- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 39
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Hos geldin canim ne guzel anaokulu ogretmeni olman benimde anaokuluna giden bir oglum var diger oglum lisede sali gunu bildirim yapiyoruz gunluk menu paylasiyoruz deneyimlerimizi dertlerimi herseyimizi paylasiyoruzAnasinifi ogretmeniyim.
liste ne zaman oluyor ne zaman tarti gunu biraz yazar misin ?
Hodgeldin canimYarin konusmak uzere iyi geceler
Miladcım ben sınıf öğretmeniyim
Merhaba arkadaşlar bende kendimi tanitayim. 28 yaşındayım 1 kızım var 1 yaşında . ABD de yaşıyorum . Aramızda 10 saat fark var. 1 sene de 25 kg verip 60 olmak istiyorum ins
Çook güzel menü canım.Tebrik ediyorum seniBugunku menum
Sabah
Yesil cay
Biraz ceviz
Ogle saat 11
Kiymali yumurta (sık sık yicem diyetim boyunca cunku beni baya tok tutuyor)
Domates
Salatalik
Zeytin
Peynir
İki dilim ekmek
Ara
Yesil cay
Biraz ceviz
Aksam saat 17
Ton balikli salata
Bir dilim ekmek
Haklısın canımCanim cok incesin ama burasi diyet topigi onun icin mecburen menu paylasmak zorundayiz yanlis mi dusunuyorum acaba
Aynen bu mantıkla menü paylaşımlarını takip etmen gerekiyor canım.Çok fazla yememelisin ki fazla kilo almadan kıvır bu işiÇok doğru söylüyorsun canım, ben de sizin menüleri örnek Alıp az yerim:)
Öğlen kaçmış ama akşama süper toparlamışsın canım neyse ki.Sen bu işi başaracaksın bak gör nasıl zayıflayacaksınBugun ku menum
Kahvalti:
1 haslanmis yumurta
Oglen gun vardi orda:
1 patlicanli borek
1 pogaca
1 dilim patatesli yogrut
1 dolma biber ( cok kucuk)
1 ince dilim yaspasta
Aksam:
Yogurt icine salatalik
4-5 tane kuru kayisi
4-5 tane cubuk kraker
Kizlar sabah kahvaltidan once 50 dk hizli tempo yurudum.. sonra malum gunde bol bol yedigim icin aksam da yuruyus yaptim parka indim 1 saat yurudum ve cokca su ictim miktarini bilmiyorum...
Araniza katilabilir miyim ?
Hoş geldin.Tabi katılabilirsin.Aktif olursan neden olmasın.Listeye ekleyeyim mi seni de?158 160 net bilmiyorum suan ki kilom 82.8 30 yadindayim ogretmenim 8 aylik bir bebisim var.
Yeniden hoş geldin aramıza.Dün bilgilerinle listeye ekledim seni canım.1. sayfada görebilirsinMerhaba arkadaşlar bende kendimi tanitayim. 28 yaşındayım 1 kızım var 1 yaşında . ABD de yaşıyorum . Aramızda 10 saat fark var. 1 sene de 25 kg verip 60 olmak istiyorum ins
Hodgeldin canim
Tabi canim kendimden bahsediyim kisaca ismim esra 26 yasindayim iki oglum var buyugu 5 kucugu 1 yasinda calismiyorum evdeyim simdilik boyle kilom 101 hedefim 77-75 arasinda olmakHosbuldum kizlar birkerelige mahsus isim.ve yaslarinizi yazarsaniz.ogrenmis olurum
Canim menun cok saglikli
Araniza katilabilir miyim ?
Merhaba arkadaşlar bende kendimi tanitayim. 28 yaşındayım 1 kızım var 1 yaşında . ABD de yaşıyorum . Aramızda 10 saat fark var. 1 sene de 25 kg verip 60 olmak istiyorum ins
Çook güzel menü canım.Tebrik ediyorum seni
Haklısın canım
Aynen bu mantıkla menü paylaşımlarını takip etmen gerekiyor canım.Çok fazla yememelisin ki fazla kilo almadan kıvır bu işi
Öğlen kaçmış ama akşama süper toparlamışsın canım neyse ki.Sen bu işi başaracaksın bak gör nasıl zayıflayacaksın
Hoş geldin.Tabi katılabilirsin.Aktif olursan neden olmasın.Listeye ekleyeyim mi seni de?
Yeniden hoş geldin aramıza.Dün bilgilerinle listeye ekledim seni canım.1. sayfada görebilirsin
Hosbuldum kizlar birkerelige mahsus isim.ve yaslarinizi yazarsaniz.ogrenmis olurum
Bende Ebru 31 yaşındayım.2 yaşında oğlum var.Ziraat Mühendisiyim.Kocaeli'de yaşıyorum.Gunaydin. Bol kalorisiz gun diliyorum.
Evet lutfen eklersen iyi olur.
Tomurck isim neydi acaba bide yas
Herkese gunaydiiiinn