- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 39
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.281
Okurken yoruldummm yapsam nolur aceppp
tebrikler gerçekten fark bariz ortadaFotoğraf koymamda sakınca varmı bılmıyorum duruma göre söylersınız kaldırıım biri 81 küsür halım 2014 yaz sonları biride 10 gün önceki halim ben bakıp bakıp mutlu oluyorum çunku başka turlu verdıgım kılo ıncelmem yeterlı degıl gıbı gelıyor
BendeOkurken yoruldummm yapsam nolur aceppp
tebrikler gerçekten fark bariz ortada
Slm kızlar ne uzun bir gün olmuş daha yeni bitirdim okumayı...gündüz ben giremiyorum güzel sohbetler donmus. Ben çetesi 88 dim bugün 86.8 im keyfim yerinde açlığa alıştım. Yarın et günüm. 3 gün etmeksizin ne yapacagim hiç bilmiyorum. Umarım kilo veririrm de bi daha bana bunu yaptırmaz söz bi daha kaçamak yapmayacagim. ..
Şuan kocam yanınızda nutella yiyor yaaa deli ediyor beni ben 15 dakika sonra yiyecegim elmanın hesabını yaparken
Benim yuzum cidden cok guzel ciddi anlamda 60 da yolda yuruyemezdimmm teeeee bekarken :)
Laf yeme korna sesleri konusmak isteyenlerrr
Esim de cok istemiyor gerci ona kalsa 102 bile iyiydi
Evde herseyi boşalttım zor bir hafta olacak sen de dışarıda ye ne yiyorsan dedim hatta ben eve geç geliyorum aldıklarını sakla dedim. Adam hiç Usenmedi gitti aldı. Market karşımızda sormayın evin tüm balkonlari boydan boya algıdaya bakıyor. Karsim büyük bir market eve almasak da pijama ile gidip alabiliyorum. O da pijama ile almaya gittiğin günlere say dedi yanımda tüm kavanozun bitirditamam ben zamanında yaptım ama artık yapmiyorum.
Ben hayatimdan tamamen çıkarmayı düşünüyorum alışmışken bidaha hayatıma girmesinler. Tekrar yesem yine alırım ben bi daha yeniden demeyecegim
Amin inşallah bir gün bu sayfada 60 kilo olduğumu yazmayı çok isterim ... Bu arada karşı gerçekten çok faydalı. 2 yıldır sürekli Gofret yiyorum onun yerine karşı yesem ne güzel olurdu.