- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.441
sabah
peynirli yumurta
2 dilim kadar ekmek
domates salatalık
peynirli yumurta
2 dilim kadar ekmek
domates salatalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydınlar,
dertlilere deva, hastalara şifa, kilolulara tartıda eksiler diliyorum...
kızlar hiç su içmediğimi,düzenli kahvaltı etmediğimi,
gereksiz abur cubur yediğimi farkettim,
bi de kansızlığım var, hgb değerim 10,2! ilacımı da düzenli alamıyorum!
ve gerçekten sürekli çok halsiz ve bitkinim.
gece bi 4-5 kez lavaboya kalkıyorum, kalkmasam da sağlıklı uyuyabildiğim söylenemez.
yani işin açığı kendi söküklerimi dikemiyorum ki etrafıma nasıl faydam olsun.
bu anlamda yeni kararlar alıyorum.
artık günde 3 lt suyu muhakkak içeceğim
düzenli kahvaltı yapacağım.
ilaçlarımı unutmayacağım
abur cuburu da artık yememem gerekiyor.
bi de bunlara ek olarak kızıma yeterince zaman ayırmaya çalışıyorum,
ama akşamları çok yorgun oluyorum,
kreşten geliyor, oyun oynayalım diyor tabi kuzum haklı olarak.
kreşten öğretmenler de bi kaç ödev falan veriyorlar.
bi de biraz kitap okuyalım diyoruz.
e zaten yemeği, bulaşığı hepimizin başında!
şimdi hepsi olunca bunların, ben zaten Allah'ın gebesi ve kansızı olunca sürekli yatayım diyorum.
elimden geleni yapıyorum tabi ama yine de yetemiyorum gibi geliyo...
bu ikinci kuzucuk da gelince nasıl olcaz bakalım
kız güldürdün beni yine .Ben de işyerindeyim. Akşam eve gidince ancak koş koşuştur yemeğiydi toplamasıydı vs.günaydın gülüümmm
evet şimdi hareket zamanı koca tamponumu kaldırayım da evi toparlayayım sonra da yemek yapayım öğlene :))
Canim kiyamam neden bu kadar uzdun kendini rabbim dermansiz dert vermesin herseyde bir hayir vardir bilmedigin bir durumun varsa ogrenmis tedbir alip bir an once iyilesirsin hemen bir dr git ogren vucudunda neler oldugunu kolay degil cok kilo verdin belkide biseyleri eksik yapiyorsundur o nedenle olmus olabilir rabbim sifa versin canim benim gozemi geldin yoksa canim arkadasim dualar okuyalim sana tum dualarimiz seninle canim benim iyi haberlerle gel ....Selam kizlar,moralim cok bozuk
aksam ustu gozumde bi kanlanma yanma gibi bisey oldu.rahatsiz olan gozum digerine gore kuculdu.doktoruma gittim hemen ve uveitim tekrarlamis maalesef
kortizona basladi tekrar hemde dozunu yukselterek gunde 4 hap icicem.
2 farkli da damla yazdi yine.
tuz seker yine yasak.iskence basliyo
hemen universite hast. Yada arastirma hastanrsine romatoloji bolumune gidin dedi.bu kadar kisa surede tekrarlamasi iyi degilmis.mutlaka altimda yatan bir rahatsizliginiz cikacak ve bunun oncelikle tedavi edilmesi gerekir dedi.
kaninizda iltihap var buyuk ihtimal ve bu goz damarlarindan gectiginde uveit yapiyor dedi.
Allahin izniyle gecicek ama psikolojik olarak hic iyi hissetmiyorum kendimi
Teşekkür ederim canım ama hiçbirşey çıkmayacak diye düşünemiyorum maalesef.Çünkü dünkü doktorum mutlaka bişey çıkacak.Vücudunuzda dolaşan bir iltihap var ,bu gözden geçiyor ve üveit denen damar iltihabına neden oluyor dedicanım çok geçmiş olsun.
tabi ki araştırılsın altta yatan bişey var mı diye,
ama sen gönlünü ferah tut
hiç bişey çıkmayacak diye...
gerçek inanç organik nedenleri de ortadan kaldırır evelallah..
Cok gecmis olsun canim bebekler genelde dokuzuncu ayindan itibaren bu tur hastaliklarla daha sik karsilasir bagisiklik tam gelismedigi icin birde hafta sonlari gidilen avm ler hastalik yuvasi ne kadar dikkat etsende havasindan hasta oluyorlar insallah tekrar etmez canimKizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim
KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 07.30 ¼ den daha az ekmek 1kkb.peynir
SAAT 11.00 ½ leblebi 1 elma
OGLE 13.30 1 zeytin 1 tb unundan puaca 1 kkb.peynir domates salatalik cok az p.kizartmasi
AKSAM 18.00 zeytin yagli ton baligi ( yagini suzdum) 1 tbe 1 kkb.peynir
SU 2 lt
Ahh kuzum hemde nasıl göze geldim.Zayıfladığımı hala çekemeyen insanlar akrabalar var çevremde.Yada aile mutluluğumuzu çekemeyen,kendi mutsuz olduğu için başkalarının mutlu olmasını istemeyen fesatlar da...Canim kiyamam neden bu kadar uzdun kendini rabbim dermansiz dert vermesin herseyde bir hayir vardir bilmedigin bir durumun varsa ogrenmis tedbir alip bir an once iyilesirsin hemen bir dr git ogren vucudunda neler oldugunu kolay degil cok kilo verdin belkide biseyleri eksik yapiyorsundur o nedenle olmus olabilir rabbim sifa versin canim benim gozemi geldin yoksa canim arkadasim dualar okuyalim sana tum dualarimiz seninle canim benim iyi haberlerle gel ....
Rabbim seni ve aileni kem gozlerden korusun kuzumm insallah iyi haberlerle gelirsin malesef etrafimizda kem gozlu insanlar cok bende senin gibi cabuk goze gelirim kalabalikta hasta olurum inan su krese zar zor gidiyorum gecen seneden methimi duyanlar geliyor yanima seni taniyorum diye birde bir haftadir bir bakis yakaliyorum bayanin birinden hicc iyi bakmiyor hissediyorum hislerim cok kuvvetlidir hic yaniltmadilar beni uc gundur bas agrisindan oluyorum eve geliyorum sakinliyor krese gidince zong zong zongluyor nasil bir goz varsa komsumda diyor hasta ediyor bu karilar seni diye ....kadin kadini cekemiyor naparsin ♥ popiler olmak zor zanaatt bebisimmAhh kuzum hemde nasıl göze geldim.Zayıfladığımı hala çekemeyen insanlar akrabalar var çevremde.Yada aile mutluluğumuzu çekemeyen,kendi mutsuz olduğu için başkalarının mutlu olmasını istemeyen fesatlar da...
Önümüzdeki hafta üniversite araştırma hastanesine gidiyorum inşallah.Bakalım hakkımda hayırlısı...
Duaların için şimdiden teşekkürler,Allah razı olsun
Cok gecmis olsun canim bebekler genelde dokuzuncu ayindan itibaren bu tur hastaliklarla daha sik karsilasir bagisiklik tam gelismedigi icin birde hafta sonlari gidilen avm ler hastalik yuvasi ne kadar dikkat etsende havasindan hasta oluyorlar insallah tekrar etmez canim
Rabbim seni ve aileni kem gozlerden korusun kuzumm insallah iyi haberlerle gelirsin malesef etrafimizda kem gozlu insanlar cok bende senin gibi cabuk goze gelirim kalabalikta hasta olurum inan su krese zar zor gidiyorum gecen seneden methimi duyanlar geliyor yanima seni taniyorum diye birde bir haftadir bir bakis yakaliyorum bayanin birinden hicc iyi bakmiyor hissediyorum hislerim cok kuvvetlidir hic yaniltmadilar beni uc gundur bas agrisindan oluyorum eve geliyorum sakinliyor krese gidince zong zong zongluyor nasil bir goz varsa komsumda diyor hasta ediyor bu karilar seni diye ....kadin kadini cekemiyor naparsin ♥ popiler olmak zor zanaatt bebisimm
Mutlaka okuyacagim canim cocuklara hep okuyoruzda kendimizi ihmal ediyoruz tesekkurler bilgi icinBöyle durumlarda muvazetteyn ayetlerini oku canım felak nas okuyup eline tüm vucudunu mesh et
Canm tsk ettim eline sağlık, değişik makarna tariflerini ve tabi makarnayı çoookkkkk severim deGokce29 2,3 patlıcanı kozluyorum 2,3 tanede kapya bıberı kozluyorum sonra kelebek makarnayı haşlıyorum kozledıgım patlıcanlatı soyup ınce ınce kıyıyorum bıberlerıde kucuk kucuk kesıyorum tencereye kremayı koyuyorum 2,3 yemek kaşıgı sut eklıyorum bıraz fokurduyor patkıcanı bıberı eklıyorum gızelce karıstırıprum sonra makarnayı katp 2 dk kısık ateste karıstırıyorum hazır :)ben tam bır paket yapmıyorumpaketın %70 koyuyorum 5,6 kısıye yetıyor bızım evde bezen daha az bıle yapıyorım bızde ısıtılınca pek yenmıyor afiyet olsun ek bilgi dun ben yedim daha onceki zamanlara gore az 400 gram almisim