- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.301
Iyi aksamlar hatunlar.guzel sohbet erlemis,motivasyon yukseltici hepsi...
benita_ask resimlerde bariz belli canim zayifladigin.etrafindakiler daha iyi anlar tabi yakindan.benim de oncesi sonrasi hallerim cok var telefonumda ama paylasmadim henuz.bir gun bana da eser paylasirim belki...
Bu arada babacigini Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun...
Iyi aksamlar hatunlar.guzel sohbet erlemis,motivasyon yukseltici hepsi...
benita_ask resimlerde bariz belli canim zayifladigin.etrafindakiler daha iyi anlar tabi yakindan.benim de oncesi sonrasi hallerim cok var telefonumda ama paylasmadim henuz.bir gun bana da eser paylasirim belki...
Bu arada babacigini Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun...
tatlıyı sevmemek nasıl bir şey ya çok kıskandım seni ben hayatımı sadece tatlı yiyerek bile geçirebilirim durumum o kadar vahimBenin zaten tatliyla aram pek yok olsa zaten ben sonumu dusunemiyorum senin yemememn gereken zamanlarda karsinda birisi be yerse yesin insanin cani çekiyor ben en çok sevdiğim patates kızartması hamur işi onlarda çıktı sayılır hayatımdan bende diyorum verıyım kıloları eger benı çok yada zararlı bile yerken görürseniz patlatın agzıma tokadı :)
sabah kahvaltı yaptın mı çay içtin mi üstünde elbiseyle mi tartıldıno zaman bu doğru sonuç değil
kesindi eksi çıkacağın zaten :))ekim2009 haklı çıktın bu sabah aç karnına 67.8 geldim -1.1
yaaani zarardan kar diyelim sonuçta +4kilo 800 gr varkesindi eksi çıkacağın zaten :))
ama yine de sevindin değil mi
az polyanacılık yapalım :) +14 yada +24 .800 den çook daha iyidiryaaani zarardan kar diyelim sonuçta +4kilo 800 gr var
listeler salı yapılıyor tomurcuğum herkes bildirim yaptıysa o gün yayınlıyor yoksa çarşambaya yeniliyorkızlar menü paylaşımını akşam mı yapıyorsunuz yoksa yedikçe mi yazıyorsunuz
bide listeler hangi gün yenileniyo