-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.321
eline sağlık canım
hoş buldukKilo veren herkesi tebrik ederim,listeye yeni giriş yapan arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz...
Uyarı listesini motivasyon amaçlı koydum.Aslında kayda değer bir artı yok.
M Melrin canım sen reglden dolayı @milad_tb sende yeni başlangıç bildirim sayıldığından artıdasın.Bu haftayı düzensiz geçirdin.
Haftaya ikinizden de başarı bekliyorum inşallah...
GÜNAYDIIINNN...Herkese mutlu umutlu günler, bol gülüşler...
Bende sizleri seviyorum iyiki varsınızGunaydin kizlarrrr
Seviyommmm siziii
Peki canım,hassasiyetin için teşekkürler ayrıcatomurcukkk canım ben dün öğlen tartılmıştım 68.9 gelmiştim bu sabah 67.8 geldim bugünkü kiloma göre değerlendirebilir miyiz haksızlık olmasın kolay birincilik olur
teşekür ederim canım zahmet olduPeki canım,hassasiyetin için teşekkürler ayrıca
İlk sayfadaki listeden güncelliyorum.Sayfa arasındakini düzenleyemiyorum maalesef
tatlıyı sevmemek nasıl bir şey ya çok kıskandım seni ben hayatımı sadece tatlı yiyerek bile geçirebilirim durumum o kadar vahim
Benim de durduk yere canım tatlı çekmiyor ama görürsem yada yaparsam evde affetmiyorum valla :)Günaydın tatlıyı çok sevsem ne halde olurdum bılemıyorum benım nadır sutlu tatlı ceker canım valla cayı bıle 2 senedır şekersız ıcıyorum benım aklım hep kızartma hamur ıslerı hiç üşenmem gece mantı bıle acardım o derece şimdi valla yemek yemeye korkuyorum
Yaa tomurcukk suan da manti yapıyorum bi posta çocuklara yaptim yiyip gittiler aksama 1 posta hazirlayip bitiririm.. ama ben yedim mi Hayır lahana dolmasınin ustune sarimsakli yogurt kattim onu yedim.. bide aksama doğum günü var onuda ucuz atlatirsam iyidir.. canımın çektiği birsey olursa ondan yerim artık bu arada eline saglik kinana kinana kendimize gelecegiz artik))Benim de durduk yere canım tatlı çekmiyor ama görürsem yada yaparsam evde affetmiyorum valla :)
Kızartma hamur işi bende diyete başladım başlayalı yemedim desem yeridir.Ama mantıyı çok özledim itiraf edeyim.Annem memleketten gelirse eğer yaptıracağım ilk şey olur
hamur işlerine bende daynamam ama kızartma sevmem, çayıda hep şekersiz içerim günde en az 10 bardak çay içiyorum Allahtan içeceklerde şeker sevmiyorum yoksa ...Günaydın tatlıyı çok sevsem ne halde olurdum bılemıyorum benım nadır sutlu tatlı ceker canım valla cayı bıle 2 senedır şekersız ıcıyorum benım aklım hep kızartma hamur ıslerı hiç üşenmem gece mantı bıle acardım o derece şimdi valla yemek yemeye korkuyorum
Afiyet olsun canım.Kendini iyi frenlemişsin mantıda canım.Bak kınanmak işe yaramış bile şimdidenYaa tomurcukk suan da manti yapıyorum bi posta çocuklara yaptim yiyip gittiler aksama 1 posta hazirlayip bitiririm.. ama ben yedim mi Hayır lahana dolmasınin ustune sarimsakli yogurt kattim onu yedim.. bide aksama doğum günü var onuda ucuz atlatirsam iyidir.. canımın çektiği birsey olursa ondan yerim artık bu arada eline saglik kinana kinana kendimize gelecegiz artik))
Bende çaya çocukluğumdan beri şeker atmam.Hiç sevmiyorum sıcak içecekte şekeri.Bende günde en az dediğin gibi 10 bardak çay içiyorum.Bir veya iki kez de türk kahvesi.Kahveyi de sade içerim.Nescafe sevmemhamur işlerine bende daynamam ama kızartma sevmem, çayıda hep şekersiz içerim günde en az 10 bardak çay içiyorum Allahtan içeceklerde şeker sevmiyorum yoksa ...
Aslinda yöntemin güzel canım.Böylece kaçamakların önüne geçmiş olursun.Herşeyden az yiyip nefsini körletmek en mantıklısıAy ben de dun manti yedim. Bana artik hic yasak yok diyetlerim de yoksa gozum cok dönüyor. Mesela aksam ki menum
1 kepce nohut
4 yk manti
Salata
hafta da 2 gun tatli hakkim da var yani
Aslinda yöntemin güzel canım.Böylece kaçamakların önüne geçmiş olursun.Herşeyden az yiyip nefsini körletmek en mantıklısı