Haydi Yine Yeniden...

kızlarrrr bundan sonra kendinize iyi bakın
az bencil egoist olun bu konu da kış çayı denen kesme şekerli bitki karışımı alın çoluk çocuk herkesle için hastalık gelmeden bünyeyi güçlendirmemiz lazım antikorlara destek vermek lazım
daha hastayım kötüyüm diyen olmaz inşallah ben çook üzülüyorum içim sızlıyor elimden de bir şey gelmiyor çaresiz okuyorum sadece

sabah 9 buçuk 10 gibi komşuda kahvaltı ettim dozunu kaçırmadan yedim çok çeşit vardı hepsinden yemedim tabiii
ara dere bişey yok amele gibi çalıştım bu gün baza altı çekmeceler mutfak dolapları fazlalıkları ayıkladım düzenledim atılacak 4 poşet malzeme çıkardım :)))
akşam
1 tabak dolusu sarımsaklı tarhana çorbası
tabağımı sıyırmak için 2 lokma ekmek
1 tabak dolusu salata üstüne haşlanmış tavuk yedim

sonrada gittim yattım saat 1 de kalktım içim kıyılır gibi oldu
tarçınlı süt içtim şimdi

Günaydın arkadaşlar kafam kazan gibi çok ağrıyor dün 8 den beri yatıyorum uyandım hala devam ediyor reglde buna eşlik ediyor midem bende varım unutma diyor bugün sağ salim kapanırsam benden iyisi yok @ tomurcukkk herkesin sınavı farklı sabret arkadaşım derdi veren şifasını da verir inşallah ertelemeden tedaviye başla yasaklara zaten sabırlısın dualarımız seninle

tarif istiyorummmm....

Günaydın kızlar
yok canim pek agri hissetmiyorum.zaten hemen kortizonlu damlalara basladi.yarin sabahtan itibaren de kortizon haplarina baslayacagim.onlar kanlanmayi baskilayacak.oyle siddetli agrilarim yok.tek sikayet bulanik gorme hafiften.

En azindan ağrın yok canim cok şükür erken teşhis edilmesi çok iyi olmuş

Allah korusun canım dikkat ederek üstesinden geleceksin sen inşallah

Hassas ekimim benim ben kendi adıma dikkat etmeye başladım sabah kahvaltida ıhlamur yaptım bizimkilere

miladımmmmm
kız sen nasıl bir şeysin öyle iradeli şirineeee hem yap pişir hem de 1 kaşık bile yeme, doğum gününden sadece çay içerek dön gurur kaynağım benimmm
ben olsam dayanabilir miydim acaba

Teşekkür ederim ortim guveninize boşa cikarmadigima seviniyorum

Canım çok geçmiş olsun yorumlardan bayaa ciddi bir rahatsızlık olduğunu anladım canım çok geciktirmeddn hemen araştır bencede Allah tez şifanı versin nazar değiyordur
Ben 88 den düştüm ama hem de ctesi den beri veren bugün sabah tartildim 86.2 yim
Canım listeni banada atarmısın takıldım kaldım ben belki faydası olur
Geçmiş olsun canım benim oglanda (2 yaşında) boğaz kulak ateş... biz de iki gecedir salonda yatiyoruz

gecmis olsun kuzuya.
benim oglumun antibiyotikleri de yeni bitti.bademcikleri kizarikti.biraz da usutmus.
aynen canim salgin var.tez zamanda iyilesir
insallah...
çok geçmiş olsun kuzucuklara onlar hasta olunca anneler perişan oluyor Allah şifalarını versin tüm hastaların

canım çok geçmiş olsun.
tabi ki araştırılsın altta yatan bişey var mı diye,
ama sen gönlünü ferah tut
hiç bişey çıkmayacak diye...
gerçek inanç organik nedenleri de ortadan kaldırır evelallah..

herkese günaydınlar,
dertlilere deva, hastalara şifa, kilolulara tartıda eksiler diliyorum...

kızlar hiç su içmediğimi,düzenli kahvaltı etmediğimi,
gereksiz abur cubur yediğimi farkettim,
bi de kansızlığım var, hgb değerim 10,2! ilacımı da düzenli alamıyorum!
ve gerçekten sürekli çok halsiz ve bitkinim.
gece bi 4-5 kez lavaboya kalkıyorum, kalkmasam da sağlıklı uyuyabildiğim söylenemez.
yani işin açığı kendi söküklerimi dikemiyorum ki etrafıma nasıl faydam olsun.
bu anlamda yeni kararlar alıyorum.
artık günde 3 lt suyu muhakkak içeceğim
düzenli kahvaltı yapacağım.
ilaçlarımı unutmayacağım
abur cuburu da artık yememem gerekiyor.

ah canım...benim şu metom bugüne kadar yan geldi yattı.Hafif bir hareket hissetti demek ki çalışır gibi oldu; şimdi yine pısss...Ama dinlemiycem arkadaş vücudumu tanıdım artık sporsuz gitmiyo benim inatçı kilolar...

bi de bunlara ek olarak kızıma yeterince zaman ayırmaya çalışıyorum,
ama akşamları çok yorgun oluyorum,
kreşten geliyor, oyun oynayalım diyor tabi kuzum haklı olarak.
kreşten öğretmenler de bi kaç ödev falan veriyorlar.
bi de biraz kitap okuyalım diyoruz.
e zaten yemeği, bulaşığı hepimizin başında!
şimdi hepsi olunca bunların, ben zaten Allah'ın gebesi ve kansızı olunca sürekli yatayım diyorum.
elimden geleni yapıyorum tabi ama yine de yetemiyorum gibi geliyo...
bu ikinci kuzucuk da gelince nasıl olcaz bakalım

gülüm gebelikte uyku basması çok olur o normalde şu su işine çare bulmak lazım bende unutuyorum diye artık saat başı alarm kurucam su içiçem abur cubur isteği için tarçınlı süt yanına kuru kayısı,kuru incir badem veya ceviz küçücük kes atıştırmalık yap sen zaten daha iyi bilirsin faydalarını, badem bebişin beyin gelişimi, zekası için mükemmel
alışkanlıklar çabuk bırakılamıyor atıştırma abur cubur isteği sen de daha fazla olur bunlar hem onun yerini alır hem de sağlıklı :)

Gunaydin kizlar bebegim hala atesli ve 2 saat uyudum cok yorgunum ama olsun yavrum iyi olsun da nasilsa uyunur.

Okuldayim umarim bu gun cabuk gecer bebisimi ozledim
inşallah sen eve gidene kadar tamamen iyileşir ne zor yaaa hem anne olup hem çalışması allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…