-
- Konu Sahibi tomurcukkk
yaa kızlar aramızda hamiş var ben menü paylaşmak istemiyorum bazen içim rahat değil bu konu da ..
bu akşamda yazmasam olmaz mı abartısız gayet dozunda hatta eşime göre az bile yedim ısrar edince boğacak gibi bakmışım adama:)) o kadar diyim yani
Ekimcim rahat olun menü paylaşma konusunda...yaa kızlar aramızda hamiş var ben menü paylaşmak istemiyorum bazen içim rahat değil bu konu da ..
bu akşamda yazmasam olmaz mı abartısız gayet dozunda hatta eşime göre az bile yedim ısrar edince boğacak gibi bakmışım adama:)) o kadar diyim yani
Çok doğru söylüyorsun canım, ben de sizin menüleri örnek Alıp az yerim:)Canim cok incesin ama burasi diyet topigi onun icin mecburen menu paylasmak zorundayiz yanlis mi dusunuyorum acaba
Çok doğru söylüyorsun canım, ben de sizin menüleri örnek Alıp az yerim:)
Guzel gunlerde yiyin canim koz biber bende yapicam buyuk oglum bayiliyoÖğleden sonra bi dünya kırmızı biber közleme işim vardı Full ayaktaydım akşamda barbunya ayıklama yorgunluktan ölüyorum kış hazırlığımda büyük ölçüde tamamlandı çocuklarında istekleri halledildi artık akşam sporu yok
Ben de cok severim kirmizi biber kozlemesini uzerine yogurtla bayilirmmm.. afiyetle yemek nasip olsun canimÖğleden sonra bi dünya kırmızı biber közleme işim vardı Full ayaktaydım akşamda barbunya ayıklama yorgunluktan ölüyorum kış hazırlığımda büyük ölçüde tamamlandı çocuklarında istekleri halledildi artık akşam sporu yok
Canim menun cok saglikliBugunku menum
Sabah
Yesil cay
Biraz ceviz
Ogle saat 11
Kiymali yumurta (sık sık yicem diyetim boyunca cunku beni baya tok tutuyor)
Domates
Salatalik
Zeytin
Peynir
İki dilim ekmek
Ara
Yesil cay
Biraz ceviz
Aksam saat 17
Ton balikli salata
Bir dilim ekmek
Ha ha ha az once benim oglanda ayni seyi soyledi koz biber koyacam buzluga yersin dimi oglum dedim oda samirsakli yogurtla ne guzel olur dedimetra .!.:Ben de cok severim kirmizi biber kozlemesini uzerine yogurtla bayilirmmm.. afiyetle yemek nasip olsun canim
Aklin yolu bir sekerim kirmizi biber sarimsakli yogurtla yenirHa ha ha az once benim oglanda ayni seyi soyledi koz biber koyacam buzluga yersin dimi oglum dedim oda samirsakli yogurtla ne guzel olur dedi
Bugunki menum sabah iki dilim tambugday ekmegi biraz beyaz peynir dometes salatalik ve iki bardak sekersiz cay arada bisey yiyemedim carsiya ciktik aksama kadar gez dolas canimda bisey istemedi aksam bir tane lahmacun bir bardak ayran salata yedim ama migdem mahvaldubiraz once iki bardak sekersiz cay iki dilim seftali yedim iki bucuk litre su ictim dahada icerim ...
Araniza katilabilir miyim ?
Kırmızı biberi bende çok seviyorum yemeklerede az az katıyorum çocuklar faydalansın diye çakmadan yiyolar şişman annenin böyle çocukları olsun duyda inanma zorla sebze yediriyorum çok seçiyorlar büyüğe gene söz geçiyo ufaklık Nûh diyor peygamber demiyor