Haydi Yine Yeniden...

En masumlarını seçer atlatırsın canım merak etme.
Ne kadar da erken uyumuşsun öyle uykucu şirine

Ben simdi neskafe 3,1 arada icicektim ama kilo aldiriyor diye biseler okudum o yuzden bir bardak yarim yagli süt 1 tane karışık meyvelı kepekli biskivi 2,3 tane mınıcık domateslı kekıklı kraker :)mutfaktaki kizartmaya yenilmeden bugunu bitirsem cok iyi olcak

Bencede içme canım 3ü1 aradalardan.Hem şeker hem süt tozu var kalori alma boşu boşuna.
Normal sütün içine türk kahvesi veya nescafe katıp şekersiz içebilirsin ama

Benim de guzel giden diyetim sanki iki gundur biraz aksakliga ugradi gibi. Olabilir diyor ve an itibariyle arkama bakmasmdan devam ediyorum.
cakil80 canim yarin senin diyete baslayacagim. 3 gun karbonhidrat diyeti ile sonrada protein ile devam edecegim. Guzel sonuclar goruruz insaallah.

İyi akşamlar kızlar:)Akşam menüm ton balıklı çiğ kabaklı gobek salata 2 kepçe sebze çorbası (hazır çorba ) 1 dilim çavdar 2 yemek kaşıgı kızartma
Gece yatmadan once süt içerim :)

Bende 95 ken 80 İ görürmüyüm diye düşünürken 79 u görünce mutluluktan çıldırmıştım hele 69 süperdi ben aynada azcık mutluyum ama çevremdekilerin tavırları dur artık ne gerek var gibi sözleri beni daha çok gaza getiriyor şimdi hedefim 55 olarak belirledim belki o kiloya inince bi 5 kilo daha veririm ama 55 üstü olmayı hiç düşünmüyorum neden daha sağlıklı daha güzel olmaktan kendimi mahrum bırakayım ki boyum çokta uzun değil 163 Cm ile iyi durmak için hedefime ulaşmalıyım tartı belirleyici gibi dursada aynada fışkırmadan taşmadan bi görüntü görmeliyim şimdiye kadar yok göbeği pantolana sıkıştır üstünü tunikle kapat olmadı sütyene göğsünü sıkıştır gömlek asla giyme bunları artık yaşamak istemiyorum

Bende menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik çay bi dilimde tahıllı ekmek ara 3 hurma öğle yulaflı nesfitli karışım ara yok 3 gibide bebek ziyaretinde bi dilim börek salata 6 zeytinyağlı yaprak sarma küçücük muhallebili tatlı hatta tatlıyı arkadaşla bölüştük 17 :45 gibi 3 cevizle günü kapattım biraz geçsin sporada başlarım

Benım hedefım ılk hedefım 65 sonra 58 dı sımdı yazdıklarını okuddum çok haklısın bendede boy yok olsada bazen alısverıse cıkıyoruz yada spor sonrası mağazalara bakıyorum çok güzel şeyler var almak istıyorum ama kılomdan dolayı mecbur kalmadıkca almıyorum ındırımden bıse almak ıstesem en buyuk M beden buluyosun valla 58 gordugumde bende eskı kıloma 55 hedef yaparım

İste menumm

KAHVALTİ 06.30 1kkb.peynir 1 zeytin 2 tbe sahanda yumurta

SAAT 11.00 1 armut 10 leblebi
Ogle eve gec geldik haliyle cok aciktim ve biraz karsik ve biraz da fazla bir menu oldu

OGLE 15.30 3 yk p.pilavi cok az patatesinden aldigim 2 kepce haslama et yemegi cok az kasarli yumurta 1 sb ayran cok az da lahana tursusu 2 tbe

AKSAM yemicem acikirsam 1 armut ve 1 k.incir yerim

SU 2 lt

Sıkma canını öğretmenini sevmemistir. Samimi arkadaşı var mı. Ben de ilk okulda her sabah hastayım numarasi yapardim annem 5 yıl direndi sonra okuldan çıkmaz oldum. Samimi bir arkadaş bulursa bağlanır okula dayan

Bugunku menum

sabah
2 adt tuzsuz etimek
biraz kizartma

ara
yarim muz
1 su brd sut
1 ceviz

oglen
1 haslanmis patates
1 kase yogurt

ara
yarim muz
1 çb sut

aksam
1 kase tuzsuz, kiymali yesil mercimek yemegi
1 kase yagsiz tuzsuz makarna
1 kucuk kase yogurt

aclik hissedersem meyve yada yogurt yerim

Ok destekliyorum seni ben bugun etten bıktım yiyelim resmen ben sevmiyorum etttiiiii

Evet tartinin ayağı dengesi değiştirme kilo ölçümü değişiyor onun için benim ki sabit yerinde

Ben de tartida 65 i görmek istiyorum

Ben de ben de 65 olur muyum acep

Ogretmenini cok seviyor hemde cok fazla seviyor gecen senede ayni ogretmendeydi problem gurultucu arkadaslari cok yaramazlarmis maleseff kulagini kapatiyomus elleri ile gurultu olunca bugun konusma yaptik el birligi ile asacagiz insallah seneye birinci sinif olacak o nedenle alismak zorunda gurultude olabilir yaramaz ogrencide olabilir onlar yaramaz diye okula gitmemezlik edemeyiz dimi ama sabrediyorum pes etmiyorum

Bu hafta bana inat herkes Kızartma mi yedi nedir benim canım çok Kızartma istiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…