- 11 Eylül 2015
- 22
- 20
- 27
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Pul biberli yogurt kurumu yaptim yedim kizlar insallah faydasini gorurum
BuaradaSseldaas hosgeldin aramiza canim senin bize gore cok fazlan yokmuscabucak veririz insallah kilocuklari
Aynen canım ilaçları şurupları hep yanımızda.Çoğunlukla yedirmiyoruz zaten alerjisi olduğu şeyleri.Normal simite yok alerjisi şu pastanelerde satılan simitlerden almış tanıdık biri kayınvalide de öteki simit dokunmuyo nasıl olsa bundan da bişey olmaz diye azcık koparıp vermiş.Neyse ki iyi şuan gözünde hafif bi şişlik var kızarıklıklar yokrabbim esirgesin alerji de zor yanında sürekli antihistaminik taşıycan şimdi nasıl geçti mi şişi kızarıklığı
şükür hafif atlatmış ama kayınvaliden bunu atlatamaz kolay kolay daha da içinde ne var bilmediği şeyi çocuğa yedirmezAynen canım ilaçları şurupları hep yanımızda.Çoğunlukla yedirmiyoruz zaten alerjisi olduğu şeyleri.Normal simite yok alerjisi şu pastanelerde satılan simitlerden almış tanıdık biri kayınvalide de öteki simit dokunmuyo nasıl olsa bundan da bişey olmaz diye azcık koparıp vermiş.Neyse ki iyi şuan gözünde hafif bi şişlik var kızarıklıklar yok
tomurcukkk canim beni listeye daha almamışsın. "bu kadar bekledin az daha bekleyiver" de sende:))
ben gidip az yatıcam komşum arayıp hadi gel diyene kadar yarım saatim var gibi
hepinizi öptüm akşam görüşürüz fıstıklar
Allah iyiliğini versin kız güldürdün beni.Bi arkadaş daha katılmak istemiş jiyan47 diye.onun bilgilerini de aradım buldum.Birazdan giriş yaparım
Teşekkür ederim canim benim ben bakim hemen gerci rakam içimi kapatacak ama olsun.. nasılsa değişecek :))@milad_tb güncelledim kuzuum
Hiç içini karartma.Aksine daha da heveslen yeniden başladığına.Haftalar ilerledikçe o rakam düşecek bundan emin olTeşekkür ederim canim benim ben bakim hemen gerci rakam içimi kapatacak ama olsun.. nasılsa değişecek :))
ben pis bir şekilde gözümü 94 e diktim şimdi bu ay sonu o 94 baskülde görülecek o kadarrrHiç içini karartma.Aksine daha da heveslen yeniden başladığına.Haftalar ilerledikçe o rakam düşecek bundan emin ol
cidden bu enerjinize hayran kalıyorum hem iş yap hem bisiklet sonra kendini yatağa atma kalkıp yemek yap allah gücünü kuvvetini enerjini arttırsın gülümmMerhabalar sabahtan beri inanin yeni oturdum diyebilirim neyse ki 45 dakika bisiklet surdum onu da cikardim aradan yesil cayimi aldim size bakim dedim ama daha aksam yemegi yapmadim yani yeniden kalkiyorum aksama menumu yazarim
cidden bu enerjinize hayran kalıyorum hem iş yap hem bisiklet sonra kendini yatağa atma kalkıp yemek yap allah gücünü kuvvetini enerjini arttırsın gülümm