- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 46
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.521
Az once erkenden uyandi yine okulda uykuyu problem edecek bize bende madem kalktin uykun geliyor oglenleri hadi sabahci ogretmenin sinifina gidelim oglende uyursun dedim hayir dedi goxlerini kapatti uyumuss sipa ha ha hayasasin annelerin kardesligi beni aldt edemiyecek minik kuzum
bende onu anlamam hasta değilsen nasıl kilo alamıyon bizim birimde de var birtane yiyiyorum yiyiyorum kilo alamıyorum diyen bir gün sordum bugün ne yedin diye sabahh birazcık ekmek 3 zeytin öğle 1 yumurta akşam da makarna yada hazır çorba içerim dedi iş yerinde zaten su bile içmez
bende onu anlamam hasta değilsen nasıl kilo alamıyon bizim birimde de var birtane yiyiyorum yiyiyorum kilo alamıyorum diyen bir gün sordum bugün ne yedin diye sabahh birazcık ekmek 3 zeytin öğle 1 yumurta akşam da makarna yada hazır çorba içerim dedi iş yerinde zaten su bile içmezcanım sen ölüm orucundasın dedim
İlginç,hep aynı yerde mi tartılıyorsun peki.Ben tartı yerlerini değiştirdiğim zaman farklı çıkabiliyor sonuç.Gunaydin hayirli cumalar kizlarr
Gecen cumaya gore + 900 kizlar bu cok sinir bozucu diyeti bozmadim ki
Sali ya gorede +700
Sen nasıl güzel bi lidersin motivasyon konusunda süpersinİlginç,hep aynı yerde mi tartılıyorsun peki.Ben tartı yerlerini değiştirdiğim zaman farklı çıkabiliyor sonuç.
Bi de pili azalmış geçen gün baya bi artı gösterdi enteresan bi şekilde.Bir terslik olduğunu anladım.Çıktım bi daha low yazıyor.Yeni pil aldım taktım eski kilomu gösterdi
Bu kriterlere dikkat et canım
Bende diğer grup için bugün tartıldım 65.3 gösterdi çok mutluyum menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik çay bi dilimde tahıllı ekmek ara 3 hurma öğle yulaflı nesfitli karışım olcak okul sonrası bebek görmeye gitcem günü orda tamamlarım
Teşekkür ederim fıstığım.Sen nasıl güzel bi lidersin motivasyon konusunda süpersin
süpersin canım tebrik ederim.Maşallah sana.
Benim de hedefim 65 kilo olmak.10 kilom var daha.Ama 65 olduğumda daha vermek ister miyim bilemiyorum.
117 kiloyken 75 olsam yeter diyordum ama şimdi 75 im daha devam ediyorum.
İnsan bazen hedefini koyarken tartıdaki görmek istediği rakama göre mi yoksa aynada görmek istediği,giydiklerinin yakışması gibi kriterlere göre mi hedefini belirliyor bilemedim.
Mesela sen kaç kiloya indiğinde korumaya geçeceksin? Hedefini hangi kritere göre belirliyorsun canım?
Valla Ayşe abla hiç korunacak bir kiloda olmadım bu zamana kadar desemtomurcukkk koruma sürecinde neler yapılıyor canım