Haydi Yine Yeniden...

Kızlar bu ne başarı motive listeni bi daha paylaşır mısın cakil80 tebrikler
Hedefe odaklanıyor önce 1 ay devam edeceğiz kaçamaksiz kurallara uyarak.

Liste

3 gün karbonhidrat

Sabah

Salata 5 zeytin 2 dilim ekmek başka birşey yok

Ara 1 porsiyon meyve veya 4 küçük sunta cubuk veya 2 limonlu diet form

Öğlen
1 tabak etsin sebze yemeği havuç bezelye patates yok
Salata
2 dilim ekmek
Ara 2 yine aynı
Aksam

Öğlenin aynısı

Ara yine aynı

Kesinlikle başka bir şey yok ilave yok kaçamak yok.

Sonra 3 gün protein

Sabah
1 yumurta
1 dilim light peynir
Salata

Ara 1 ayran

Öğlen 4 köfte büyüklüğünde et tavuk balık
Salata
1 ayran

Ara 2 aynı sadece ayran

Aksam.

Öğlenin aynısı

Ara 3 aynı

Selam mutlu pazarlar.bende dip kose temizlik yaptim oglumu uyuttum banyo yaptim geldim bi bakayim diye...
uygulayacaginiz diyette insallah basari saglarsiniz kizlar.yilbasina kadar herkes koydugu hedefe ulassin

Ayyyy tebrik ederim seni denenebilir bi Liste değişim olduğu için sıkmaz diye düşünüyorum börek tatlı hiç yok hadi hayırlısı bakalım

Ama sende bulgur u gördüm bulgur yasak. Liste harici ekleme çıkarma hiç yok doktor net ifade etti onun için zor. Ekmekle bulgur u degisemiyorsun 1 kaşık bile

Ama sende bulgur u gördüm bulgur yasak. Liste harici ekleme çıkarma hiç yok doktor net ifade etti onun için zor. Ekmekle bulgur u degisemiyorsun 1 kaşık bile

Ay ben yemedim ama kocam emziriyorsun diye zorladi. 3 kasiktan 1 kaşığı yedim sadece.
Kiz sen nasil dayandin oyle hic bozmadan ama yaaa... ben kendimden korkuyorum devam edebilir miyim diye.
Sana kocaman alkış

Hatırlasana cildiriyordum. Çok zorlandım. Hep burda yazip unutmaya çalışıyordum. Bide düşün ben et sevmem. Et kısmı daha zor. Bayramda moralim çok bozulmuştu. Kendimden tıksindim ve hırs yaptim.

Bende daha yeni başladım.85 kiloyum daha önce bir çok kez verdim ve aldım kilo.Çok yediğim için ve sağlıksız yediğim için aldım herhangi bir rahatsızlığım yok.Amaa şöyle bir şey var.Ne yapsam nasıl yapsam.Artık ne erkek arkdaşıma ne aileme ben diyete başladım demek bile gelmiyo içimden çünkü her seferinde bir istikrarsızlık yaşayıp bırakıyorum.Ve bu süreç bana çok uzun geliyo

Kilo almak kolay ama vermek çok zor haklısın uzun ve zor süreç ama sonunda değicektır emın ol benımde modum çabuk düşüyor ama burda arkadaşlar moral verıyor sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…