Haydi Yine Yeniden...

Ben buralardayım canım ama hem okumakta hem yazmakta zorlanıyorum biraz.Kullandığım damlalar göz bebeğini büyütüyor ve bu da bulanık görmeme sebep oluyor.

Canimm sifa olsun o damlalar.. Zorlama sen kendini zaten calismak zorundasın bari burayi okumak ve yorunlamakla fazla yorma kendini. Sağlığına bir kavuş insallah hep aramizda olacaksın

Spordaydım sımdı eve geldım sabah kahvaltı yapmadım 2 gıbı 2 tahıllı wasa ekmegı uzerıne peynırlı harc bır çay bardağı yarım yağlı süt sonra spora gitti. 35 dk 3 km kolu bandı 20 dk uzay gercı adına herkez baska bıse dıyor10 bisiklet 30 mekık 200 ıc 200 dıs bacak 40 tanede dıger aletler sonra 1 dk step bütün bunların dışında 6327 adım :)sımdı 1 sımıt kırmızı bıber peynır salatalık marul yıcem bu kadar harakete kolay kılo verırsın demeyın valla hıc kolay gıtmıyor ınsılın dırencı kabızlık stres pesımı bırakmayan durum

kabızlı bitki çayı kuru meyvelerle geçmiyorsa aclık otu diğer adı deve gözü bu bitkiyi kullan

2 gündür baza altı hurçlar dolaplar evi döküp döküp geri topluyorum eski her şeyi atasım varrrrrr
çok üşüdüm bu gün kışlıkları dağıttım bir kaç hırkamı çıkardım, yemek yaptım mutfak topladım sonrada gittim azcık yattım yarım saatte olsa çok iyi geldi
benita_ask spor yapsın ben yatışlarda olayım ne olacak benim bu çabuk yorulup yatma halim

kabızlı bitki çayı kuru meyvelerle geçmiyorsa aclık otu diğer adı deve gözü bu bitkiyi kullan

Bır suredır kayısı yıyodum dun bıttı bıtkı cayıda içiyorum zaten ıcmesem halım daha kotu olur çok çabuk alışıyor vucudum o yuzen donusumlu aradada tamamen ara verıyorum söyledıklerını not alıcam aktara gıdınce alır denerım teşekkürler

Hamarat kadınsın vesselam o kadarcık yatmak sana helal olsuuuunnn.Bir sürü iş yapmışsın canım tabiiki yorulacaksın

KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 06.50 1kkb.peynir 1 zeytin 2 tbe sahanda yumurta

SAAT 11.00 1 elma ½ avuc leblebi

OGLE 13.30 1 tavuk durum 2 sb ayran

AKSAM 19.00 1 tabak sulu haslanmis et ( cok az patates ve soganindan aldim) salata 1 sb ayran

SU 2.5 lt

Kizlar ogle hic olmadi ama cok aciktim bebekten yemekte yapamadim yetismedi boyle oldu yarin diger tarafta tarti gunu arti cikmasam bari
Stres yapma canım benim.Bak ben stresten ne kadar kilo aldım.artı da çıksan önemli değil kaç gündür hem yorgun hem uykusuzsun.Bebişin iyileşsin devam edersin yine.Hem menün de gayet güzel.Dürümü de ayranla pasifize etmişsindir.

Kizlar ogle hic olmadi ama cok aciktim bebekten yemekte yapamadim yetismedi boyle oldu yarin diger tarafta tarti gunu arti cikmasam bari

Çok geç saatte yememişşsın bişe olmaz arada kaçıyor bende sokak sımıdı yedım bide 6 bucuk gibi sen yemıssın ustune yarın gun devırmıssın stres yapma

Hayirli akşamlar hanimlar ben hep giremiyorum sohbetler cok güzel ben vakit bulamiyorum malum 3 cocukla birde bebek halim kalmiyor buyuk oglum 8 gidiyor küçük oglum 6 ya gidiyor kizin ana okuluna gidiyor bebek gittinten sonra temizlik yemek akşam cocuklarla ders çalışıyoruz hic halim kalmiyor kendimi yataga zor atiyorum sabah 6 45 de kalkiyorum

Allah kolaylik versin canim.gercekten zor

Bugunku menum

sabah
2 haslanmis yumurta
1 adt tuzsuz etimek

ara
1 brd sut
2 ceviz

oglen
3 adt tuzsuz etimek
yarim domates
Yarim salatalik
1 kase yogurt

ara
1 çb sut
1 avuc findik

aksam
cok az patlican biber kizartma
1 adt tuzsuz etimek

ara
1 muz

Bu çok güzel birşeye benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…