Haydi Yine Yeniden...

Slm kızlar 85.4 olan arkadasiniz burda keyiften ne yapacagini bilemiyor. az kaldı 2.4 kilo daha verirsem bayramda aldığım kilolar gitcek ve ben normal halime geri döneceğim. Tam gaz devam
Tebrikler canim guzel gidiyorsun.insallah hedefledigin surede 70leri de gorursun

Bende menümü anlatayım sabah ekmeksiz domates salatalık azcıkta peynir ara elma öğle yulaflı nesfitli karışım ara armut azcıkta ceviz akşam tavuk yoğurt salata ekmeksiz bol bol su üstüne yarım saat bisiklet yarım saat koşu bandı 50 ip Atlama 15 dk sopalı hareketler ie günü tamamladım

Çok güzel olmuş menun benimde canım acaip meyve istiyor anlatamam yarın son gün ...millet bu dükkanı nasıl yapıyor anlamadım ben 3 gün çok zorlandim salata yememe rağmen

Iyi geceler kizlar bugun yine menu yok bisey yemedimki menu olsun küçük oglum okulun önünde aglama krizine girdi okula gitmek istemiyormus daha oncede boyle yapmisti asamadik bu senede ayni cok üzüldüm sinir oldum kolundan tuttum sinifa biraktim ciktim agliyodu ben cikarken cok aglamis ben yokken ogretmenine uykum geliyor demis of of iste boyle kizlar menumde hayal oldu sabah cok az yemistim oglen yok zaten aksam da bir parca ekmege domates peynir maydanoz koyup yedim icimden aglamak geliyo cok üzüldüm bugun

Allah kolaylık ve sabır versin

ooofff allah kolaylık versin çok zor bir durum . öğretmeni bu konuda ne diyor nasıl davranarak oğluna okulu sevdirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…