- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.481
Ben bunu çok tuttum ama içime çekincede küçültüyor ama olsun yine de keyif
Tebrikler canim guzel gidiyorsun.insallah hedefledigin surede 70leri de gorursunSlm kızlar 85.4 olan arkadasiniz burda keyiften ne yapacagini bilemiyor.az kaldı 2.4 kilo daha verirsem bayramda aldığım kilolar gitcek ve ben normal halime geri döneceğim. Tam gaz devam
Amin inşallah hepimiz birlikte verelim.Tebrikler canim guzel gidiyorsun.insallah hedefledigin surede 70leri de gorursun
Slm kızlar 85.4 olan arkadasiniz burda keyiften ne yapacagini bilemiyor.az kaldı 2.4 kilo daha verirsem bayramda aldığım kilolar gitcek ve ben normal halime geri döneceğim. Tam gaz devam
Amiiinnn Hatta bazılarını biz birer manken olduktan sonra da şişmanlat ya Rabbim...Anlasınlar kimseyi fiziksel görüntüsü yüzünden küçümsememek gerektiğini...
Sivilceleri ve et benleri de olsun ter koksunlar
uykun kaçarsa yaaaAz şekerli türk kahvesi bir tane çikolatasabahtan beri içicem içicem bu saate kaldı
Iyi geceler kizlar bugun yine menu yok bisey yemedimki menu olsun küçük oglum okulun önünde aglama krizine girdi okula gitmek istemiyormus daha oncede boyle yapmisti asamadik bu senede ayni cok üzüldüm sinir oldum kolundan tuttum sinifa biraktim ciktim agliyodu ben cikarken cok aglamis ben yokken ogretmenine uykum geliyor demis of of iste boyle kizlar menumde hayal oldu sabah cok az yemistim oglen yok zaten aksam da bir parca ekmege domates peynir maydanoz koyup yedim icimden aglamak geliyo cok üzüldüm bugun
ooofff allah kolaylık versin çok zor bir durum . öğretmeni bu konuda ne diyor nasıl davranarak oğluna okulu sevdirebilirsinizIyi geceler kizlar bugun yine menu yok bisey yemedimki menu olsun küçük oglum okulun önünde aglama krizine girdi okula gitmek istemiyormus daha oncede boyle yapmisti asamadik bu senede ayni cok üzüldüm sinir oldum kolundan tuttum sinifa biraktim ciktim agliyodu ben cikarken cok aglamis ben yokken ogretmenine uykum geliyor demis of of iste boyle kizlar menumde hayal oldu sabah cok az yemistim oglen yok zaten aksam da bir parca ekmege domates peynir maydanoz koyup yedim icimden aglamak geliyo cok üzüldüm bugun
Saol canim ...Allah kolaylık ve sabır versin