- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.381
Tedavini ihmal etme bir hastaligin sebebi biliniyorsa mutlaka bir tedavisi olur inşallah güzel sonuçlar alırsın ama sakın ihmal etme.Selam kizlar,moralim cok bozuk
aksam ustu gozumde bi kanlanma yanma gibi bisey oldu.rahatsiz olan gozum digerine gore kuculdu.doktoruma gittim hemen ve uveitim tekrarlamis maalesef
kortizona basladi tekrar hemde dozunu yukselterek gunde 4 hap icicem.
2 farkli da damla yazdi yine.
tuz seker yine yasak.iskence basliyo
hemen universite hast. Yada arastirma hastanrsine romatoloji bolumune gidin dedi.bu kadar kisa surede tekrarlamasi iyi degilmis.mutlaka altimda yatan bir rahatsizliginiz cikacak ve bunun oncelikle tedavi edilmesi gerekir dedi.
kaninizda iltihap var buyuk ihtimal ve bu goz damarlarindan gectiginde uveit yapiyor dedi.
Allahin izniyle gecicek ama psikolojik olarak hic iyi hissetmiyorum kendimi
Hadi sıra sende sirketin biraz yediginde mi mutlusun tartidaki eksiyi görünce miBende uyarılanlar listesini kimseye kaptırmıyorum
Tomurcuğum çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.Kanında iltihap olsa sık sık ateşlenirsin, halsizlik olur bildiğim kadarıyla.Sende oluyor muydu böyle durumlarSelam kizlar,moralim cok bozuk
aksam ustu gozumde bi kanlanma yanma gibi bisey oldu.rahatsiz olan gozum digerine gore kuculdu.doktoruma gittim hemen ve uveitim tekrarlamis maalesef
hemen universite hast. Yada arastirma hastanrsine romatoloji bolumune gidin dedi.bu kadar kisa surede tekrarlamasi iyi degilmis.mutlaka altimda yatan bir rahatsizliginiz cikacak ve bunun oncelikle tedavi edilmesi gerekir dedi.
kaninizda iltihap var buyuk ihtimal ve bu goz damarlarindan gectiginde uveit yapiyor dedi.
Selam kizlar,moralim cok bozuk
yok canim.hic atesim cikmaz.Tomurcuğum çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.Kanında iltihap olsa sık sık ateşlenirsin, halsizlik olur bildiğim kadarıyla.Sende oluyor muydu böyle durumlar
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin üzülme inşallah tez zamanda iyileşirsin moral önemli
Tesekkur ederim canlarimtomurcukkk canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifanı versin moralini bozma yasaklarada uy inşallah geçer
Ben her sabah ac karnina mumkunse ic camasiriyla ve lavaboya gittikten sonra tartilirimcakil80 bende yatarken tartılıyorum arada dün içindede ayakkabı niyetıne tartıyı giycem bazen o derece oluyor:)
Ben her sabah ac karnina mumkunse ic camasiriyla ve lavaboya gittikten sonra tartilirim
Çok geçmiş olsun canım bebişineKizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim
KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 07.30 ¼ den daha az ekmek 1kkb.peynir
SAAT 11.00 ½ leblebi 1 elma
OGLE 13.30 1 zeytin 1 tb unundan puaca 1 kkb.peynir domates salatalik cok az p.kizartmasi
AKSAM 18.00 zeytin yagli ton baligi ( yagini suzdum) 1 tbe 1 kkb.peynir
SU 2 lt
Geçmiş olsun canım benim oglanda (2 yaşında) boğaz kulak ateş... biz de iki gecedir salonda yatiyoruzKizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim
OGLE 13.30 1 zeytin 1 tb unundan puaca 1 kkb.peynir domates salatalik cok az p.kizartmasi
SU 2 lt
gecmis olsun kuzuya.Kizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim
SU 2 lt