- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.181
en büyük motivasyonum sensin zaten öylesine değil çok ciddi söylüyorum iyi ki bulmuşum siziYazarım fıstığım.Bende seni çooookk ama çok seviyorum...
Benim başarım sizin motivasyon sebebiniz olsun.Siz de başaracaksınız bunu biliyorum
miladım ben su içmeyi unutuyorum dün gece farkettim yarım litre bile içmemişim yarım litreyi tamamlayım bari dedim içtim kalan suyumu birbirimize hatırlatırız bundan sonra olur muHemen tarcin ve limonlu su hazırlıyorum:)
en büyük motivasyonum sensin zaten öylesine değil çok ciddi söylüyorum iyi ki bulmuşum sizi
ciddi anlam da burada ki herkeste samimiyet ve sevgi hissediyorum bu normalde bulunması zor olan dostluk kaç kişiye nasip olur
miladım ben su içmeyi unutuyorum dün gece farkettim yarım litre bile içmemişim yarım litreyi tamamlayım bari dedim içtim kalan suyumu birbirimize hatırlatırız bundan sonra olur mu
düzenli olmasa da olur nasılrahat edeceksen gülümHatirlatalim canim baslangicta menu paylasamam düzenli zaten asagi yukarı biliyorsunuz düzenimi hep öyle giderim kacamaklari paylaşırım ekstra yaptıklarımi yazarım yesil cay içmiyorum uzun zamandir baslayacagim tarcin daha cok olacak hayatimda yogurda dikkat edecegim. Simdilik böyle..
Hoşgeldin canım bebek doğdu birde 9 aylıkmı oldu daha dün gibi ne çabuk geçti zamanSelam kızlar ben geldim kilo alarak hemde.
102.5 ile döndüm araniza. Cok aktif olamasamda bildirimleri aksatmam. 9 aylik bir bebek bakiyorum çünki
Hoşgeldin canım bebek doğdu birde 9 aylıkmı oldu daha dün gibi ne çabuk geçti zaman
Hoşgeldin canım bebek doğdu birde 9 aylıkmı oldu daha dün gibi ne çabuk geçti zaman
hoş geldinnn canımSelam kızlar ben geldim kilo alarak hemde.
102.5 ile döndüm araniza. Cok aktif olamasamda bildirimleri aksatmam. 9 aylik bir bebek bakiyorum çünki
Hoş geldin fıstık.Ekip yavaş yavaş toplanıyor çok mutluyum.Selam kızlar ben geldim kilo alarak hemde.
geçmiş olsun canım eğer baş ağrın geçmezse parmak uçlarını şakaklar kaş bitiminden başlayarak üstten kulağın arkasından yarım daire şeklinde kulak bitimine kadar hafif hafif masaj yap 1.2 dk ya geçer allahın izniyleMerhaba kızlar müthiş bir bas agrisi cekiyorum dun aksamdan beri anlatamam relg lim cok yakin oldum olacam buda kiloya yansiyor maleseff cok uzgunum
Gecen hafta :72.200
Bu hafta :72 .00
Fark:200gr cik
Küçüğü okula goturecem sonra görüşürüz
sabah kahvaltı yaptın mı çay içtin mi üstünde elbiseyle mi tartıldınöğle arası tartıldım 68.92 ayda 6 kilo almışım