- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 46
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.561
Ogretmenini cok seviyor hemde cok fazla seviyor gecen senede ayni ogretmendeydi problem gurultucu arkadaslari cok yaramazlarmis maleseff kulagini kapatiyomus elleri ile gurultu olunca bugun konusma yaptik el birligi ile asacagiz insallah seneye birinci sinif olacak o nedenle alismak zorunda gurultude olabilir yaramaz ogrencide olabilir onlar yaramaz diye okula gitmemezlik edemeyiz dimi amasabrediyorum pes etmiyorum
Bana mı diyorsunBende 65 olmak istiyorumm yedi kilom var daha sonrada 55 vee en son 50 istiyorumm daha cokkk yolumm var benimmm
Bu sabah itibari ile 85 olmuşum yanii 30 kilo kaldı. Ana hedefe ilk hedefe ulaştım. Şimdi 1 kasima kadar 80 olur muyum acaba. .. heyecan yaptım abarttim. 1 aralık 75 1 ocak 70. Bomba yani.
Aynen başlangıçta gözüne batmıyo ama güzelliğin arttıkça sivilce için önlem alıyorsun ben yaz alışveriş yaparken de üstüme olcak bi sürü kıyafet gördüm ama bana olmayan daha güzel kıyafetlerde gördüm o yüzden iki parça aldım çıktım sınırlı kıyafetler arasında yıllarca yaşadım artık her istediğimi sırf kilom yüzünden giymemek istemiyorum bunuda burada hep beraber başaracağımıza inanıyorumBenım hedefım ılk hedefım 65 sonra 58 dı sımdı yazdıklarını okuddum çok haklısın bendede boy yok olsada bazen alısverıse cıkıyoruz yada spor sonrası mağazalara bakıyorum çok güzel şeyler var almak istıyorum ama kılomdan dolayı mecbur kalmadıkca almıyorum ındırımden bıse almak ıstesem en buyuk M beden buluyosun valla 58 gordugumde bende eskı kıloma 55 hedef yaparım
Bu ara sende bi yoğunluk vardı sanki stres yapma regl yaklaşmış olabilir yeterli uyumamış olabilirsin ben bu yıla kadar hep ailem için yaşadım ne zaman spor hayatıma girdi günümün 1 saati sırf kendim için yaşadım kafam rahatladı kendime odaklandım güvendim sende bebek uyurken olabilir yemek pişerken bilmiyorum günlük kendine sadece 1 saat ayır çok kolay hedefine ulaşacaksınAyyyyy melrin bennn bi 79 .9 u bile goremedim ki bu cuma icin hevesliydim +900 ciktimmmm cildircam yaaa
Olacaksın ama 65 değil kuzum 55 olacaksın bunun için burdayızBen de tartida 65 i görmek istiyorum
Ne güzel olur aynaya bakmaktan çalışamamOlacaksın ama 65 değil kuzum 55 olacaksın bunun için burdayız
O senin tercihin ister çalış ister çalışmazsın ama aynanın çok güzel olduğunu düşünüyorum ben bana bakan gözlerde bu hayranlığı görüyorum bende kendime hayran olmak için uğraşıyorumNe güzel olur aynaya bakmaktan çalışamam
Aynen başlangıçta gözüne batmıyo ama güzelliğin arttıkça sivilce için önlem alıyorsun ben yaz alışveriş yaparken de üstüme olcak bi sürü kıyafet gördüm ama bana olmayan daha güzel kıyafetlerde gördüm o yüzden iki parça aldım çıktım sınırlı kıyafetler arasında yıllarca yaşadım artık her istediğimi sırf kilom yüzünden giymemek istemiyorum bunuda burada hep beraber başaracağımıza inanıyorum
Benim bi etek gömleğim var öğretmenler günü için aldım o gün harika olmalıyım o yüzden sporada başladım o kıyafet 24 kasımda giyilecekBenımde ınan dolapta hıc gıyılmemıs kıyafetlerım var 4 sene once almıstım 53 ken sonra 64 65 oldum gozume hıc batmadı takı 81 olunca çatlaklarım aşırı olunca dur dedım kendıme şimdi 71 900 bakalım 58 ne zaman olcak ama olucak
Bence önce doktora muayene ol bi problem olmadığını gördükten sonra çözüme geçersin kaş yapcam derken göz çıkarmamak lazım diye düşünüyorumangelina35 canim sen maydanoz kürü yapmıştın dimi. Bunun adet söktürücü ve duzene sokma ozelligi var mi acaba. Denesem mi adet olabilmek icin.
tomurcukkk sogan suyu dedi ama onu her seferinde yapip icmek zor gibi
Kizlar bu iki kürü denedigimi farzedersek kac günde etki eder.
bir de tarifi ayrıntılı yazarsaniz sevinirm.
ikisinden birine karar vermeliyim yoksa ilac kullanacam söktürücü.
benim maksadim rahimin icininde temizlenmesi iltihap varsa.
Sizce maydanoz mu sogan mi. Yarin baslamak istiyorum. Cevaplarını zi bekliyorum
Bence önce doktora muayene ol bi problem olmadığını gördükten sonra çözüme geçersin kaş yapcam derken göz çıkarmamak lazım diye düşünüyorum
Benim bi etek gömleğim var öğretmenler günü için aldım o gün harika olmalıyım o yüzden sporada başladım o kıyafet 24 kasımda giyilecek
Deniyorum ne kadar başarıyorum bilmiyorum ama bugün 40 dk koşu bandı 30 dk bisiklet 15 dk sopalı hareketler yaptım squat denen hareketi düzenli yapmadım ama madem denenmiş ve beğenilmiş benimde hareket listeme girerSpor slonuna giitmiyosan evde Squat dene acayıp kalca erıtıyormus banada evde yapan bır arkadasım onerdı ınstagram kullanıyosan günün egzersızı dıye bir hesap var bende takıp edıyorım salona gıtmedıgımde ordakılerı denıyorum bazılarını tabıkı