Haydi Yine Yeniden...

Tedavini ihmal etme bir hastaligin sebebi biliniyorsa mutlaka bir tedavisi olur inşallah güzel sonuçlar alırsın ama sakın ihmal etme.

Tomurcuğum çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.Kanında iltihap olsa sık sık ateşlenirsin, halsizlik olur bildiğim kadarıyla.Sende oluyor muydu böyle durumlar

Slm kızlar muhabbete geriden geliyorum. Bir yandan sizi okuyup bir yandan yemek yiyorum böylece yavaş yemiş oluyorum. Ama ben gelmeye kimse kalmıyor

Ben bugun sabah geç kaldım sabah 1 kupa kahve öğlen çöp sis salata akşam tonbaligi salata gece de kahve içeceğim. Biraz önce tatili 86.2 çıktım yine mutluyum yemekten önce tartiliyorum bu da kaçamak yapmamı engelliyor. Çeşme kadar 85 olmam lazım az kaldi

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin üzülme inşallah tez zamanda iyileşirsin moral önemli

Tomurcuğum çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.Kanında iltihap olsa sık sık ateşlenirsin, halsizlik olur bildiğim kadarıyla.Sende oluyor muydu böyle durumlar
yok canim.hic atesim cikmaz.
zaten normal kan tahillerimde bisey cikmadi ki.tertemiz kan tahlilim.romatizma yok gorunuyor.
ama romatoloji bolumunde daha detayli bakiliyormus.cikabilir dedi doktor.en gec sali gunu gidecegim doktora.

Ben her sabah ac karnina mumkunse ic camasiriyla ve lavaboya gittikten sonra tartilirim

Yatarken sabahkı kılom arasında az fark varsa gün içinde demeki çok yemıyorum ama bazrn 2 kılo faark oluyor ozaman ertesı gun daha dısıplınlı oluyorum bılıyorum haftada en fazla 2 kere tartılmak lazım ama engel olamıyorum

tomurcukkk Çok geçmiş olsun canım
İki günlük menü paylasayim
Dün
Sabah
Kasarli tost
4 ceri domates
8 zeytin
Ara
Sütlü kahve
Öğle
1 kabak dolması
1 kase yoğurt
Ara
Yeşil çay yarım paket mısır patlagi
Ara
1 cb beyaz leblebi
Yarım mandalina
Çeyrek elma
Akşam
1 tabak yoğurtlu eriste
Ara
Çay
Bugün
Sabah
Simit
Ayran
Ara
Türk kahvesi sekersiz
Öğle
2 köfte
1 kase yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Ara
Sütlü türk kahvesi
4 minicik kurabiye
Akşam
1 tabak Kıymalı eriste
1 kase yoğurt
Ara
Çay
Görüldüğü üzere eşim diyetimi sürekli sabote ediyor iki aksamdir eriste yapıyor

Kizlar gece bebegim ateslendi sabaha kadar uyumadim sonra anneme bebisimi birakirken biraz atistirdim sonra okula gittim cilista esimi aldim annemlere gectim ki annem kahvaltilik hazirlamis mecbur yedik o ara bebegim canim oglum tekrar ateslendi dr goturduk bogaz enfeksiyonu dedi neyse ilacti falan filan yemek te yapamadim oyle hazirdan atistirdim. Daha yeni az biraz atesi iyi gibi daldi simdi ben de esimi uyuttum bebisimin basin da nobetteyim

KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 07.30 ¼ den daha az ekmek 1kkb.peynir

SAAT 11.00 ½ leblebi 1 elma

OGLE 13.30 1 zeytin 1 tb unundan puaca 1 kkb.peynir domates salatalik cok az p.kizartmasi

AKSAM 18.00 zeytin yagli ton baligi ( yagini suzdum) 1 tbe 1 kkb.peynir

SU 2 lt

Çok geçmiş olsun canım bebişine

Geçmiş olsun canım benim oglanda (2 yaşında) boğaz kulak ateş... biz de iki gecedir salonda yatiyoruz

Gecmis olsun cok kucukler yaaa benimnki 10 aylik iki gunden sonra azalir insallah canim allah sifa versin salgin var galiba

gecmis olsun kuzuya.
benim oglumun antibiyotikleri de yeni bitti.bademcikleri kizarikti.biraz da usutmus.
aynen canim salgin var.tez zamanda iyilesir
insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…