- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.621
O fesatlardan heryerde var kendileri iradelerine hakim olmadıkları için sen gibiler onları rahatsız ediyor ohhh canımıza değsinSevindim canım.Sen 25 kilo vermeyi başarmışsın demekki ben de doğru yoldayım.Bir de benim çevremdekiler dedikodumu yapar biliyorum gittiğim yerde yemezsem iğreniyomu beğenmiyormu burnu havalarda diye.Birkaç gün işyeride yemekhaneye çıkmadım mide problemimden dolayı, evden götürdüm.Hııı gizli gizli diyet mi yapıyorsun diyorlar.Zayıf sağlıklı bir insan olsam üzülecekler yani o derece fesatlar var içlerinde
Bencede kalk ve kendin içinde bişeyler yap bugüne kadar kocaydı kaynanaydı akrabaydı hep onlara uğraşla zaman geçirdin gene onlar kıymetli ama sen daha kıymetlisin vazgeçme kendin için silkelen herşey farklı olacakSende bir bıkkınlık hissettim. Sonuçta doğru yolu hepimizin iyi biliyorsun. Sence nedenharekete gecemiyorsun ya da yarı yolda yoruluyorsun. Zamanında benı de herkes uyarmisti akıl vermişlerdi. Ben de dinliyordum okuyordum her söylentileri doğru kabul ediyordum. Ama harekete geçmen lazım bazı şeyleri erteleme vazgeç bence. Çözmen gereken başka bir sorun mu var perdenin adına sakladigin bundan mi olmuyor ...ben hayatımdaki herseyi 8 yıl erteledim. Kilo almamak sorunun ne olduğunu buldum harekete geçtim. Şuan 8 yi, için çok Üzgünüm.
Gün geçtikçe eriyosun şimdiye kadar damak tadına göre beslendin beslendik de ne oldu sadece sempatik insanlar olduk güzel olmak için sabır lazım sabret arkadaşım sonuç iyi olacak hepimiz içinBu arada doktordan geldim ve sonuç 83.3 ama ete devamama acidi bana günde 1 dilim ekmek verdi ne zaman yersen ye dedi . Bide etin yanına biraz sebze verdi. Yoksa devam edemeyeceğim dedim. Ya etli sebze yapacağım ya da eti tek yiyip salata. 160 gram etli ne yenir yaaa...
Bu arada doktordan geldim ve sonuç 83.3 ama ete devamama acidi bana günde 1 dilim ekmek verdi ne zaman yersen ye dedi . Bide etin yanına biraz sebze verdi. Yoksa devam edemeyeceğim dedim. Ya etli sebze yapacağım ya da eti tek yiyip salata. 160 gram etli ne yenir yaaa...
Ben de inanamadim doktorda... Doktorun rekorunu da kirmisim. Bu liste ile en fazla 3.7 veren olmuş ben ilkmisim. Sok oldum . Ama ete devam dedi. 1 ay surecekmis. Nasıl dayanacagim bilmiyorum83.3 mü canim masaallah 88 den 1 hafta da 83.3 e mi indin yaniii
Ben de inanamadim doktorda... Doktorun rekorunu da kirmisim. Bu liste ile en fazla 3.7 veren olmuş ben ilkmisim. Sok oldum . Ama ete devam dedi. 1 ay surecekmis. Nasıl dayanacagim bilmiyorum
Bak şimdi en sevdiğin çorbayi yapıp 1 tencere iciyorsun. Sonra sevdiğin bir çerez i avcunun içi kadar aliyorsun sonra sevdiğin bir filmi aciyorsun film bitene kadar elindekini bitiriyorsun sonrada keyifler müzik dinleyebilirsin başka herseye kendini kapa sadece kendinle başbaşa ol. Dışardaki herseyi dışarı bırak. Rahatla sonra seni üzen şeyi düşün neden üzüldügunu. Değecek birsey mi ... sonra ruh haline göre bakalım ne durumdasin. ..cakil80 sen kilo verince nedense ben cok seviniyorum. Benim de bugun canim sıkkın bayağı ağladim yani...
Aksama canim birsey yemek istemiyor acaba ne yapsam
Biz bu seruvene birlikte basladik birbirimizi bırakmak yokcakil80 sen kilo verince nedense ben cok seviniyorum. Benim de bugun canim sıkkın bayağı ağladim yani...
Aksama canim birsey yemek istemiyor acaba ne yapsam
5 Şubat kadar en az 70 kilo olmalıyım bırakmak yok.