Haydi Yine Yeniden...

Bugün temizlikçi geldi, giriştik eve...
Sırtım bir ağrıyor anlatamam...
Yarın da nöbet var, pöffff...
Neyse ki sonraki 9 gün evde olcam...
Doğum sonrasında bir müddet ücretsiz izin Alıp ev Hanımı olcam, şimdiden hayalini kuruyorum...

Benim bebisim de 8 in icinde bizim zorluklar yeni basladi :)

Hareketlii masallah

Evet senin iyi zamanlarin hatta:)) tadını çıkar

Doğum sonrasında bir müddet ücretsiz izin Alıp ev Hanımı olcam, şimdiden hayalini kuruyorum...

Bu kadar yorma kendini canım tabi tamamen hareketsiz kalmanda iyi degil ama ani hareketler yapmamaya özen göster..

Canim madem temizlikci bayan cagirdin neden sen is yapiyosun hamile hamile.icine mi sinmiyor benim gibi :)
sende bilirsin muhakkak ama ilk bikac ve son bikac ay agir isten kacinmalisin :KK66:

Bak bak bak neler düşünüyorsun sen de az degilsin ablam zayiflayip adami eziklersin de sen kesin ama yalniz degilsin benim de oyle hain planlarim var bayram arkasi bomba gibi baslayip motivasyonu düşürmeye firsat olmadan fıstık gibi bir fizik yapicam Allah in izniyle oda yanimda hatun hatun diye dolansin :)) 28 eylül bekle beniiii
hem de nasıl hain planlarım var heheheheh
gülüm kilo insanın yaşını büyük gösteriyor tamam yüzümden belli yaşım ama bedenen öyle değil kim ne derse desin ben kendimi biliyorum yaa
birde benim genler sağlam biz kırışmıyoruz cildimiz de çok iyi hatta annemin ki benden iyi :)sigarayı da bırakınca iyice cildim parlar 70 in altına düştüm mü bu defa hareketlerle karın kası ve popiş kaldırma yapıcam inşallahhh
deki kapalısın abla ne yapacan kası dik popoyu :p heves ettim kız ondan yapacam allahın izniyle :KK45::KK45:

Ben halıları verdim kapı cam artık haftasonuna zaten hergün yapıyoruz temizliği sabah tekrar baştan hiç yapılmamış gibi oluyor en azından bizim evde öyle duşa Kabini bi güzel parlattım hatunlar köpüklü banyoda oynamaya karar verdi ufaklık köpüğü heryere sürüyordu hop sil baştan herşey
benim ki de aynen öyle büyük banyo zaten temizdi bu gün tek oraya ellemedim kalan her yeri akladım pakladım sabah her yer zibil olur

temizlikçi geldiyse tamam sen ondan daha çok yorulursun duramazsın yerin de değil mi
aferin hem para ver hem yorul hem hamiş hamiş ağrı çek
kızzz dikkat etsene kendine yat ayaklarınıaz yukarı kaldır yastık koy iyice dinlen

Canim madem temizlikci bayan cagirdin neden sen is yapiyosun hamile hamile.icine mi sinmiyor benim gibi :)
sende bilirsin muhakkak ama ilk bikac ve son bikac ay agir isten kacinmalisin :KK66:
Canım o kabasını ancak yetiştiriyor, camdı, halıydı falan... Ben de detaylara iniyorum çekmeceler, dolaplar...
Bir günde bitsin gitsin dedim. Yaparken hissetmedim, ayakta fazla kaldım sanırım...
Ama doğru söylüyorsun dikkat etmek lazım...
Evet senin iyi zamanlarin hatta:)) tadını çıkar

Bu kadar yorma kendini canım tabi tamamen hareketsiz kalmanda iyi degil ama ani hareketler yapmamaya özen göster..
Sağol canım tamamdır...

ben evimde bir yabancının her yere girip çıkmasından o kadar çok rahatsız oluyorum ki yardımcı almıyorum artık allahtan çalışmıyorum mecbur kalmıyorum önceki yerde sürekli gördüğüm bildiğim biri vardı ne rahattı onunla burda birini aldım teyze beni bezdirdi bir daha almam dedim

temizlikçi geldiyse tamam sen ondan daha çok yorulursun duramazsın yerin de değil mi
aferin hem para ver hem yorul hem hamiş hamiş ağrı çek
kızzz dikkat etsene kendine yat ayaklarınıaz yukarı kaldır yastık koy iyice dinlen
Tamamdır Ekim cim,
biraz yattım zaten,
çorbayla salatayı da yaptım mı tamamdır...
Ah canlarım benim, nasıl da düşünürlermiş beni:KK19:

ben evimde bir yabancının her yere girip çıkmasından o kadar çok rahatsız oluyorum ki yardımcı almıyorum artık allahtan çalışmıyorum mecbur kalmıyorum önceki yerde sürekli gördüğüm bildiğim biri vardı ne rahattı onunla burda birini aldım teyze beni bezdirdi bir daha almam dedim
Ben de anacığım da hiç görmedim temizlikçi falan, hep kendimiz yapardık.
Evlendikten sonra da bir müddet yok almam dedim ama baktım evi bişeyler götürüyor, arada almaya başladım.
Sonra işin içine bi de Çankırı eklenince ev de iki oldu. Artık 1-1,5 ayda bir alıyorum mecburen...

Ben de anacığım da hiç görmedim temizlikçi falan, hep kendimiz yapardık.
Evlendikten sonra da bir müddet yok almam dedim ama baktım evi bişeyler götürüyor, arada almaya başladım.
Sonra işin içine bi de Çankırı eklenince ev de iki oldu. Artık 1-1,5 ayda bir alıyorum mecburen...
keşke ben de sıkıntı yapmasam da alabilsem şu oturduğum yerde tek yardımcı almayan benim galiba bana hayret ediyorlar nasıl yani camlara da almıyorsun diye cam zaten fransız balkon bildiğin kapı 15 dk da siliniyor
bir de temizlikçiden önce bu hatunlar bi yüz temzlik yapmıyor mu gelen kadın dağınık pis demesinmiş hahahahah çok alem ya bu hatunlar

keşke ben de sıkıntı yapmasam da alabilsem şu oturduğum yerde tek yardımcı almayan benim galiba bana hayret ediyorlar nasıl yani camlara da almıyorsun diye cam zaten fransız balkon bildiğin kapı 15 dk da siliniyor
bir de temizlikçiden önce bu hatunlar bi yüz temzlik yapmıyor mu gelen kadın dağınık pis demesinmiş hahahahah çok alem ya bu hatunlar
O Türk milletinin huyu:KK45:

[QUOTE="ekim2009, post: 42661516, şa sağlıklı mutlu yaşa emiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
rabbim nice sevgi dolu huzurlu yıldönümleri nasip etsin :KK36::KK36:
anladım ağır abi sensin ben pıstım özüüürrrr:KK5::KK71::-)[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim benim :) agir abi he he he sevdim sanki ben bu durumu :KK66:

[QUOTE="ekim2009, post: 42661516, şa sağlıklı mutlu yaşa emiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
rabbim nice sevgi dolu huzurlu yıldönümleri nasip etsin :KK36::KK36:
anladım ağır abi sensin ben pıstım özüüürrrr:KK5::KK71::-)
Tesekkur ederim canim benim :) agir abi he he he sevdim sanki ben bu durumu :KK66:[/QUOTE]
önce kendim için demiştim yaşta topiğin ağır abisi benim diye :))

Kendimi sizle görüşen komşu gibi hissediyorum bu ne muhabbet ne yakınlık maşallah grubumuza. Ben bi kere yardımcı aldım sanki o ev sahibi ben yardımcıydım talih işte sağlığım yerinde olduğu sürece almam almam kardeşlerim
komşuyla bile bazen herşeyi konuşamıyorsun burada herşeyi paylaşıyoruz şükür herkes ciddi anlamda iyi samimi
allah sağlık sıhhat versin bize kendi işimizi kendimiz yapalım değil mi :)))

X