- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 38
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Aa daha önce söylememiş miydimTomurcukkk kiz kaderde 1 yil sonra ismini ogrenmekte varmış :))
Aa daha önce söylememiş miydimAma sormadınız kiii
Aa daha önce söylememiş miydimAma sormadınız kiii
Az oncede kendime 29 yasindayim yazıyordum ya zaman cok hızlı geçiyor
Ben ne zaman 34 oldum bilmiyorum Allahim 40 lara az kaldi
He he he kizz aklima geldide simdi direk ben sizin yogurt kuru ise yaramiyor galiba diye girmistim konuya ayy patavatsiz gibiKizlar uyku tutmadı beni daha doğrusu deli gibi uykum var ama rahat olmadığım icin uyuyamiyorum..angelina35 cim baktım sen forumda gozukuyorsun seninle şöyle bir geçmişe yolculuk yaptım:)) tabi senin haberin yok:))
Ilk tanıştığımız zamana kadar gittim valla hiç Usenmedim:)
Ne güzel bir tanışma hikayemiz var senle once hafif didisir gibi olmuştuk :))
Ve bizden sonra hic bir yere hiç bir sartla yazmamışsın inatla sadece bize yazmışsin kız seviyorum seni:))
o gunlere giderken de kızları yadettim
@castle
@redvelvetcupcake
@destinaaaa
@Saheste
@nilfer_pdr
şimdilik aklima gelmeyenler kusuruma bakmasın. Heyttt be ne gunlermis 500 gr veremeyenler kinansin falan demişim :))
Ah benn ahhhh bu bennnn:))
Kizlar yine o gunlere donecegim az kaldı bi herkes evli evine köylü köyüne moduna girsin içsel dönüşümümü saglayacagim insallah.. Rabbim izin verirse inzivaya cekilecegim bu ruhu insanlarla arama azcik sınır çekmek paklayacakkkk
Neyse bende uyumaya calisayim gözüm çok ağrıdığı icin kitap okuyarak dalamiyorum ama tlf ekrani gözümü hiccc agritmiyor:))
İyi gecelerrr..
He he he kizz aklima geldide simdi direk ben sizin yogurt kuru ise yaramiyor galiba diye girmistim konuya ayy patavatsiz gibiAma ben acayip okuyordum sizi tek tek takip ediyordum samimi hissettim yazdim dedigin gibi yazmadim hic bir yere ama cogu gunlugu okuyorum iyu bir takipciyim canim benim bende seni seviyorum kardesim gibi oldunuz hepiniz bu arada gece cok gec yattim uyuyamadim
He he he kizz aklima geldide simdi direk ben sizin yogurt kuru ise yaramiyor galiba diye girmistim konuya ayy patavatsiz gibiAma ben acayip okuyordum sizi tek tek takip ediyordum samimi hissettim yazdim dedigin gibi yazmadim hic bir yere ama cogu gunlugu okuyorum iyu bir takipciyim canim benim bende seni seviyorum kardesim gibi oldunuz hepiniz bu arada gece cok gec yattim uyuyamadim
Benim kucukde erken uyandi canim sabah sporu yapamadim bende muzik actim cocuklarla atlayip zipladik dans ettik hem onlar eglendi hem ben hareket etmis oldum bundan sonra yuruyemessem bu sekilde yaparimGünaydın arkadaşlar benim kızlar erken uyandı sabah sporu yapamadım Allahtan canım yemekte istemedi elma ile geçtim
Nasıl rahat ederseniz canım,benim için farketmezHakikaten kiz bende bilmiyordum neden sormadik ki acaba bosver biz sana yine tomurcuk diyelim
bensiz sohbetler edilmiş isimler söylenmiş yaş krizlerinin ucundan değilip geri dönülmüş vayyyy canına