Haydi Yine Yeniden...

Bende ilk taytımı haziran ayında aldım ne farklı bi giyecekmiş onu giyince daha fazla Zayıflamaya karar verdim fazlalıklar daha belli oluyordu şimdi daha iyiyim ama neden uvvvvv olmayalım ki
Valla bende ev içinde bile bu sene giyinmeye basladim baktim ben zayiflamadim zamanda geciyor en iyisi giyineyim dedim napalim ama kiloluda olsam esim beğeniyor o güzel en azından :)) belkide el mecbur beğeniyor oda bir ihtimal:))

Valla bende ev içinde bile bu sene giyinmeye basladim baktim ben zayiflamadim zamanda geciyor en iyisi giyineyim dedim napalim ama kiloluda olsam esim beğeniyor o güzel en azından :)) belkide el mecbur beğeniyor oda bir ihtimal:))
isterlerse beğenmesinler biz diyormuyuz onlara dwayne johnson gibi vücudunuz olsun kaslı kaslı olun sarılınca kemiklerimiz çıtırdasın hee diyormuyuz yok böylede beğeniyoruz onları daha ne :KK8::KK8:

senlede vururuz dibine de tepesine de :))
bu gün bir oynayasım geldi o kadar işin üstüne bir de oynadım gelip yazamadım ya dilimle parmağım şişti yazamayınca:)

Dur diyete başlayınca bende başlayacağım oynak müzikleri açıp oynayacagim bende yuruyus içün fazla siskoyum artık :)

bak sen asıl onları göstersene
evet hiç kimseye göstermiycem :)))

Oda güzelmiş:)) kiz her bakan ayyyy deyince ben uretmisim gibi hissediyorum:)

Olsun bende ortuluyum ama evde tayt falan giyerken daha ozguvenli olmak istiyorum.. böyle lombur lombur sallanmayayim yani:))

Valla bende anacigimin evinde çok gördüm de evlendigimde hic görmedim ve cok zorlandım gülcügüm zaten ev işi yapmamistim hiç Allah im evi neler neler götürüyordu ama baktım yardimci işleri falan kvlere ters zaten kimseyi tanımadığım için paşa paşa yaptım temizliğimi en alasindan:))
2 evde kira degil dimi benim merak ettiğim konuya bak:))

Evet muhabbetimiz saglam çok şükür hepte böyle devam etsin inşallah.. zaten ben şimdilik takılıyorum bayramdan sonra tüm ciddiyetimle aranizdayim:)))
Canım Ankara'daki ev kayınbabamın evi, kira vermiyoruz. Çankırı'daki kira...
Nasipse doğumdan önce Ankara'da daha geniş bi eve çıkmak istiyorum.
Şimdiki evim 2+1, kızım artık abla oluyo bi Odayı hakediyor haliyle...
Hem de evdeyken ferah ferah oturayım diyorum, tabi Rabbim nasip ederse...

Dur diyete başlayınca bende başlayacağım oynak müzikleri açıp oynayacagim bende yuruyus içün fazla siskoyum artık :)

Oda güzelmiş:)) kiz her bakan ayyyy deyince ben uretmisim gibi hissediyorum:)
hahahahahah böyle hissedersen nasıl satıcan sen onları allah hayrını versin :)

inşallah nasip eder rabbim gönlüne göre versin sağlıkla ailenle otur inşallah

isterlerse beğenmesinler biz diyormuyuz onlara dwayne johnson gibi vücudunuz olsun kaslı kaslı olun sarılınca kemiklerimiz çıtırdasın hee diyormuyuz yok böylede beğeniyoruz onları daha ne :KK8::KK8:

Ay çok güldüm buna ya tam mesaji okudum eşim yemege geldi onu yollayana kadar sırıtmamak icin zor tuttum kendimi. Valla istese catirdatir ben kilolu olabilirim ama oda kilolu omuzlarindaki kollarindaki kas olmasada geniş bi hayli yani:))

Ay kizlaaar ne guzel sohbet etmissiniz ya yuruyuse gidecem sizi birakip gidemedim dur şunuda okuyum kapatiyim diyorum aman okumusken şu sayfayida bitireyim derken sonuna kadar okudummm
Iyiki aranizdayim cok seviyorum hepinizi
Neyse kizlar ben yuruyus yapip geliyorum :KK49::KK49:

E iyiymis ankarada orta halli bir ev kirasi bile oldukça pahali e bide iki ev olunca ne kazanirsan kazan zorlar seni o yuzden sordum. Hayirli bir sekilde gönlüne göre bir eve gecersin insallah.

Ay kizlaaar ne guzel sohbet etmissiniz ya yuruyuse gidecem sizi birakip gidemedim dur şunuda okuyum kapatiyim diyorum aman okumusken şu sayfayida bitireyim derken sonuna kadar okudummm

Hadi koş yap gel:)) bende ne yürüyüş ne spor ne diyet boş gezenin boş kalfasi gibi takılıyorum ondan böyle zamanım var. Iftar menumu duysaniz beni aranıza alamazsınız :))

Ay çok güldüm buna ya tam mesaji okudum eşim yemege geldi onu yollayana kadar sırıtmamak icin zor tuttum kendimi. Valla istese catirdatir ben kilolu olabilirim ama oda kilolu omuzlarindaki kollarindaki kas olmasada geniş bi hayli yani:))
hahahah gül diye yazdım zatii miladım :))

biz de seni seviyoruz canımm
sen gayretlisin iyi yürüyüşler git gel azcıkta senle kaynatırız :)

Onlari satamiyorum ki zaten :))
sen yöntemini bilmiyorsun bacım ondan satamıyorsun
iç çamaşırını sırf ihtiyaç için sadesinden alan bellidir bazısı da az şık erkek doncuğuna benzemeyen dantelli sever görüntüsü için alır yani özellikle böyle çamaşır alanlar kesin alır ama utanıyorlardır kesin sen çamaşırı sadece satmaya çalışırsan olmaz reklamını pazarlamasını yapacaksın ki sen uğraşmadan onlar şunu şunu istiyoruz desinler
kocalarına giyecekler onların içini gıcıklayacaklar ortalıkta giymeyecekler ya ver gazı coşkuyu alsın hatunlar kocalarıda sevinsin değil mi ama :))))

biz türkler bir tek böyleyiz evde kendimize bakmayız dışarı giderken süsleniriz çeyiz diye örtü dantel yığarız
araplarda ruslarda tam tersidir kocasına kedi gibidirler hele arapların çoğunda çeyiz fantazi iç çamaşırıdır birazda havlu ve göz alıcı yatak örtüleri

iç çamaşırını sırf ihtiyaç için sadesinden alan bellidir bazısı da az şık erkek doncuğuna benzemeyen dantelli sever görüntüsü için alır yani özellikle böyle çamaşır alanlar kesin alır ama utanıyorlardır kesin sen çamaşırı sadece satmaya çalışırsan olmaz reklamını pazarlamasını yapacaksın ki sen uğraşmadan onlar şunu şunu istiyoruz desinler
kocalarına giyecekler onların içini gıcıklayacaklar ortalıkta giymeyecekler ya ver gazı coşkuyu alsın hatunlar kocalarıda sevinsin değil mi ama :))))

Ahhh senden yok ki bi kac tane etrafimda:)) şaka bi yana etrafimdaki akranlar arkadaslarin çoğusu kilolu benim gibi özguvenleri yok sankim:) bizimki yetisemedigi cigere mundar demek işte :))

inşallah nasip eder rabbim gönlüne göre versin sağlıkla ailenle otur inşallah
Çok Sağol canım inş
ben bir de benim yeğenlerden birini tehdit edecek olursam ayak tendomlarını keserim ömür boyu sakat kalırsın diyorumçok pis tehdit ederim zaten :))
alemsin Ekim yaaa...:KK48:
biz de seni canım...
Evet ben de okurken hep böyle hissediyorum
E iyiymis ankarada orta halli bir ev kirasi bile oldukça pahali e bide iki ev olunca ne kazanirsan kazan zorlar seni o yuzden sordum. Hayirli bir sekilde gönlüne göre bir eve gecersin insallah.
öyle canım, ben de ücretsize ayrılınca krediler Yüzünden eşim biraz zorlanacak,
O Yüzden nasipse olur inşallah...
Hadi koş yap gel:)) bende ne yürüyüş ne spor ne diyet boş gezenin boş kalfasi gibi takılıyorum ondan böyle zamanım var. Iftar menumu duysaniz beni aranıza alamazsınız :))
ben de Öyleyim canım ya...
Boyuna yiyorum,
ben de kurbanda rahat takılayım da sonra sıkıya alacam kendimi:eek:
vayyy Ekim'e bak sen...
Ben de kırk yılda bir saten geceliklerimi (5 yıllık, düğünden kalma) giyerim. Onu da giyince kızarıp bozarırım bir Sürü...
Adamcağıza da bakma utanıyorum derim, niye giyiniyosam sanki:KK48:

biz türkler bir tek böyleyiz evde kendimize bakmayız dışarı giderken süsleniriz çeyiz diye örtü dantel yığarız
araplarda ruslarda tam tersidir kocasına kedi gibidirler hele arapların çoğunda çeyiz fantazi iç çamaşırıdır birazda havlu ve göz alıcı yatak örtüleri

Pirim ustadim Ekim ablam ufkumu aciyorsun :)) sayende hedeflerimin gidişatı degisecek:))

X