Haydi Yine Yeniden...

Kendini sorgulaman iyi olmuş canim en azından gec olmadan bunları farkina varman kendine çeki düzen vermeni saglayacaktir.. izne ne zaman ayrilmayi düşünüyorsun? Belli bir süre ara verecektin degil mi o dönemde iki çocuğa da yeterince ilgi gisterebileceksin üzülme dusunsene suan hem is hem ev hem çocukla ilgilenen sen bütün gün evde olunca neler neler yaparsın.. ama suan kansizlikla mucadele etmelisin asıl hem kendini saglikli ve güçlü hissetmen için hemde doğum sırasında Allah korusun sıkıntı yasamaman için

Canim kiyamam neden bu kadar uzdun kendini rabbim dermansiz dert vermesin herseyde bir hayir vardir bilmedigin bir durumun varsa ogrenmis tedbir alip bir an once iyilesirsin hemen bir dr git ogren vucudunda neler oldugunu kolay degil cok kilo verdin belkide biseyleri eksik yapiyorsundur o nedenle olmus olabilir rabbim sifa versin canim benim gozemi geldin yoksa canim arkadasim dualar okuyalim sana tum dualarimiz seninle canim benim iyi haberlerle gel ....

Teşekkür ederim canım ama hiçbirşey çıkmayacak diye düşünemiyorum maalesef.Çünkü dünkü doktorum mutlaka bişey çıkacak.Vücudunuzda dolaşan bir iltihap var ,bu gözden geçiyor ve üveit denen damar iltihabına neden oluyor dedi

Cok gecmis olsun canim bebekler genelde dokuzuncu ayindan itibaren bu tur hastaliklarla daha sik karsilasir bagisiklik tam gelismedigi icin birde hafta sonlari gidilen avm ler hastalik yuvasi ne kadar dikkat etsende havasindan hasta oluyorlar insallah tekrar etmez canim

Ahh kuzum hemde nasıl göze geldim.Zayıfladığımı hala çekemeyen insanlar akrabalar var çevremde.Yada aile mutluluğumuzu çekemeyen,kendi mutsuz olduğu için başkalarının mutlu olmasını istemeyen fesatlar da...
Önümüzdeki hafta üniversite araştırma hastanesine gidiyorum inşallah.Bakalım hakkımda hayırlısı...
Duaların için şimdiden teşekkürler,Allah razı olsun

Rabbim seni ve aileni kem gozlerden korusun kuzumm insallah iyi haberlerle gelirsin malesef etrafimizda kem gozlu insanlar cok bende senin gibi cabuk goze gelirim kalabalikta hasta olurum inan su krese zar zor gidiyorum gecen seneden methimi duyanlar geliyor yanima seni taniyorum diye birde bir haftadir bir bakis yakaliyorum bayanin birinden hicc iyi bakmiyor hissediyorum hislerim cok kuvvetlidir hic yaniltmadilar beni uc gundur bas agrisindan oluyorum eve geliyorum sakinliyor krese gidince zong zong zongluyor nasil bir goz varsa komsumda diyor hasta ediyor bu karilar seni diye ....kadin kadini cekemiyor naparsin ♥ popiler olmak zor zanaatt bebisimm

Ayyy evet benim.bebegim de 9 aylik

Avm falan cikmiyor fakat yavrum 06.30 da bizle yola cikiyor

Benin gunaydim simdi baya gec uyuyorum erken yatsam cok kalkiyorum nadirdir derin uyku uyumam bugun spor var icimden hic gitmek gelmiyor ama gidicem dun makarna yedigim icin bugun sıkı tutmam lazım bırazdan wasa ekmegıne hazırladıgım peynır maydanoz k.bıber yesıl soğan dereotu domates karıaımından surer yerım sonra spor gelınce Evı supurcem sonra meyve yerım uzum nektarı kayısı hurma aksamı daha dusunmedım bakalım

Böyle durumlarda muvazetteyn ayetlerini oku canım felak nas okuyup eline tüm vucudunu mesh et

tomurcukkk illa bişey çıkacak demesi yanlış canım, tabi ki araştırılsın diye seni yönlendirmesi gerekir ama şimdiden niye moralini bozuyor anlamadım. Kötü düşünmek hiç bi zaman fayda getirmez canım benim... Sen yine de olumlu olmaya çalış...

@milad_tb 'cım en az 1 sene ücretsiz alayım istiyorum ama nolacak bakacaz canım...
Evet kansızlığımı yenmem lazım canım.

benita_ask evet canım Makarna'nın

ekim2009 evet canım suyu içelim valla. Önerilerini deneyeceğim canım, çok Sağol

@EMELinEMELi hepimizin işleri zor canım, gerçekten özverili olmak gerekiyor. Ben de çok çalışkan bir ev hanımı, iyi bir anne olamadım hiç ama elimden geleni yapmam lazım canım. Rabbim hepimize kolaylık versin canım

Gokce29 2,3 patlıcanı kozluyorum 2,3 tanede kapya bıberı kozluyorum sonra kelebek makarnayı haşlıyorum kozledıgım patlıcanlatı soyup ınce ınce kıyıyorum bıberlerıde kucuk kucuk kesıyorum tencereye kremayı koyuyorum 2,3 yemek kaşıgı sut eklıyorum bıraz fokurduyor patkıcanı bıberı eklıyorum gızelce karıstırıprum sonra makarnayı katp 2 dk kısık ateste karıstırıyorum hazır :)ben tam bır paket yapmıyorumpaketın %70 koyuyorum 5,6 kısıye yetıyor bızım evde bezen daha az bıle yapıyorım bızde ısıtılınca pek yenmıyor afiyet olsun ek bilgi dun ben yedim daha onceki zamanlara gore az 400 gram almisim

Bende menümü anlatayım sabah ekmeksiz domates salatalık azcıkta peynir ara elma öğle yulaflı nesfitli karışım ara armut azcıkta ceviz akşam tavuk yoğurt salata ekmeksiz bol bol su

menüm
kahvaltı
3-4 dal maydanoz
2 dilim buğday ekmeği 1 haş.yumurta
peynir zeytin iki ceviz bir yeşil biber
ara nescafe
öğlen
fırınlanmış köfteli patates vardı.1 köftesinden 1 yuvarlak dilim patatesinden yedim.
2 y.k pirinç pilavı
yarım kase çorba 1bardak ayran
ara şekersiz Türk kahvesi
akşam muhtemelen az zeytinyağında omlet yaparım.Öğlen hiç doymadım şu an çok açım,yanımda ara öğünlük birşeyler var ama canım istemiyor.İnşaallah eve gidince abur cubura saldırmam.
2 lt ye yakın su

Canm tsk ettim eline sağlık, değişik makarna tariflerini ve tabi makarnayı çoookkkkk severim de

Selam kizlar herkes nerde? Dükkanı bu kadar boş bırakmayalim canlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…