Haydi Yine Yeniden...

Bakın ben nezle oldum diye kıskanıp hasta oluyorsunuz dimi bak karışmam ben iyileşiyorum lütfen sizde ailenizle iyilessin sağlık herseyden güzel...

Acaba birden bire cok mu kıstın metoyomu yavaşlatmis olabilir misin?

Kuzum nazar mi degdi sana yaa neden sürekli bir saglik sorunu yaşıyorsun ki iyi arastirmak lazim sebebini ihmal etme insallah kötü birsey değildir hayatina sifa dualarını ve nazar dualarını kat canım hergun sabah aksam.oku.. cok üzüldüm gerçekten Rabbim sifalar versin canim benim

Bende de hafif bir grip hali var eltilerimin çocukları da böyle ortalik kırılıyor yine hava degisimlerinden oluyor canim sıcak soğuk dengesine dikkat et canim Rabbim sifa versin kuzucuguna..

Allah razi olsun miladim.aynen bol bol dua etmekten baska yapabilecegim bisey yok zaten.
bu arada bende gribim.burnum cesme gibi akiyor.hapsurmak da cabasi.oglum yeni iyilesti derken ben kaptim sifayi.
Rabbim bende dahil tum hastalara Ya Şafi sifatiyla şifa versin inşallah...

Kizlar aksam doğum gününde bir sey qyerim canim cekerse demiştim yaaaaa hic birsey yemedimmm :)) cay icip geldim israrlar için mazeretim ise hasta oldugum için istahimin olmaması
Supersin sen yaa.iraden yeniden baskin cikmaya basladi nihayet.boyle bir iki durumu daha hasarsiz atlattin mi bu is bitmis demektir

Bende bugunku menumu yazayim.artik tuzlu yemeklere elveda.

sabah
2 adet elmali kurabiye

ara
2 ceviz 1 avuc findik

ara
2 etimek
1 kase yogurt
1 salatalik

aksam
1 tabak tavada istavrit
bol kivircik salata
bikac dal roka

2 kare bitter cikolata
1 adet elmali kurabiye

yarindan itibaren tum yasaklar devreye giriyor.ilac kullanacagim icin istesem de kacamak yapamayacagim

Amin canım benim dikkat et yavrucak yeniden kapmasin.. peki suan ağrısı ile nasil basediyorsun gözünün

Canim cok gecmis olsun ben rabbim şifalar versin

Supersin sen yaa.iraden yeniden baskin cikmaya basladi nihayet.boyle bir iki durumu daha hasarsiz atlattin mi bu is bitmis demektir

Hadi insallah dedigin gibi olsun canim.. bu en cokta sizin sayenizde olacak. ic giyim icin siparis vermeye başladım bile degisime once en icten bedenimden, sonra ic giyimimden başliyorum yaşıma uygun giyinecegim gunler yakin hissediyorum..

Amin canım benim dikkat et yavrucak yeniden kapmasin.. peki suan ağrısı ile nasil basediyorsun gözünün
yok canim pek agri hissetmiyorum.zaten hemen kortizonlu damlalara basladi.yarin sabahtan itibaren de kortizon haplarina baslayacagim.onlar kanlanmayi baskilayacak.oyle siddetli agrilarim yok.tek sikayet bulanik gorme hafiften.

yok canim pek agri hissetmiyorum.zaten hemen kortizonlu damlalara basladi.yarin sabahtan itibaren de kortizon haplarina baslayacagim.onlar kanlanmayi baskilayacak.oyle siddetli agrilarim yok.tek sikayet bulanik gorme hafiften.
Problem uveit iltihabi arkada oldugu zaman sari noktaya bulasmasi.oyle bir durumda kalici gorme kaybi oluyormus Allah korusun bende hem on hem arka uveit aktif ancak sari noktaya bulasmamis sukur ki erken teshis.ihmal etmemenin kontrolleri aksatmamanin faydalari...

Allah esirgesin canim. Göz cok önemli. Insallah sifasi tez zamanda gelir.

tomurcukkk çok geçmiş olsun rabbim şifa versin çabucak inşallah
üniv. hast. didik didik araştırır altın da yatan sebebi bulurlar hemen yarın gidebiliyorsan git muayene ol
tam sevindik iyileştin diye rabbim seni böyle sınıyor demek ki beteriyle sınamasın kaldırabileceğimizden ağır yükle imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…