- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.661
Afiyet olsun keyfini bol olsunGünaydın canlarim bende yogunluktan pek gireniyorum hafta sonu misafir lerle geciyor hafta icik cocukla gecmisi pek okuyamadim simdide esimle balkonda cay iciyorum tabi yesil cay
Eveeeeeet hadi bakalım bu diet 1 aylık sakin unutma ve asla kaçamak yapma zor olacak ama aslaaaaaa. Benim dünkü kacamagimi doktora dedim 1 kilo cepte geri alacaksın dedi korkuttu beni şimdi sıkı şekilde devam ediyorum. Takıldı sor mutlaka
Ben de sadece 6 gun yapiliyor zannettim. 3 gun karbonhidrat 3 gün protein diye. Bu sekilde 1 ay mi devam edeceğiz. Sen simdi tekrar karbonhidrat gunune mi döndün.
mesela benim bugun ki menüm
sabah
5 zeytin
yarim domates
1 salatalik
3 minik biber
2 dilim ekmek
ara
üzüm ama ölçülü yedim
öğlen
1 kabaği rendeleddim. Tuzla ovalayip suyunu sıktım.icine domates maydanoz ve salatalik dogradim. Limon ve azcikta zeytin yağı ile tatlandirip yedim.
yemek yapmaya vakit yoktu. Yoksa kabagin yemegini yapacaktim.
ara
yesilcay ve eksi elma olacak
simdi aksam oglen ne yediysem aynisi mi yoksa baska sebze yemegi olur mu.
aksam yemeginden sonra yine ara var mi meyve ile...
en onemli soru 1 ay nasil dayanilir buna...
1 ay yapsam eminim ki rahat 77 falan olurum ben
Çok güzel olmuş ama üzüm tercih etme şeker oranı yüksek elinden geldiğince elma tercih et o da küçük meyve yerine 4 sunta şeklinde küçük cubuk da yiyebilirsin 2 limonlu diet biskuvide. Akşam sebze yiyorsun istediğin kadar sebze .Ben de sadece 6 gun yapiliyor zannettim. 3 gun karbonhidrat 3 gün protein diye. Bu sekilde 1 ay mi devam edeceğiz. Sen simdi tekrar karbonhidrat gunune mi döndün.
mesela benim bugun ki menüm
sabah
5 zeytin
yarim domates
1 salatalik
3 minik biber
2 dilim ekmek
ara
üzüm ama ölçülü yedim
öğlen
1 kabaği rendeleddim. Tuzla ovalayip suyunu sıktım.icine domates maydanoz ve salatalik dogradim. Limon ve azcikta zeytin yağı ile tatlandirip yedim.
yemek yapmaya vakit yoktu. Yoksa kabagin yemegini yapacaktim.
ara
yesilcay ve eksi elma olacak
simdi aksam oglen ne yediysem aynisi mi yoksa baska sebze yemegi olur mu.
aksam yemeginden sonra yine ara var mi meyve ile...
en onemli soru 1 ay nasil dayanilir buna...
1 ay yapsam eminim ki rahat 77 falan olurum ben
Ben paylaşıyorum senin sayfada da paylaşırım tekrar ben şimdi ikinci haftadaAmma soru sordum haaaa... sende 1 ay mi yapacan simdi. 1 haftan bitti 3 haftan mi kaldi.
bir de menuleri paylaşsan bir ya da iki sefer benimde kafada tam oturur.
1 kilo oyle hemen gelmez ki. Bence dr un seni biraz korkutmak istemiş
Çok güzel olmuş ama üzüm tercih etme şeker oranı yüksek elinden geldiğince elma tercih et o da küçük meyve yerine 4 sunta şeklinde küçük cubuk da yiyebilirsin 2 limonlu diet biskuvide. Akşam sebze yiyorsun istediğin kadar sebze .
Ben de 1 ay süreceğini bilmiyordum doktor dedi max olacakmış. Karbonhidrat 10 a düşürüyor sonra kilo almamız için yavaş yavaş arttırıyor. Sok diet sonrası vücudu alıştırma. Şuan ben yine protein devam sadece karbonhidrat i 10 seviyesinden 20 ye cikardi vücut hemen depo yapmasın diye yavaş yavaş arttıracak sanırım.
3 gün aynı şekilde devam et mutlaka ben işten çıkışta görebiliyorum takip etcem seni
Unutmadan sebze yemeğini 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı yağ koyuyorsun ben bunun için karnabahar haslamistim üstüne salata gibi yağ döktüm . Bi de karnibahari yıkayıp Rondo küçük bulgur haline getirdim. Kısır malzemesi hazirladim. Bulgur yerine karnibahari koydum. Çok güzel oluyor ve cok doğuruyor ayran
Ben paylaşıyorum senin sayfada da paylaşırım tekrar ben şimdi ikinci haftada
Sabah domates salatalık 5 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek yedim ara ögunumde 10 badem vardı onun yerine zeytin yemiş oldum geç kahvaltı yaptığım için. Haftasonları geç kahvaltı yaptığında ara öğünler birleştirebilirsin ama diğer türlü yok. Şimdi de Nescafe içiyorum. Öğlen 160 gram et yiyeceğim yanına sebze veya salata. Be bu diyette eti çok yiyemiyorum bazen eşim çalıyor etimden sevmediğim için. Yani tam 160 olmuyor hatta 60 bile zor oluyordu kesin. Aksama yemeği belli patlıcan közleme yanına et sote sade e bu şimdilik menumu böyle yaptım.
Soylemedi aslında benim normalde 3 kilo vermem gerekiyormus ben fazla vermisim bu hafta 1 kilo alabilirsin dedi. Net kilodan bahsetmiyor. Sadece ölçüm yaptıktan sonra değerlendiriyor. Bu hafta 1 kilo almış geleceksin dedi. Eğer iki kilo almış olursan kötü dedi almayacak dedi üstüme korku saldı. Sabah akşam tartiliyorum korkudanBegendim bu tarifi canim.deneyecegim....
bu 1 aylik donemde dr. Un kac kilo hedefledi soyledi mi sana.... ayyy ne hayacanli. Ben menümü paylasiyorum zaten hergun. Ven de seni takip ediyorum canim
Protein gününde yediğim salata sana % 10 civarı karbonhidrat veriyor. Ikinci haftada karbonhidrati etin yanına sebze vererek bi de günde 1 dilim ekmek vererek karbonhidrati % 20 yapıyor. Bu da vücudu şaşırtıyor. Şuan bununla ilgili yazılar okuyorum.
Ben deAnladim canimmm.... ayy hadi bakalim bu 1 ayi kacamaksiz gecirelimmmmm... sen de 1 daha kacamak yapma canim. Bu 1 ayin sonunda kendime alışveriş ödülü koydum bileee....
Soylemedi aslında benim normalde 3 kilo vermem gerekiyormus ben fazla vermisim bu hafta 1 kilo alabilirsin dedi. Net kilodan bahsetmiyor. Sadece ölçüm yaptıktan sonra değerlendiriyor. Bu hafta 1 kilo almış geleceksin dedi. Eğer iki kilo almış olursan kötü dedi almayacak dedi üstüme korku saldı. Sabah akşam tartiliyorum korkudan
Ben deçok heyecanlıyım. Bi de bir plan olunca heyecan duydum. Diğer diet listeleri gibi olmayınca şimdi merakla öğün bekliyorum tartiliyorum ... Bu bendeki bıkkınlık duygusunu aldı. Çok sıkılmış tim aynı şeylerden umarım sen benim rekorumu kirarsin.
Bu arada ben kisiri çok severim karnabahar çıkınca hemen atladim.