Haydi Yine Yeniden...

Az once erkenden uyandi yine okulda uykuyu problem edecek bize bende madem kalktin uykun geliyor oglenleri hadi sabahci ogretmenin sinifina gidelim oglende uyursun dedim hayir dedi goxlerini kapatti uyumuss sipa ha ha ha:KK70::KK70::KK70: yasasin annelerin kardesligi En Büyük KKEn Büyük KK beni aldt edemiyecek minik kuzum:emir_bebek:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

bende onu anlamam hasta değilsen nasıl kilo alamıyon bizim birimde de var birtane yiyiyorum yiyiyorum kilo alamıyorum diyen bir gün sordum bugün ne yedin diye sabahh birazcık ekmek 3 zeytin öğle 1 yumurta akşam da makarna yada hazır çorba içerim dedi iş yerinde zaten su bile içmez :KK57: canım sen ölüm orucundasın dedim:-)

bende onu anlamam hasta değilsen nasıl kilo alamıyon bizim birimde de var birtane yiyiyorum yiyiyorum kilo alamıyorum diyen bir gün sordum bugün ne yedin diye sabahh birazcık ekmek 3 zeytin öğle 1 yumurta akşam da makarna yada hazır çorba içerim dedi iş yerinde zaten su bile içmez :KK57: canım sen ölüm orucundasın dedim:-)
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gunaydin hayirli cumalar kizlarr

Gecen cumaya gore + 900 kizlar bu cok sinir bozucu diyeti bozmadim ki :KK43:

Sali ya gorede +700
İlginç,hep aynı yerde mi tartılıyorsun peki.Ben tartı yerlerini değiştirdiğim zaman farklı çıkabiliyor sonuç.
Bi de pili azalmış geçen gün baya bi artı gösterdi enteresan bi şekilde.Bir terslik olduğunu anladım.Çıktım bi daha low yazıyor.Yeni pil aldım taktım eski kilomu gösterdi Hoppa
Bu kriterlere dikkat et canım

İlginç,hep aynı yerde mi tartılıyorsun peki.Ben tartı yerlerini değiştirdiğim zaman farklı çıkabiliyor sonuç.
Bi de pili azalmış geçen gün baya bi artı gösterdi enteresan bi şekilde.Bir terslik olduğunu anladım.Çıktım bi daha low yazıyor.Yeni pil aldım taktım eski kilomu gösterdi Hoppa
Bu kriterlere dikkat et canım
Sen nasıl güzel bi lidersin motivasyon konusunda süpersin

Bende diğer grup için bugün tartıldım 65.3 gösterdi çok mutluyum menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik çay bi dilimde tahıllı ekmek ara 3 hurma öğle yulaflı nesfitli karışım olcak okul sonrası bebek görmeye gitcem günü orda tamamlarım

Bende diğer grup için bugün tartıldım 65.3 gösterdi çok mutluyum menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik çay bi dilimde tahıllı ekmek ara 3 hurma öğle yulaflı nesfitli karışım olcak okul sonrası bebek görmeye gitcem günü orda tamamlarım
:nazar::KK9: süpersin canım tebrik ederim.Maşallah sana.
Benim de hedefim 65 kilo olmak.10 kilom var daha.Ama 65 olduğumda daha vermek ister miyim bilemiyorum.
117 kiloyken 75 olsam yeter diyordum ama şimdi 75 im daha devam ediyorum.
İnsan bazen hedefini koyarken tartıdaki görmek istediği rakama göre mi yoksa aynada görmek istediği,giydiklerinin yakışması gibi kriterlere göre mi hedefini belirliyor bilemedim.
Mesela sen kaç kiloya indiğinde korumaya geçeceksin? Hedefini hangi kritere göre belirliyorsun canım?

:nazar::KK9: süpersin canım tebrik ederim.Maşallah sana.
Benim de hedefim 65 kilo olmak.10 kilom var daha.Ama 65 olduğumda daha vermek ister miyim bilemiyorum.
117 kiloyken 75 olsam yeter diyordum ama şimdi 75 im daha devam ediyorum.
İnsan bazen hedefini koyarken tartıdaki görmek istediği rakama göre mi yoksa aynada görmek istediği,giydiklerinin yakışması gibi kriterlere göre mi hedefini belirliyor bilemedim.
Mesela sen kaç kiloya indiğinde korumaya geçeceksin? Hedefini hangi kritere göre belirliyorsun canım?
tomurcukkk tomurcukkk koruma sürecinde neler yapılıyor canım

tomurcukkk tomurcukkk koruma sürecinde neler yapılıyor canım
Valla Ayşe abla hiç korunacak bir kiloda olmadım bu zamana kadar desem :-) Kendimi bildim bileli diyetteyim
Allah nasip eder de hepimiz hedeflerimize ulaşırsak beraberce araştırır birşeyler yaparız.
Tahminimce bu kadar kaçamaksız vs olmaz koruma süreci.Kaçamak yapıldığında sporla falan dengelenir.Yine bol su içilir.
Ara öğünlere vs dikkat edilir.Aklıma gelenler bunlar şimdilik :KK66:

Ben bugun kahvaltı yapmadım su ıctım tekrarr uyudum sımdı 2 yemek kaşıgı kızartma 1 dılım çavdar ekmegı dışarda işim vardı 1670 adımda atmıs oldum :)

herkese merhaba
kızlar sene başı olduğundan okul çok yoğun o yüzden bu aralar pek aktif değilim kusura bakmayın
dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
3 çeri domates 1 salatalık
çay
ara
sütlü kahve
öğle
1 patlıcan dolma
1 kase yoğurt
ara