- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.401
Olsun guzelim boyle boyle bagisiklik sistemleri gelisecek iste.zaten ne kadar sakinirsak o kadar hasta oluyorlar.Babasi ve ben o kadar dikkatliyiz ki nasil oldu anlamadik neyse allah beterinden korusun
Üst mesajım yarım kalmış;ağustos boyunca düzenli yürüdüm.Belki de ilk başlamanın etkisidir 1 ayda 5 kilo gitti.Ama şu an sporum düzensizleşti yani yok gibi neredeyse.O yüzden çok az kilo veriyorum bu da motivasyonumu azaltıyor
Selam kizlar,moralim cok bozuk
aksam ustu gozumde bi kanlanma yanma gibi bisey oldu.rahatsiz olan gozum digerine gore kuculdu.doktoruma gittim hemen ve uveitim tekrarlamis maalesef
kortizona basladi tekrar hemde dozunu yukselterek gunde 4 hap icicem.
2 farkli da damla yazdi yine.
tuz seker yine yasak.iskence basliyo
hemen universite hast. Yada arastirma hastanrsine romatoloji bolumune gidin dedi.bu kadar kisa surede tekrarlamasi iyi degilmis.mutlaka altimda yatan bir rahatsizliginiz cikacak ve bunun oncelikle tedavi edilmesi gerekir dedi.
kaninizda iltihap var buyuk ihtimal ve bu goz damarlarindan gectiginde uveit yapiyor dedi.
Allahin izniyle gecicek ama psikolojik olarak hic iyi hissetmiyorum kendimi
Kizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim
KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 07.30 ¼ den daha az ekmek 1kkb.peynir
SAAT 11.00 ½ leblebi 1 elma
OGLE 13.30 1 zeytin 1 tb unundan puaca 1 kkb.peynir domates salatalik cok az p.kizartmasi
AKSAM 18.00 zeytin yagli ton baligi ( yagini suzdum) 1 tbe 1 kkb.peynir
SU 2 lt
Kizlar aksam doğum gününde bir sey qyerim canim cekerse demiştim yaaaaa hic birsey yemedimmm :)) cay icip geldim israrlar için mazeretim ise hasta oldugum için istahimin olmaması
Allah razi olsun miladim.aynen bol bol dua etmekten baska yapabilecegim bisey yok zaten.Acaba birden bire cok mu kıstın metoyomu yavaşlatmis olabilir misin?
Kuzum nazar mi degdi sana yaaneden sürekli bir saglik sorunu yaşıyorsun ki iyi arastirmak lazim sebebini ihmal etme insallah kötü birsey değildir hayatina sifa dualarını ve nazar dualarını kat canım hergun sabah aksam.oku.. cok üzüldüm gerçekten Rabbim sifalar versin canim benim
Bende de hafif bir grip hali var eltilerimin çocukları da böyle ortalik kırılıyor yine hava degisimlerinden oluyor canim sıcak soğuk dengesine dikkat et canim Rabbim sifa versin kuzucuguna..
Supersin sen yaa.iraden yeniden baskin cikmaya basladi nihayet.boyle bir iki durumu daha hasarsiz atlattin mi bu is bitmis demektirKizlar aksam doğum gününde bir sey qyerim canim cekerse demiştim yaaaaa hic birsey yemedimmm :)) cay icip geldim israrlar için mazeretim ise hasta oldugum için istahimin olmaması
Allah razi olsun miladim.aynen bol bol dua etmekten baska yapabilecegim bisey yok zaten.
bu arada bende gribim.burnum cesme gibi akiyor.hapsurmak da cabasi.oglum yeni iyilesti derken ben kaptim sifayi.
Rabbim bende dahil tum hastalara Ya Şafi sifatiyla şifa versin inşallah...
Selam kizlar,moralim cok bozuk
aksam ustu gozumde bi kanlanma yanma gibi bisey oldu.rahatsiz olan gozum digerine gore kuculdu.doktoruma gittim hemen ve uveitim tekrarlamis maalesef
kortizona basladi tekrar hemde dozunu yukselterek gunde 4 hap icicem.
2 farkli da damla yazdi yine.
tuz seker yine yasak.iskence basliyo
hemen universite hast. Yada arastirma hastanrsine romatoloji bolumune gidin dedi.bu kadar kisa surede tekrarlamasi iyi degilmis.mutlaka altimda yatan bir rahatsizliginiz cikacak ve bunun oncelikle tedavi edilmesi gerekir dedi.
kaninizda iltihap var buyuk ihtimal ve bu goz damarlarindan gectiginde uveit yapiyor dedi.
Allahin izniyle gecicek ama psikolojik olarak hic iyi hissetmiyorum kendimi
Supersin sen yaa.iraden yeniden baskin cikmaya basladi nihayet.boyle bir iki durumu daha hasarsiz atlattin mi bu is bitmis demektir
yok canim pek agri hissetmiyorum.zaten hemen kortizonlu damlalara basladi.yarin sabahtan itibaren de kortizon haplarina baslayacagim.onlar kanlanmayi baskilayacak.oyle siddetli agrilarim yok.tek sikayet bulanik gorme hafiften.Amin canım benim dikkat et yavrucak yeniden kapmasin.. peki suan ağrısı ile nasil basediyorsun gözünün
Problem uveit iltihabi arkada oldugu zaman sari noktaya bulasmasi.oyle bir durumda kalici gorme kaybi oluyormus Allah korusunyok canim pek agri hissetmiyorum.zaten hemen kortizonlu damlalara basladi.yarin sabahtan itibaren de kortizon haplarina baslayacagim.onlar kanlanmayi baskilayacak.oyle siddetli agrilarim yok.tek sikayet bulanik gorme hafiften.
Problem uveit iltihabi arkada oldugu zaman sari noktaya bulasmasi.oyle bir durumda kalici gorme kaybi oluyormus Allah korusunbende hem on hem arka uveit aktif ancak sari noktaya bulasmamis sukur ki erken teshis.ihmal etmemenin kontrolleri aksatmamanin faydalari...