Haydi Yine Yeniden...

Koskoca 17 yil..sende benim gibi erkenden evlenmişsin 19unda acelemiz varmış gibi:)) bende diyorum bazen acaba esimden baskasi beni ceker miydi Hayır:)) iyi ki onlar var hayatimizda.. nice mutlu seneler olsun esinle rabbim sevginizi arttırsın hic ayırmasın inşallah..
Bize kalsa dahada erken olacakti bu evlilik ama buyukler izin vermedi bes sene sonunda evlendik rabbim herkese hayitli es nasip etsin sevenleri kimse ayirmasin cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin ..

Dun gece hicc uyumadim biraz tv izledim saat birbucuk tu galiba telefonu elime aldim bir baktim tarih 17 eylull hiii dedim 16 eylul evlilik tarihim ve ben unutmusumm gece bir esime baktim bir kendime ayy dedim yaslandik yildonumunu bile unutmusuz sabah soyledim esime o unutmamis dun o nedenle disardaymisiz surekli bsna su pantolonu alsana su gomlek harika olur hadi surayada bakalim diye gezdirdi durdu bide diyoki almadinki bisey guluyimmi aglayimmi bilemedim bu arada 17 .yila girdik ya ama ben esimle bes sene ciktiktan sonra evlendim 22 yildir birbirimizin hayatindayiz iyiki bulmusuz birbirimizi kim cekerdi yoksa beni :KK66: bu arada 36 yasindayim gecti bile 37 olcam iki oglum var 15 ve 5 yaslarinda kilom 73 vee en yasliniz benim ablanizim ona gore he he he :KK66: :KK66: :KK66:
kız cidden alemsin çok yaşa sağlıklı mutlu yaşa emiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
rabbim nice sevgi dolu huzurlu yıldönümleri nasip etsin :KK36::KK36:
anladım ağır abi sensin ben pıstım özüüürrrr:KK5::KK71::-)

Koskoca 17 yil..sende benim gibi erkenden evlenmişsin 19unda acelemiz varmış gibi:)) bende diyorum bazen acaba esimden baskasi beni ceker miydi Hayır:)) iyi ki onlar var hayatimizda.. nice mutlu seneler olsun esinle rabbim sevginizi arttırsın hic ayırmasın inşallah..
sen de mi 19 yaşın da evlendin kız hepten 19 unda evlenmişiz biz :KK19:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 yk tuzsuz lor
1 adet tuzsuz etimek

Ara
8-10 adet iri kırmızı üzüm
2 yk yoğurt

Öğlen
1 yumurta ile tuzsuz lorlu omlet pul biber
1 adet tuzsuz etimek
Çay

sabah horul horul geri yatıp uyuyunca yeme işi öğleye kaldı haliyle
azcık zeytin yağında kaşarlı yumurta tuz yok kaşar zaten tuzlu gibiydi üstüne de acı pul biber döktüm
1 dilim tam buğday ekmeği
sonra çay yaptım canım şekerli bişeyler çekti ceviz büyüklüğünde 1 tane tarçınlı kurabiye bir çay kaşığı da kayısı reçeli yedim

yarına cuma yarışması 2. takım da kilo bildirimi var 3. haftam beni de listeye alacaklar artık akşama sadece soda ayran ı içsem gece uyumayınca fazla çıktım azcık bu gün:KK67: oyyyhhh darlandım yaaaa:KK57:

sen de mi 19 yaşın da evlendin kız hepten 19 unda evlenmişiz biz :KK19:

evet :)) adamlari bulduk kacirmayalim dedik heralde:)

sabah horul horul geri yatıp uyuyunca yeme işi öğleye kaldı haliyle
azcık zeytin yağında kaşarlı yumurta tuz yok kaşar zaten tuzlu gibiydi üstüne de acı pul biber döktüm
1 dilim tam buğday ekmeği
sonra çay yaptım canım şekerli bişeyler çekti ceviz büyüklüğünde 1 tane tarçınlı kurabiye bir çay kaşığı da kayısı reçeli yedim

Tarcınlı kurabiyeye bayilirim afiyet olsun:KK66:

evet :)) adamlari bulduk kacirmayalim dedik heralde:)

Tarcınlı kurabiyeye bayilirim afiyet olsun:KK66:
sağol gülüm bence çok kötü olmuştu eşim gümül gümül yedi birde buzdolabı poşetine koyup iş yerine götürdü 1 tane kalmıştı onu da ben yedim
hahahah asıl benim ki beni kaçırmamamk için hemen evlenmek istedi benden başkası onu çekmezmiş inan bir kere kendi de itiraf etti :))
benim ki 45 yaşında adama nasıl iyi baktıysam yaşını göstermiyor o da bana diyor sana nasıl iyi bakmışım kaç kilo fazlan var evlendiğimiz zamana göre:KK70::KK70::KK70:

sağol gülüm bence çok kötü olmuştu eşim gümül gümül yedi birde buzdolabı poşetine koyup iş yerine götürdü 1 tane kalmıştı onu da ben yedim
hahahah asıl benim ki beni kaçırmamamk için hemen evlenmek istedi benden başkası onu çekmezmiş inan bir kere kendi de itiraf etti :))
benim ki 45 yaşında adama nasıl iyi baktıysam yaşını göstermiyor o da bana diyor sana nasıl iyi bakmışım kaç kilo fazlan var evlendiğimiz zamana göre:KK70::KK70::KK70:

Vallahi hikayen ayni ablaminkine benziyor enistem delikanli gibi geziyor valla bakin ablaniza nasil iyi bakıyorum hepiniz yaslaniyorsunuz o gencecik der durur ama ablam hakkaten gençleşti 90 kusurden 60 kusure düştü

koyu ayrana 1 şişe maden suyu döküp yarım limon sıkıyorsun gülüm
önce sordun da ben görmedim mi acaba kusura bakma farketmemişim bir teneemm

Onemli degil anladim zaten:) Ohh serin guzel birseye benziyor ben Sodali ayran yada limonlu sodayi ayri ayrı yaparim hep ama ikisi birlikte guzel olur heralde sagol canımın içi :))

Vallahi hikayen ayni ablaminkine benziyor enistem delikanli gibi geziyor valla bakin ablaniza nasil iyi bakıyorum hepiniz yaslaniyorsunuz o gencecik der durur ama ablam hakkaten gençleşti 90 kusurden 60 kusure düştü
ben de ben deee ben deeeeeeeee öyle olucam
dün sabah oğlumla beni ortadontise bırakacak asansörde aynaya bakmış ben ne kaar yaşlanmışım dedi çaktırmadan bana baktı sonra ben hiç oralı olmadım az limoniydik 2 gündür birde erken bıraktı kapılar kapalı 20 dk sabahın soğunda bekledik ya bu akşam baktım iltifatlar sırnaşmalar haaa dedim adam kendini yaşlı beni genç gördü aynaya bakarken ben de onu umursamayınca baktı hatun zayıflayıp daha genç görünecek dedi kesin iyi davranmaya başladı :))

X