Haydi Yine Yeniden...

Tomurcukkk kiz kaderde 1 yil sonra ismini ogrenmekte varmış :))

Bu arada dün sabah ve öğleni paylaşmıştım.

Akşam
1 tabak tuzsuz ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

1 haşlanmış süt mısır ile kapattım dünü

On yillik evli degilim ağız aliskanligi 10 ekim de 11 yıl olacak:))

Az oncede kendime 29 yasindayim yazıyordum ya zaman cok hızlı geçiyor

Kızlar ben bugun 5 te 5 diyetine başladım 56 kiloyum 3-5 kilo versem yeter. bugun patates günüm inşallah azimle sonlandırıp size sonuçları yazarım

He he he kizz aklima geldide simdi direk ben sizin yogurt kuru ise yaramiyor galiba diye girmistim konuya ayy patavatsiz gibi Ama ben acayip okuyordum sizi tek tek takip ediyordum samimi hissettim yazdim dedigin gibi yazmadim hic bir yere ama cogu gunlugu okuyorum iyu bir takipciyim canim benim bende seni seviyorum kardesim gibi oldunuz hepiniz bu arada gece cok gec yattim uyuyamadim

Ay ya evet bide bu hafta hepiniz dokuluyorsunuz demistin:)) kiz onu dedin diyeli ben her hafta dökülüyorum:))
Suçlu kim buldum:))))

Bu arada patavatsiz lafini onaylamadim canım yanlış anlaşılma olmasın..sen dobra ve öngörülü bi kadınsın ya gelecegimi okudun :)

Günaydın arkadaşlar benim kızlar erken uyandı sabah sporu yapamadım Allahtan canım yemekte istemedi elma ile geçtim
Benim kucukde erken uyandi canim sabah sporu yapamadim bende muzik actim cocuklarla atlayip zipladik dans ettik hem onlar eglendi hem ben hareket etmis oldum bundan sonra yuruyemessem bu sekilde yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…