değil ister istemez yeni doğan dolunay gibi parlayacaksın

Canim onceden oyleydi simdi cok farkli hersey ben esimle nisanli iken disari bile cikamazdim ailemden gizli bulusurduk sanki ne olacaksa simdikiler daha rahat sende zamanla asarsin yas ilerledikce tek varliginin esin oldugunu anliyorsun zamana birak zamanla gecer sevgin daim olsun onemli olan bu :KK66:

bak şimdi kahramanımsın artık:KK52::KK52: bizim ki laf icraat sende çay bilene yapıyor eşin
kızlar ben topuğuma tükürücem ben çayı yapıp şekerini karıştırıp götürüyorum içeri ooyyhhh oyyhhh

Benimki de ayni bundan bir iki sene once cay koy dedim demlikler nerde aradim bulamadim dedi o kadar yani

Benimki de ayni bundan bir iki sene once cay koy dedim demlikler nerde aradim bulamadim dedi o kadar yani
senin ki daha betermiş canım benim ki ne nerede hepsini bilir hatta evde dolapta ne az kalmış ne bitmiş her şeyden haberdar bir de lezzetli yemek yapar bir de hava atar tabiii ama çok nadir ben hasta olucam da öyle
hafta sonu bazen kahvaltıya bir şeyler pişirir o aşçı ben yamak olurum yıka soy doğra bana ait pişirmesi ona :)))

senin ki daha betermiş canım benim ki ne nerede hepsini bilir hatta evde dolapta ne az kalmış ne bitmiş her şeyden haberdar bir de lezzetli yemek yapar bir de hava atar tabiii ama çok nadir ben hasta olucam da öyle
hafta sonu bazen kahvaltıya bir şeyler pişirir o aşçı ben yamak olurum yıka soy doğra bana ait pişirmesi ona :)))

Ay nerdeee ben onun bir kere mutfaga girip bisey pisirdigini gormedim

Ya bende odun gibiydim ilk zamanlar kari koca ilskisini cok resmi bi görev olarak görürdüm. Herseyden evvel saygı diye düşünürdüm. Diger şeyler olmasada olurdu..esim için bunların onemli oldugunu ve ben ona nasıl yaklaşırsam ona göre geri dönüşüm aldığımı gördükçe aştım biraz kendimi.. tadi tuzu bunlar evliligin ben daha cok sevdim böylece eşimi

X