Haydi Yine Yeniden...

rabbim esirgesin alerji de zor yanında sürekli antihistaminik taşıycan şimdi nasıl geçti mi şişi kızarıklığı
Aynen canım ilaçları şurupları hep yanımızda.Çoğunlukla yedirmiyoruz zaten alerjisi olduğu şeyleri.Normal simite yok alerjisi şu pastanelerde satılan simitlerden almış tanıdık biri kayınvalide de öteki simit dokunmuyo nasıl olsa bundan da bişey olmaz diye azcık koparıp vermiş.Neyse ki iyi şuan gözünde hafif bi şişlik var kızarıklıklar yok

Aynen canım ilaçları şurupları hep yanımızda.Çoğunlukla yedirmiyoruz zaten alerjisi olduğu şeyleri.Normal simite yok alerjisi şu pastanelerde satılan simitlerden almış tanıdık biri kayınvalide de öteki simit dokunmuyo nasıl olsa bundan da bişey olmaz diye azcık koparıp vermiş.Neyse ki iyi şuan gözünde hafif bi şişlik var kızarıklıklar yok
şükür hafif atlatmış ama kayınvaliden bunu atlatamaz kolay kolay daha da içinde ne var bilmediği şeyi çocuğa yedirmez

Öğle Yemeği zeytinyağlı lahana yemeği yoğurt bi dilim tahıllı ekmek şuan oturduğum yerde ter bastı lahananmı etkisi acaba

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
maydanozlu lor peyniri
2 ad tuzsuz etimek

ara
1 avuç çiğ fındık

öğlen
1 kase tuzsuz ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
2 ad tuzsuz etimek

Merhabalar sabahtan beri inanin yeni oturdum diyebilirim neyse ki 45 dakika bisiklet surdum onu da cikardim aradan yesil cayimi aldim size bakim dedim ama daha aksam yemegi yapmadim yani yeniden kalkiyorum aksama menumu yazarim

Hiç içini karartma.Aksine daha da heveslen yeniden başladığına.Haftalar ilerledikçe o rakam düşecek bundan emin ol
ben pis bir şekilde gözümü 94 e diktim şimdi bu ay sonu o 94 baskülde görülecek o kadarrr:KK53::KK53::KK53:
doğum günüme kadar keşkeeee 89 u görsemmm :KK34:

Merhabalar sabahtan beri inanin yeni oturdum diyebilirim neyse ki 45 dakika bisiklet surdum onu da cikardim aradan yesil cayimi aldim size bakim dedim ama daha aksam yemegi yapmadim yani yeniden kalkiyorum aksama menumu yazarim
cidden bu enerjinize hayran kalıyorum hem iş yap hem bisiklet sonra kendini yatağa atma kalkıp yemek yap allah gücünü kuvvetini enerjini arttırsın gülümm:KK24::KK24:

yaa kızlar aramızda hamiş var ben menü paylaşmak istemiyorum bazen içim rahat değil bu konu da ..
bu akşamda yazmasam olmaz mı abartısız gayet dozunda hatta eşime göre az bile yedim ısrar edince boğacak gibi bakmışım adama:)) o kadar diyim yani

Kizlar iftar menümü yazayim cok olmuş biliyorum ama dun bundan cok çok daha fazla yedim yavaş yavaş azalacak en azindan bayram sonrasina kadar kilo almayayim.

1 kase çorba
6 kaşık makarna
Et sote
tavuk köfte
1 b meyve suyu

cidden bu enerjinize hayran kalıyorum hem iş yap hem bisiklet sonra kendini yatağa atma kalkıp yemek yap allah gücünü kuvvetini enerjini arttırsın gülümm:KK24::KK24:

Amin canim ama ne yapalim bunlarin hepsi yapilmali onun icin benden baskasi da yapmicagina gore mecburen ister istemez guc kuvvet buluyorum iste de aksam olunca gel bana sor halimi

X