- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
uyuyordumSen nerdesin bacim biz burda depresyona girdik ciktik sen yoksun
uyuyordum
oyy kıyamam senin görümcenler vardı sizde değil miTabi uyu ben saat 6.30 dan beri ayaktayim keske bende uyuyabilsem
uzun gömlek gravat uygulaması başlamış ben de akşam 8 gibi yattım halsizim bu ara gece 12. buçukta zorla kalktım çöpü çıkarıcam su damacanısını çıkarıcam kapıya ilacımı içicem diye eşim de yatacakmış gelip o saatte diyor uzun kollu gömleklerimi ütüledin mi diye yokk dedim :) ütü yaptım uykum kaçtı bu gün yesinler diye taze fasülye kavurdum sabah ezanı okunurken yattım eşim işe giderken kalktım sonra geri yattım :))
evet aynı yarasa ve vampirler gibiyim heheheh senelerdir uyku sorunu var bende bu aralar düzeltmeye başladım 1-15 da yatıyorum bazen uykuya dalmam 1 saati buluyor :)Hay masallah sen gece yasayanlardansin
oyy kıyamam senin görümcenler vardı sizde değil mi
o zaman derdin ne 6 buçukta kalktın misafirin var sandım :)Yok canim o ben degilim bizde kimse yok benim esimin ailesi turkiyede
o zaman derdin ne 6 buçukta kalktın misafirin var sandım
:)
EMELinEMELİ hoş geldin kardeş
Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin sizi evlatlarınızla.Nazarlardan saklasın sizi.Dun gece hicc uyumadim biraz tv izledim saat birbucuk tu galiba telefonu elime aldim bir baktim tarih 17 eylull hiii dedim 16 eylul evlilik tarihim ve ben unutmusumm gece bir esime baktim bir kendime ayy dedim yaslandik yildonumunu bile unutmusuz sabah soyledim esime o unutmamis dun o nedenle disardaymisiz surekli bsna su pantolonu alsana su gomlek harika olur hadi surayada bakalim diye gezdirdi durdu bide diyoki almadinki bisey guluyimmi aglayimmi bilemedim bu arada 17 .yila girdik ya ama ben esimle bes sene ciktiktan sonra evlendim 22 yildir birbirimizin hayatindayiz iyiki bulmusuz birbirimizi kim cekerdi yoksa benibu arada 36 yasindayim gecti bile 37 olcam iki oglum var 15 ve 5 yaslarinda kilom 73 vee en yasliniz benim ablanizim ona gore he he he
Canim esinle cocuklarinla musmutlu yillar gecirmen dilegiyle... evlilik yildonumunuz kutlu olsunDun gece hicc uyumadim biraz tv izledim saat birbucuk tu galiba telefonu elime aldim bir baktim tarih 17 eylull hiii dedim 16 eylul evlilik tarihim ve ben unutmusumm gece bir esime baktim bir kendime ayy dedim yaslandik yildonumunu bile unutmusuz sabah soyledim esime o unutmamis dun o nedenle disardaymisiz surekli bsna su pantolonu alsana su gomlek harika olur hadi surayada bakalim diye gezdirdi durdu bide diyoki almadinki bisey guluyimmi aglayimmi bilemedim bu arada 17 .yila girdik ya ama ben esimle bes sene ciktiktan sonra evlendim 22 yildir birbirimizin hayatindayiz iyiki bulmusuz birbirimizi kim cekerdi yoksa benibu arada 36 yasindayim gecti bile 37 olcam iki oglum var 15 ve 5 yaslarinda kilom 73 vee en yasliniz benim ablanizim ona gore he he he
Tesekkur ederim canimCanim esinle cocuklarinla musmutlu yillar gecirmen dilegiyle... evlilik yildonumunuz kutlu olsun
Dun gece hicc uyumadim biraz tv izledim saat birbucuk tu galiba telefonu elime aldim bir baktim tarih 17 eylull hiii dedim 16 eylul evlilik tarihim ve ben unutmusumm gece bir esime baktim bir kendime ayy dedim yaslandik yildonumunu bile unutmusuz sabah soyledim esime o unutmamis dun o nedenle disardaymisiz surekli bsna su pantolonu alsana su gomlek harika olur hadi surayada bakalim diye gezdirdi durdu bide diyoki almadinki bisey guluyimmi aglayimmi bilemedim bu arada 17 .yila girdik ya ama ben esimle bes sene ciktiktan sonra evlendim 22 yildir birbirimizin hayatindayiz iyiki bulmusuz birbirimizi kim cekerdi yoksa benibu arada 36 yasindayim gecti bile 37 olcam iki oglum var 15 ve 5 yaslarinda kilom 73 vee en yasliniz benim ablanizim ona gore he he he
Tesekkur ederim canimmMadallah ablacigim saglikli huzurlu nice yil donumlerine :)