Haydi Yine Yeniden...

Anasinifi ogretmeniyim.

liste ne zaman oluyor ne zaman tarti gunu biraz yazar misin ?
Hos geldin canim ne guzel anaokulu ogretmeni olman benimde anaokuluna giden bir oglum var diger oglum lisede sali gunu bildirim yapiyoruz gunluk menu paylasiyoruz deneyimlerimizi dertlerimi herseyimizi paylasiyoruz :KK66:

Miladcım ben sınıf öğretmeniyim

Ilkokullari mi okutuyorsun orta ogretim mi canım? Benim büyük 5. Sınıfa başlayacak bu sene inşallah ben biraz kaygiliyim. Gecen sene son üç ay atanan öğretmen baya tahribat yarattı oglumda sagolsun nasıl bir geçiş olacak bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bende kendimi tanitayim. 28 yaşındayım 1 kızım var 1 yaşında . ABD de yaşıyorum . Aramızda 10 saat fark var. 1 sene de 25 kg verip 60 olmak istiyorum ins

Aysuncugumda fransa da oturuyor canim uluslar arası bir topik bizimki daha once de castle vardı ozelden yazmıştı yaşadığı ulkeyi unutmuşum :))

Kizlar uyku tutmadı beni daha doğrusu deli gibi uykum var ama rahat olmadığım icin uyuyamiyorum.. angelina35 angelina35 cim baktım sen forumda gozukuyorsun seninle şöyle bir geçmişe yolculuk yaptım:)) tabi senin haberin yok:))
Ilk tanıştığımız zamana kadar gittim valla hiç Usenmedim:)
Ne güzel bir tanışma hikayemiz var senle once hafif didisir gibi olmuştuk :))
Ve bizden sonra hic bir yere hiç bir sartla yazmamışsın inatla sadece bize yazmışsin kız seviyorum seni:))
o gunlere giderken de kızları yadettim
C castle
R redvelvetcupcake
destinaaaa destinaaaa
Saheste Saheste
nilfer_pdr nilfer_pdr
şimdilik aklima gelmeyenler kusuruma bakmasın. Heyttt be ne gunlermis 500 gr veremeyenler kinansin falan demişim :))
Ah benn ahhhh bu bennnn:))
Kizlar yine o gunlere donecegim az kaldı bi herkes evli evine köylü köyüne moduna girsin içsel dönüşümümü saglayacagim insallah.. Rabbim izin verirse inzivaya cekilecegim bu ruhu insanlarla arama azcik sınır çekmek paklayacakkkk
Neyse bende uyumaya calisayim gözüm çok ağrıdığı icin kitap okuyarak dalamiyorum ama tlf ekrani gözümü hiccc agritmiyor:))
İyi gecelerrr..

Bugunku menum
Sabah
Yesil cay
Biraz ceviz

Ogle saat 11
Kiymali yumurta (sık sık yicem diyetim boyunca cunku beni baya tok tutuyor)
Domates
Salatalik
Zeytin
Peynir
İki dilim ekmek

Ara
Yesil cay
Biraz ceviz

Aksam saat 17
Ton balikli salata
Bir dilim ekmek
Çook güzel menü canım.Tebrik ediyorum seni :KK9:

Canim cok incesin ama burasi diyet topigi onun icin mecburen menu paylasmak zorundayiz yanlis mi dusunuyorum acaba
Haklısın canım

Çok doğru söylüyorsun canım, ben de sizin menüleri örnek Alıp az yerim:)
Aynen bu mantıkla menü paylaşımlarını takip etmen gerekiyor canım.Çok fazla yememelisin ki fazla kilo almadan kıvır bu işi :KK66:

Bugun ku menum
Kahvalti:
1 haslanmis yumurta
Oglen gun vardi orda:
1 patlicanli borek
1 pogaca
1 dilim patatesli yogrut
1 dolma biber ( cok kucuk)
1 ince dilim yaspasta
Aksam:
Yogurt icine salatalik
4-5 tane kuru kayisi
4-5 tane cubuk kraker

Kizlar sabah kahvaltidan once 50 dk hizli tempo yurudum.. sonra malum gunde bol bol yedigim icin aksam da yuruyus yaptim parka indim 1 saat yurudum ve cokca su ictim miktarini bilmiyorum...
Öğlen kaçmış ama akşama süper toparlamışsın canım neyse ki.Sen bu işi başaracaksın bak gör nasıl zayıflayacaksın

Araniza katilabilir miyim ?

158 160 net bilmiyorum suan ki kilom 82.8 30 yadindayim ogretmenim 8 aylik bir bebisim var.
Hoş geldin.Tabi katılabilirsin.Aktif olursan neden olmasın.Listeye ekleyeyim mi seni de?

Merhaba arkadaşlar bende kendimi tanitayim. 28 yaşındayım 1 kızım var 1 yaşında . ABD de yaşıyorum . Aramızda 10 saat fark var. 1 sene de 25 kg verip 60 olmak istiyorum ins
Yeniden hoş geldin aramıza.Dün bilgilerinle listeye ekledim seni canım.1. sayfada görebilirsin :KK19:

Canim menun cok saglikli :KK19:

Tesekkurler canim

Araniza katilabilir miyim ?

Hosgeldin bende mefkurenin topigini okudugum icin seni az da olsa taniyorum

Tekrar hosgeldin canim bende fransada yasiyorum ama seninki baya bi uzak turkiye ye gitmek daha zordur sizin icin

Çook güzel menü canım.Tebrik ediyorum seni :KK9:

Haklısın canım

Aynen bu mantıkla menü paylaşımlarını takip etmen gerekiyor canım.Çok fazla yememelisin ki fazla kilo almadan kıvır bu işi :KK66:

Öğlen kaçmış ama akşama süper toparlamışsın canım neyse ki.Sen bu işi başaracaksın bak gör nasıl zayıflayacaksın

Hoş geldin.Tabi katılabilirsin.Aktif olursan neden olmasın.Listeye ekleyeyim mi seni de?

Yeniden hoş geldin aramıza.Dün bilgilerinle listeye ekledim seni canım.1. sayfada görebilirsin :KK19:

Tesekkur ederim daha iyileri olur insallah

Gunaydin. Bol kalorisiz gun diliyorum.

Evet lutfen eklersen iyi olur.

Tomurck isim neydi acaba bide yas
Bende Ebru 31 yaşındayım.2 yaşında oğlum var.Ziraat Mühendisiyim.Kocaeli'de yaşıyorum.
2 senede 117 kilodan 76 kiloya düştüm. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK70:

X