Haydi Yine Yeniden...

Bugunku menum
Sabah
Yesil cay
Biraz ceviz

Ogle saat 11
Kiymali yumurta (sık sık yicem diyetim boyunca cunku beni baya tok tutuyor)
Domates
Salatalik
Zeytin
Peynir
İki dilim ekmek

Ara
Yesil cay
Biraz ceviz

Aksam saat 17
Ton balikli salata
Bir dilim ekmek

Canim cok incesin ama burasi diyet topigi onun icin mecburen menu paylasmak zorundayiz yanlis mi dusunuyorum acaba

Ekimcim rahat olun menü paylaşma konusunda...
Canım hiç bişey istemiyor ki benim...
Zaten çok yiyorum

Sabah yapılan spor sonrası kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım arada yeşil çay öğlen yemeği zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt bi dilim tahıllı ekmek arada elma akşam yemeği balık salata ekmeksiz bol bol su

Guzel gunlerde yiyin canim koz biber bende yapicam buyuk oglum bayiliyo

Bugun ku menum
Kahvalti:
1 haslanmis yumurta
Oglen gun vardi orda:
1 patlicanli borek
1 pogaca
1 dilim patatesli yogrut
1 dolma biber ( cok kucuk)
1 ince dilim yaspasta
Aksam:
Yogurt icine salatalik
4-5 tane kuru kayisi
4-5 tane cubuk kraker

Kizlar sabah kahvaltidan once 50 dk hizli tempo yurudum.. sonra malum gunde bol bol yedigim icin aksam da yuruyus yaptim parka indim 1 saat yurudum ve cokca su ictim miktarini bilmiyorum...

Ben de cok severim kirmizi biber kozlemesini uzerine yogurtla bayilirmmm.. afiyetle yemek nasip olsun canim

metra .!.:
Ben de cok severim kirmizi biber kozlemesini uzerine yogurtla bayilirmmm.. afiyetle yemek nasip olsun canim
Ha ha ha az once benim oglanda ayni seyi soyledi koz biber koyacam buzluga yersin dimi oglum dedim oda samirsakli yogurtla ne guzel olur dedi

Bugunki menum sabah iki dilim tambugday ekmegi biraz beyaz peynir dometes salatalik ve iki bardak sekersiz cay arada bisey yiyemedim carsiya ciktik aksama kadar gez dolas canimda bisey istemedi aksam bir tane lahmacun bir bardak ayran salata yedim ama migdem mahvaldu biraz once iki bardak sekersiz cay iki dilim seftali yedim iki bucuk litre su ictim dahada icerim ...

Kız sen cokkk az yiyormussun :)

Kırmızı biberi bende çok seviyorum yemeklerede az az katıyorum çocuklar faydalansın diye çakmadan yiyolar şişman annenin böyle çocukları olsun duyda inanma zorla sebze yediriyorum çok seçiyorlar büyüğe gene söz geçiyo ufaklık Nûh diyor peygamber demiyor

Ben gelfim kızlar bugün uğrayamadım öğlen kayınvalidem geldi işlerde yarım kaldı artık menümü yazayım bende
Kahvaltı bir dilim tbuğday ekmek bir kk peynir 3 zeytin domates salatalık yeşilçay
ARa iki kaşık yoğurt bir salatalık
Öğlen bir tabak kıymalı lahana yemeği iki kaşık yoğurt bir dilim tbuğday ekmek
Ara bir elma bir mandalına
Akşam et kavurma iki köfte kadar domates söğüş yoğurt iki dilim kavun karpuz (meyve çok yedim bugün)
Şimdi bir çay bardağı kefir

Su üç litre olmuştur spor 20 dakika yürüyüş bir saat step(bütün etlerim kırıldı kızlar merdivenleri apalayarakçıkıcam artık herhalde spor yaparken anlamadım sonrası baldırlarım bitti resmen çömelemiyorumm

Benimde küçük ogluma laf geciyor sma buyugune hayatta yediremem 10 yaşında öküzüm ama sadece etle yaşayabilir dürümü bile sebzesiz alır kendine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…