- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.421
tarif istiyorummmm....Benim babam terzıydı hıc para vermıyoduk gecen ben paça yaptrdım 5 lıra zaten ben bol belı lastıklı seyler gıyıyorum kıyıp alamıyorum bu kılomda bişe :)
Bu arada kızlar ben sabah buse yemedım 1 saat ınce yarım ton balıgı 2 wasa ekmegı yedım bız gugun mangala gıtcektık kınalı adaya arkadaslarla ama malesef otda yagmur varmıs gıtmedık sımdı evde yapıp yıcez kanat kofte bunlar bıse degıl kendımınkılero fırında yapcam ama kremalı patlıcanlı makarna ıstedı kardesımle arkadasım azda olsa yerım çunku evde varsa çok zor dayanıyorum ama küçük pasta tabagına koyarım barı gozume çok gorunsun sonra yuruyuse cıkarım en az 3 bın adım atar gelrıım yarın spora gıtcem nedense ıstek yok ıcımde
yok canim pek agri hissetmiyorum.zaten hemen kortizonlu damlalara basladi.yarin sabahtan itibaren de kortizon haplarina baslayacagim.onlar kanlanmayi baskilayacak.oyle siddetli agrilarim yok.tek sikayet bulanik gorme hafiften.
Problem uveit iltihabi arkada oldugu zaman sari noktaya bulasmasi.oyle bir durumda kalici gorme kaybi oluyormus Allah korusunbende hem on hem arka uveit aktif ancak sari noktaya bulasmamis sukur ki erken teshis.ihmal etmemenin kontrolleri aksatmamanin faydalari...
kızlarrrr bundan sonra kendinize iyi bakın
az bencil egoist olun bu konu da kış çayı denen kesme şekerli bitki karışımı alın çoluk çocuk herkesle için hastalık gelmeden bünyeyi güçlendirmemiz lazım antikorlara destek vermek lazım
daha hastayım kötüyüm diyen olmaz inşallah ben çook üzülüyorum içim sızlıyor elimden de bir şey gelmiyor çaresiz okuyorum sadece
miladımmmmm
kız sen nasıl bir şeysin öyle iradeli şirineeee hem yap pişir hem de 1 kaşık bile yeme, doğum gününden sadece çay içerek dön gurur kaynağım benimmm
ben olsam dayanabilir miydim acaba
Canım çok geçmiş olsun yorumlardan bayaa ciddi bir rahatsızlık olduğunu anladım canım çok geciktirmeddn hemen araştır bencede Allah tez şifanı versin nazar değiyordurSelam kizlar,moralim cok bozuk
aksam ustu gozumde bi kanlanma yanma gibi bisey oldu.rahatsiz olan gozum digerine gore kuculdu.doktoruma gittim hemen ve uveitim tekrarlamis maalesef
kortizona basladi tekrar hemde dozunu yukselterek gunde 4 hap icicem.
2 farkli da damla yazdi yine.
tuz seker yine yasak.iskence basliyo
hemen universite hast. Yada arastirma hastanrsine romatoloji bolumune gidin dedi.bu kadar kisa surede tekrarlamasi iyi degilmis.mutlaka altimda yatan bir rahatsizliginiz cikacak ve bunun oncelikle tedavi edilmesi gerekir dedi.
kaninizda iltihap var buyuk ihtimal ve bu goz damarlarindan gectiginde uveit yapiyor dedi.
Allahin izniyle gecicek ama psikolojik olarak hic iyi hissetmiyorum kendimi
Canım listeni banada atarmısın takıldım kaldım ben belki faydası olurBen 88 den düştüm amahem de ctesi den beri veren bugün sabah tartildim 86.2 yim
Geçmiş olsun canım benim oglanda (2 yaşında) boğaz kulak ateş... biz de iki gecedir salonda yatiyoruz
çok geçmiş olsun kuzucuklara onlar hasta olunca anneler perişan oluyor Allah şifalarını versin tüm hastalarıngecmis olsun kuzuya.
benim oglumun antibiyotikleri de yeni bitti.bademcikleri kizarikti.biraz da usutmus.
aynen canim salgin var.tez zamanda iyilesir
insallah...
Selam kizlar,moralim cok bozuk
aksam ustu gozumde bi kanlanma yanma gibi bisey oldu.rahatsiz olan gozum digerine gore kuculdu.doktoruma gittim hemen ve uveitim tekrarlamis maalesef
kortizona basladi tekrar hemde dozunu yukselterek gunde 4 hap icicem.
2 farkli da damla yazdi yine.
tuz seker yine yasak.iskence basliyo
hemen universite hast. Yada arastirma hastanrsine romatoloji bolumune gidin dedi.bu kadar kisa surede tekrarlamasi iyi degilmis.mutlaka altimda yatan bir rahatsizliginiz cikacak ve bunun oncelikle tedavi edilmesi gerekir dedi.
kaninizda iltihap var buyuk ihtimal ve bu goz damarlarindan gectiginde uveit yapiyor dedi.
Allahin izniyle gecicek ama psikolojik olarak hic iyi hissetmiyorum kendimi
ah canım...benim şu metom bugüne kadar yan geldi yattı.Hafif bir hareket hissetti demek ki çalışır gibi oldu; şimdi yine pısss...Ama dinlemiycem arkadaş vücudumu tanıdım artık sporsuz gitmiyo benim inatçı kilolar...Acaba birden bire cok mu kıstın metoyomu yavaşlatmis olabilir misin?
Kuzum nazar mi degdi sana yaaneden sürekli bir saglik sorunu yaşıyorsun ki iyi arastirmak lazim sebebini ihmal etme insallah kötü birsey değildir hayatina sifa dualarını ve nazar dualarını kat canım hergun sabah aksam.oku.. cok üzüldüm gerçekten Rabbim sifalar versin canim benim
Bende de hafif bir grip hali var eltilerimin çocukları da böyle ortalik kırılıyor yine hava degisimlerinden oluyor canim sıcak soğuk dengesine dikkat et canim Rabbim sifa versin kuzucuguna..
herkese günaydınlar,
dertlilere deva, hastalara şifa, kilolulara tartıda eksiler diliyorum...
kızlar hiç su içmediğimi,düzenli kahvaltı etmediğimi,
gereksiz abur cubur yediğimi farkettim,
bi de kansızlığım var, hgb değerim 10,2! ilacımı da düzenli alamıyorum!
ve gerçekten sürekli çok halsiz ve bitkinim.
gece bi 4-5 kez lavaboya kalkıyorum, kalkmasam da sağlıklı uyuyabildiğim söylenemez.
yani işin açığı kendi söküklerimi dikemiyorum ki etrafıma nasıl faydam olsun.
bu anlamda yeni kararlar alıyorum.
artık günde 3 lt suyu muhakkak içeceğim
düzenli kahvaltı yapacağım.
ilaçlarımı unutmayacağım
abur cuburu da artık yememem gerekiyor.
gülüm gebelikte uyku basması çok olur o normalde şu su işine çare bulmak lazım bende unutuyorum diye artık saat başı alarm kurucam su içiçem abur cubur isteği için tarçınlı süt yanına kuru kayısı,kuru incir badem veya ceviz küçücük kes atıştırmalık yap sen zaten daha iyi bilirsin faydalarını, badem bebişin beyin gelişimi, zekası için mükemmelherkese günaydınlar,
dertlilere deva, hastalara şifa, kilolulara tartıda eksiler diliyorum...
kızlar hiç su içmediğimi,düzenli kahvaltı etmediğimi,
gereksiz abur cubur yediğimi farkettim,
bi de kansızlığım var, hgb değerim 10,2! ilacımı da düzenli alamıyorum!
ve gerçekten sürekli çok halsiz ve bitkinim.
gece bi 4-5 kez lavaboya kalkıyorum, kalkmasam da sağlıklı uyuyabildiğim söylenemez.
yani işin açığı kendi söküklerimi dikemiyorum ki etrafıma nasıl faydam olsun.
bu anlamda yeni kararlar alıyorum.
artık günde 3 lt suyu muhakkak içeceğim
düzenli kahvaltı yapacağım.
ilaçlarımı unutmayacağım
abur cuburu da artık yememem gerekiyor.
inşallah sen eve gidene kadar tamamen iyileşir ne zor yaaa hem anne olup hem çalışması allah kolaylık versinGunaydin kizlar bebegim hala atesli ve 2 saat uyudum cok yorgunum ama olsun yavrum iyi olsun da nasilsa uyunur.
Okuldayim umarim bu gun cabuk gecer bebisimi ozledim
günaydın gülüümmmGünaydın canlar mutlu umutlu bol hareketli az yemeli birgün olsun