Haydi Yine Yeniden...

Bu arada doktordan geldim ve sonuç 83.3 ama ete devam ama acidi bana günde 1 dilim ekmek verdi ne zaman yersen ye dedi . Bide etin yanına biraz sebze verdi. Yoksa devam edemeyeceğim dedim. Ya etli sebze yapacağım ya da eti tek yiyip salata. 160 gram etli ne yenir yaaa...

O fesatlardan heryerde var kendileri iradelerine hakim olmadıkları için sen gibiler onları rahatsız ediyor ohhh canımıza değsin

Bencede kalk ve kendin içinde bişeyler yap bugüne kadar kocaydı kaynanaydı akrabaydı hep onlara uğraşla zaman geçirdin gene onlar kıymetli ama sen daha kıymetlisin vazgeçme kendin için silkelen herşey farklı olacak

Gün geçtikçe eriyosun şimdiye kadar damak tadına göre beslendin beslendik de ne oldu sadece sempatik insanlar olduk güzel olmak için sabır lazım sabret arkadaşım sonuç iyi olacak hepimiz için

83.3 mü canim masaallah 88 den 1 hafta da 83.3 e mi indin yaniii

Sağol canım sadece etme sorunum var nasıl yapmam bilmiyorum keşke eti eşim kadar sevseydim. Initial de benim yemegimden koyuyorum kendininkini bitiriyor benimkini de yiyor. Belkide bu sayede zayıfladim direk aç kaldim

Bende carsidaydim bugun.yeni geldim sayilir eve.oglumun kislik alisverisini yaptim cok yoruldum baya yurumusumdur.
oglen yemegi olarak da tuzsuz yarim tavuk cevirme ve salata yedim.carsidaki hazir yiyeceklerde tuzsuz bisey bulmak cok zor...

Ben de inanamadim doktorda... Doktorun rekorunu da kirmisim. Bu liste ile en fazla 3.7 veren olmuş ben ilkmisim. Sok oldum . Ama ete devam dedi. 1 ay surecekmis. Nasıl dayanacagim bilmiyorum

Dayan canim benim yaaa ben de eti cok severim... ben de de bir gevşeme oldu ama seni gorunce ben de cok gaza geldim kiz. Bana yaklastin bak. Neyse artik kacmam lazim senden hizlanmaliyim.
senin diyete baslayamadim daha karbonhidrat gunlerinden baslayayim dedim ama olmadi. Malzemem kalmamış. Tereddüt te idim beni heveslendirdin. Yarin kesin baslayayim. Yarin sabah tartilayim da bildirim yapip başlayayim....

Ben bugun kahvaltı yapmadım canım bıse ıstemedı sırf ılac ıcıcem dıye bıraz mınık biskivi yedım spora gıttım ama çok bıse yapmadım ısım var dıye az durdum 20 tempolu yuruyus 10 dk uzay 10 dk bısıklet bugun toplamda 8539 adım olmus oldu

Bugün herkezın canı sıkkın benımde başım agrıyor slondada hocalardan bırı asık suratlı her goz goze gelısımızde srlam verınce tıp tıp bakıyor salona gıtme hevesım sıfır ama malesef gaza gelıp 6 aylık odedım keske 3 aylık uye olsydım kaldı 3,5 ay benımde cabuk modım düşüyor geçendr bıraz yumusamıssın dedıler bende hocaya sordum az spor yaparsan normal dedı her gıttıgımde 1 bucuk saat durdum her haraketı azda olsa yaptım verılen km daha cok yurudum zaten moral bozmaya heveslı ınsan cok hepımızın cevresınde var yumuşadıgımıda dusunmeme sebep bır akraba her fırsattr anneme kardrsıme bakın ya yumusamısmıyım dıyorum o derece taktım kafaya

cakil80 sen kilo verince nedense ben cok seviniyorum. Benim de bugun canim sıkkın bayağı ağladim yani...
Aksama canim birsey yemek istemiyor acaba ne yapsam
Bak şimdi en sevdiğin çorbayi yapıp 1 tencere iciyorsun. Sonra sevdiğin bir çerez i avcunun içi kadar aliyorsun sonra sevdiğin bir filmi aciyorsun film bitene kadar elindekini bitiriyorsun sonrada keyifler müzik dinleyebilirsin başka herseye kendini kapa sadece kendinle başbaşa ol. Dışardaki herseyi dışarı bırak. Rahatla sonra seni üzen şeyi düşün neden üzüldügunu. Değecek birsey mi ... sonra ruh haline göre bakalım ne durumdasin. ..

Hadi kızlar düşük moral yok bugün ctesi ... sizin moralini düşerse benim ki dibe batar ...hadi komik anılarını düşünün de biraz Gülelim. Bir yandan da misafire aldığım pastaları elimden korumaya calisiyorum. Ben bu günleri görecek miydim. Buzdolabının önünde nobetteyim. 2 tanesinin tadına baktı bile ...Sevdiği şeyleri ikram etme ben yerim diyor yaaa tam bir canavar. Ben zaten zor duyuyorum bi de basinda nöbet tutuyorum. Orucken en sevdigin yemeği koklamak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…