Haydi Yine Yeniden...

ooofff allah kolaylık versin çok zor bir durum . öğretmeni bu konuda ne diyor nasıl davranarak oğluna okulu sevdirebilirsiniz
Canim ogretmenini cokkk seviyor gecen seneki ogretmenimiz zaten aileden biri oldu bize ogluma cok iyi davraniyor cok merhametli okuluda cok seviyor problemi evini ve ailesinide cok sevmek bizden ayrilmak istemiyor biraz karisik durumu gecen yildan zaten ogretmenimiz yasindan cok olgun oldugunu aslinda yedi yasinda bir cocuk zekasi oldugunu soyledi

maşallah rabbim esirgesin
ne olmak istiyor aklında bir şey var mı bu yaşta polis yada öğretmen olmak isterler genelde şöyle bir şey denesen nasıl olur
öğretmen olman için okula gidip bitirmen lazım senden harika öğretmen olur, öğretmen olursan şöyledavranırsın böyle giyinirsin v.s. diye gazı versen belki işe yarar:)

9, post: 42947497, member: 143218"]maşallah rabbim esirgesin
ne olmak istiyor aklında bir şey var mı bu yaşta polis yada öğretmen olmak isterler genelde şöyle bir şey denesen nasıl olur
öğretmen olman için okula gidip bitirmen lazım senden harika öğretmen olur, öğretmen olursan şöyledavranırsın böyle giyinirsin v.s. diye gazı versen belki işe yarar:)[/QUOTE]
Aminn canim cumlemizinkini insallah canim ogretmeni bizi kullandigini dusunuyor ama senin su onerin cok iyi oldu bunu yarin mutlaka deniycem zaten ogretmenine soz vermis aglamiyacakmis ama ben cok yiprandim o nedenle biraz sinirlendim birde sinifta yaramaz cocuklar varmis ondan da hoslanmamis benimki eglenmek istiyor bizde eglensin diye gonderiyoruz yasitlari ile iletisim halinde olsun diye galiba eglenemiyor okulda

Aminn canim cumlemizinkini insallah canim ogretmeni bizi kullandigini dusunuyor ama senin su onerin cok iyi oldu bunu yarin mutlaka deniycem zaten ogretmenine soz vermis aglamiyacakmis ama ben cok yiprandim o nedenle biraz sinirlendim birde sinifta yaramaz cocuklar varmis ondan da hoslanmamis benimki eglenmek istiyor bizde eglensin diye gonderiyoruz yasitlari ile iletisim halinde olsun diye galiba eglenemiyor okulda [/QUOTE]
yaramaz çocukların yanında sen uslusun diye öğretmenin seni çok seviyor hep seni bize övüyor sen de olmasan öğretmenin çok sıkılırmış sen iyiki onun öğrencisiymişsin diyor öğretmenin .. küçük yalanlar ki içinde doğruluk payı var hayat kurtarır:)
çocuk psikolojisi ve gelişimi kitaplarını zamanına çok okumuştum:)

böylece oğlun kendini daha değerli ve işe yarar hisseder okulda çünkü öğretmeninin ona ihtiyacı var diye algılayacak tabi bunu öğretmenine de çıtlatmak lazım o da sizi desteklesin

böylece oğlun kendini daha değerli ve işe yarar hisseder okulda çünkü öğretmeninin ona ihtiyacı var diye algılayacak tabi bunu öğretmenine de çıtlatmak lazım o da sizi desteklesin
Yarin zaten bir gorusme yapacaz ogretmeni ile ogretmenimizde kisisel gelisim kitaplari cok okuyor onunda cok onerisi var artik hepsini bir araya getirip cozum yolu bulucaz problem benden ayrilana kadar ayrilinca geciyor ama bugun cok aglamis kip kirmiziydi gozleri bana cok duskun oldugunu benden kopamadigini soyluyor ogretmeni senin yazdiklarini sabah mutlaka yapicam bakalim neler olcak kucuk yaramazim simdi misil misil uyuyo

Ayrica destegin icin cok tesekkur ederim canim ekimcim sagolasin cok aydinlattin beni iyiki varsin ♥ ♥ ♥

bir çıkar yol bulana kadar aklımıza gelen tüm yöntemleri deniycez mecburen anne olmak çözüm bulmayı, seçenek çoğaltmayı öğretiyor insana
sen de uyu saat 2 oluyor ben de gidim barii sabah erken kalkıp çoluk çocuğu doyurup yollıycaz daha

Ayrica destegin icin cok tesekkur ederim canim ekimcim sagolasin cok aydinlattin beni iyiki varsin ♥ ♥ ♥
estağfirullah gülüm bişey yapmadım sııntıdayken hepimiz bazen tıkanıp kalıyoruz çözüm bulamıyoruz o yüzden her şeyimizi paylaşıyoruz burada kardeş gibi olduk biz ben teşekkür ederim samimi aileden gibi görüp sıkıntını paylaştın canımcııımmm ben burdaydım ben yazdım diğer kızlar olsa onlarda mutlaka iyi işe yarayabilecek şeyler yazacaklardı

Canım bizde aynı şeyleri yaşadık ve hâlâ her sene başında yaşamaya devam ediyoruz seni özlüyorum abimi özlüyırum diye mızmızlanıyordu ben önce ekimin dediği gibi tatli yalanlara başvurduk öğretmenin arkadaşların seni çok seviyor gitmezsen onlarda seni çok özleyecek okul çok zevkli hergün yeni birşey öğreneceksin oyunlar oynayacaksın şeklinde. Şimdi artık bu senin görevin sorumluluğun hepimizin bir görevi var baban işe gitmek zorunda ben evimize bakmak abinle sende okula gideceksiniz okuyup büyük addam olacaksınız diyorum artış aştık şükür ama gerçekten zor bir süreç Allah yardımcınız olsun

Allah kolaylik versin canim odul koy canim alisana kadar sevdigi seylerle benim kizimda aynisini yapti odul koydum hediyeler aldim seydigi seyleri yaptim ogretmenine hediye aldim siz verin ki alissin diye cocuklar boyle seyleri seviyor onunla birlikta sevdigini birlikte yapin benim kizim cok şükür gitmek istemiyordu simdide ben gitme diyorum gidecem diyor insallah alisir tez zamanda

[QUOTE="ekim2009, post: 42947718, member: 143218"firullah gülüm bişey yapmadım sııntıdayken hepimiz bazen tıkanıp kalıyoruz çözüm bulamıyoruz o yüzden her şeyimizi paylaşıyoruz burada kardeş gibi olduk biz ben teşekkür ederim samimi aileden gibi görüp sıkıntını paylaştın canımcııımmm ben burdaydım ben yazdım diğer kızlar olsa onlarda mutlaka iyi işe yarayabilecek şeyler yazacaklardı[/QUOTE]
Evet canim hepimiz kardes gibiyiz bende eminimki kizlarin hepsi yanimdalar biz burda guzel bir halka kurduk iyiki hepiniz varsiniz kizlar her zaman destekcim oldunuz diyet problemlerinin disindaki problerimizede cozumler buluyoruz burada hepinizi cokk seviyorumm....

Aynen dedigin gibi bizi ozledigini falan bahane ediyor gecen senede gitti ogretmeni seviyor gecen seneki arkadaslarini istiyor onun icinde agliyor bahane cok once sen eglen diye gidiyoruz oglum diyordum simdilerde gitmesi gerektigini herkesin gorevi oldugunu anlatiyorum anliyor ama bana istegini yaptirmaya calisiyor uyanikk bizi kullaniyor..

Cok sagol canim hediye isi gecen seneden vardi zaten okulun ilk gunu ogretmeni eti puff dan kardan adam yapmis dagittmisti gecen sene haftanin cocugu oluyodu her cocuga hediye aliyordu ve haftanin cocugu sinifta dagitiyodu dun stiker aldim onlardan yapistircam kendisi istedi almami okula aglamadan gidersem yapistirirsin anne diye cok akilli uyanikk ama insallah cozucez cok sagol onerin icin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…