Haydi Yine Yeniden...

Suan daha iyiyim,menumu paylasayim

sabah
2 kk kadar tuzsuz lor peyniri
1 domates
1 salatalik
yarim haslanmis patates
2 adet tuzsuz etimek

ara
1 avuc cig findik
1 adet mandalina

oglen
yarim pilic cevirme tuzsuz
yagsiz tuzsuz salata

aksam
1 domates
yarim haslanmis patates
biraz lor peyniri
1 adet etimek
(Oglende cok doydugum icin aksam sirf ilac icecegimden birseyler yedim)

ara
2 avuc kavrulmus findik
1 muz

Kizlar gozume damla damlattim bulanik gorme basladi.tek gozumle okuyabildim ancak.mesaji da zor yaziyorum.pc den daha kolaydi ama telefondan zor oluyor.bu aralar beni mazur gorun olur mu fistiklar
Sen canını sıkma hem bilgisayar gözüne olumsuz etki etmesin iyilesince nasıl olsa yazılarını bekliyor olacagiz

Bugünki menümu yazmayı ytanıyorum bütün gün bişe yemedım 9 gıbı balık az kalamar az mıdye tava 1dılım beyaz ekmek yarım saat oncede yarım kumpır :KK43:

Günaydın kızlar bu ara gelemedim çocuklar internet paketimi bitirmişler oyunla:mad::mad:
Şimdi eşimin telefondan giriyorum ve ay sonuna kadar yok internet napıcam benbilmitorum çok Can'ım sıkıldı :KK42::KK42::KK42:
Gelebildiğinmkadar eşimin telefondan gelirim artık bu arada spor yüzme tam hız devam ama hala diyet modunda değilim yavaş gidiyor ama gidiyor mutluyum

cakil80 cakil80 canim sen unut o aksami ve bugun yeni bir gune merhaba dedik.tam gaz devam. Ben de 3 gum sapittim. Hatta geceleri bile yedim. Ama kilo almamisim 83.5 im bugun veeee senin diyete basladim cok enerjikim. Sporda yapmak istiyorum veee bu diyetin sonunda 79 u gormek istiyorum..
hadi ama beni yakaladin ama gecmelisin dimi

Kızlar ben de diyet diyemediğim için içimden menü paylaşmak gelmiyor.Kahvaltım daha önce de bahsettiğim gibi hergün aynı:
1 haş.yumurta
2 dilim tbe
5 zeytin
Az peynir domates salatalık bazen 3-4 dal maydanoz
Öğlen ve akşam ne piştiyse az ve ölçülü.
Çünkü hem eve hem kendime ayrı yapacak vaktim de mecalim de yok.Hamur işine dikkat ediyorum.Yersem akşam veya ertesi gün telafi ediyorum.Şeker vb yok.Aralarda yeşilçay meyve...3 gündür 1 saat yürüyorum.Umarım salı günü bu yorgunluğum bana bol eksi olarak döner.Ben de durumlar böyle.Yanlış birşeyler varsa beni uyarın tatlışlar...:KK19: :KK68:

Bugünki menümu yazmayı ytanıyorum bütün gün bişe yemedım 9 gıbı balık az kalamar az mıdye tava 1dılım beyaz ekmek yarım saat oncede yarım kumpır :KK43:
Güzel bir menü deniz ürünleri bozmaz jumper de idare eder yani sıkıntı yok kilo vermesende almazsinda yawww benim de canım kalamar istedi...

Günaydın kızlar bu ara gelemedim çocuklar internet paketimi bitirmişler oyunla:mad::mad:
Şimdi eşimin telefondan giriyorum ve ay sonuna kadar yok internet napıcam benbilmitorum çok Can'ım sıkıldı :KK42::KK42::KK42:
Gelebildiğinmkadar eşimin telefondan gelirim artık bu arada spor yüzme tam hız devam ama hala diyet modunda değilim yavaş gidiyor ama gidiyor mutluyum
Yüzmek çok güzel çok güzel birsey yapıyorsun ben hep istiyorum ama kimseyi bulamıyorum yanıma çok sanslisin

cakil80 cakil80 canim sen unut o aksami ve bugun yeni bir gune merhaba dedik.tam gaz devam. Ben de 3 gum sapittim. Hatta geceleri bile yedim. Ama kilo almamisim 83.5 im bugun veeee senin diyete basladim cok enerjikim. Sporda yapmak istiyorum veee bu diyetin sonunda 79 u gormek istiyorum..
hadi ama beni yakaladin ama gecmelisin dimi
Eveeeeeet hadi bakalım bu diet 1 aylık sakin unutma ve asla kaçamak yapma zor olacak ama aslaaaaaa. Benim dünkü kacamagimi doktora dedim 1 kilo cepte geri alacaksın dedi korkuttu beni şimdi sıkı şekilde devam ediyorum. Takıldı sor mutlaka

Slm kızlar sabah uyandım bu sabah eşim hazırladı kahvaltımi yonca tabağımida çıkarmış baktım tabagin bolumlerinde iki domates iki salatalık var hayırdır dedim kendine yağlı bana yağsız doğramis. Zeytin benim ki yağsız onun ki soslu peynir benimki yağsız onun yağlı tüm bölmeli tabaklarimi çıkarmış kahvaltı hazirlamis. Işığında aynı şeyi yemiş olduk tek far öğünler yağlı benimkiler yağsız ...masaya bir baktım aynı görünüyordu hersey tek fark ben daha az kalori aldım o çok :KK200::nazar:

Merhaba kizlar bir kac gundur menu yazmiyorum biliyorsunuz iki gun oglusumun stresinden bisey yemedim cumadan beride ipin ucu kacmis durumda hatta ipe yetisemiyorum menumu yazmiyorum kacamak yazilinca baska arkadaslarida tetikliyor onlarda kacamak yapiyor o nedenle kimsenin diyetini sabote etmek istemiyorum canlarim insallah sali gunu arti olmam :KK43:

X