- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 39
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
geçmiş olsun dikkat et kendine eğilerek bişey yapmayacaksın biliyorsunKizlar merhaba menumu paylasayim
KALKİNCA 08.00 2k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 09.15 1 h. yumurta 5 zeytin 1 kk.b peynir salatalik domates maydonoz 1 ç.ekmegi cay
SAAT 11.10 tek sekerli t.kahvesi
OGLE 13.00 200 kalorilik musli
AKSAM 18.30 4 yk taze fasulye 1 kepce m.corbasi salata Cok az tavuk haslama
Su 3 litre
Spor yok tendomlarim zarar gordu o nedenle yapamiyorum.
ben de kendim için yapıcam zaten sonrada eşime söylenicem göbeğin mi var ne erit kas yap spor yap diycem hahahahahah yaşasın kötülükkkEkimim bende tesettürlüyüm ama basen karın tüm hareketleri yapıyorum dışarıda görmeselerde ben kendimi görüyorum benim eksiğim yok fazlalığım var deyip daha da uğraşıyorum hem kendim hem eşim için
sen önce bir iyileş spor ufaktan gelir sonra:) evet dikkat ediyorum zaten asiri hareket yapsam cok sanciyor ben.de.sporsuz veriyorum iyi oldugumda spora yazilicam yururken bile zor oluyor
hem de nasıl hain planlarım var heheheheh
gülüm kilo insanın yaşını büyük gösteriyor tamam yüzümden belli yaşım ama bedenen öyle değil kim ne derse desin ben kendimi biliyorum yaa
birde benim genler sağlam biz kırışmıyoruz cildimiz de çok iyi hatta annemin ki benden iyi :)sigarayı da bırakınca iyice cildim parlar 70 in altına düştüm mü bu defa hareketlerle karın kası ve popiş kaldırma yapıcam inşallahhh
deki kapalısın abla ne yapacan kası dik popoyuheves ettim kız ondan yapacam allahın izniyle
Ben de anacığım da hiç görmedim temizlikçi falan, hep kendimiz yapardık.
Evlendikten sonra da bir müddet yok almam dedim ama baktım evi bişeyler götürüyor, arada almaya başladım.
Sonra işin içine bi de Çankırı eklenince ev de iki oldu. Artık 1-1,5 ayda bir alıyorum mecburen...
Kendimi sizle görüşen komşu gibi hissediyorum bu ne muhabbet ne yakınlık maşallah grubumuza. Ben bi kere yardımcı aldım sanki o ev sahibi ben yardımcıydım talih işte sağlığım yerinde olduğu sürece almam almam kardeşlerim
geçmiş olsun dikkat et kendine eğilerek bişey yapmayacaksın biliyorsun
kız miladım ben oldum olası cicişli iç çamaşırlarına bayılırım hele vucut çorapları yok mu 70 in altına düşersem kendime ödül ondan alıcam ama kimseye göstermeden tek kendim için :)))Olsun bende ortuluyum ama evde tayt falan giyerken daha ozguvenli olmak istiyorum.. böyle lombur lombur sallanmayayim yani:))
Valla bende anacigimin evinde çok gördüm de evlendigimde hic görmedim ve cok zorlandım gülcügüm zaten ev işi yapmamistim hiç Allah im evi neler neler götürüyordu ama baktım yardimci işleri falan kvlere ters zaten kimseyi tanımadığım için paşa paşa yaptım temizliğimi en alasindan:))
2 evde kira degil dimi benim merak ettiğim konuya bak:))
Evet muhabbetimiz saglam çok şükür hepte böyle devam etsin inşallah.. zaten ben şimdilik takılıyorum bayramdan sonra tüm ciddiyetimle aranizdayim:)))
Size yetişmek zor oluyorda kosturup duruyorum mesajlar arasinda ondan yazamadim:))kızzz MİLADIM beğenip duruyorsun gülüm 2 kelam da yazıver :)))
gülüm bizde sporcu var kardeşim milli sporcu ya eşimde hem sağlık memurluğu yapmış hem hukuk okumuş ister istemezAblam bi kere birseyi de bilmiyorum o ne diye soruver ne olur yoksa içimde kalacak:))
Bende netten baktim nedir diye ilkkez duydum valla
@EMELinEMELi gecmis olsun canim.
kız miladım ben oldum olası cicişli iç çamaşırlarına bayılırım hele vucut çorapları yok mu 70 in altına düşersem kendime ödül ondan alıcam ama kimseye göstermeden tek kendim için :)))
senlede vururuz dibine de tepesine de :))Size yetişmek zor oluyorda kosturup duruyorum mesajlar arasinda ondan yazamadim:))
Ben yokken muhebbetin dibine vuruyorsunuz:)
bak sen asıl onları gösterseneAy o vücut çoraplarını benim satış yaptigim katalogta var ayy kimseye gösteremiyorum onlar yüzünden:))
Hickimseye mi göstermiceen:)
Doğru canım, ilkinde daha özenliydim.Hamişim sultanım dikkat et kendine zaten işin gereği benden bilgilisin hamilelik hastalık değil ama ilk evre dikkatli olmakta fayda vardır ben ilk kızımda misafir gelecekti hamilelikte 2 aylıktım çılgınca temizlik yaptım banyoda aştım kendimi ilaçlar birbirine karışmış hiç haberim yok sanki başkası karıştırmış tabi kendimi zehirledim zorla kendime geldim üstüne misafir de gelmedi çektiğim sıkıntı bana ders oldu
aynen gülüm neden uuuvvv vavvv olmayalım ki ben olucam kesin kararlıyımBende ilk taytımı haziran ayında aldım ne farklı bi giyecekmiş onu giyince daha fazla Zayıflamaya karar verdim fazlalıklar daha belli oluyordu şimdi daha iyiyim ama neden uvvvvv olmayalım ki