- 7 Kasım 2014
- 369
- 994
- 42
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.201
hoş geldinnn canım
hep beraber toplaştık fazlalıkları atıyoruz sara da gelse ekip tamam oluyor:)) unuttuğum yoktur inşallah
9 aylık bebek hareketlenmeye başlamıştır bir kaç aya ayaklanır emanet diye daha da çok dolanırsın peşine allah kolaylık versin akşam gelirsin sen de bebişi anasına postaladıktan sonra
Hoş geldin fıstık.Ekip yavaş yavaş toplanıyor çok mutluyum.
Liste girişini yaptım canım.Yeni başlangıcında başarılar
ananas çayı hakkında bilgi verir misin canım hazır mı yoksa kendin mi hazırlıyorsun.Benim de ödem problemim var da
Canım sen bildirim yaptın mı ben mi kaçırdım?Kendim yapıyorum 1 ananas kabugunu dogruyorum 2cubuk tarcın 2 ,3 adet karanfıl kabukları caydanlıga koyuyorum ustunu bıraz gecıcek kadar su 15 dk kaynatıyorum kapatııorum 15 dk oyle beklıyor yemeklerden sonra 1 bardak az limon sıkıp içiyorum gunde 2 bardak eger unuttuysam aksam dev gıbı bir bardak içiyorum bide gun ıcınde karısık hazır bitki çayı tatlı sevıyosan ananas sana yardımcı olur çay bıraz tatlı oluyor
kahvaltı yapmadım işe gecikiyordum su ve çay sadecesabah kahvaltı yaptın mı çay içtin mi üstünde elbiseyle mi tartıldıno zaman bu doğru sonuç değil
Canım sen bildirim yaptın mı ben mi kaçırdım?
Yaş boy ve kilo yazabilir misin tekrar?
Boy neydi fıstık ?Yaş32 bügün tartıldım 71 900
Hoş geldin tekrar fındığım :))herkese yine yeniden merhaba
ben de bu gün tartılıp diyete başladım.
haydi hayırlısı
güncel kilom: 99.4
boy: 1,63
ben de bir yıl önce sizin aranıza katıldığım da 103,5 kilo idim hala fıstık değil fındığım ama olsun
4 kilo 4 kilodur. umarım bu yıl daha güzel geçer...
menülerimi akşam toplu yazarım hepinizi kocaman
tamam canım teşekkür ederim deniycemKendim yapıyorum 1 ananas kabugunu dogruyorum 2cubuk tarcın 2 ,3 adet karanfıl kabukları caydanlıga koyuyorum ustunu bıraz gecıcek kadar su 15 dk kaynatıyorum kapatııorum 15 dk oyle beklıyor yemeklerden sonra 1 bardak az limon sıkıp içiyorum gunde 2 bardak eger unuttuysam aksam dev gıbı bir bardak içiyorum bide gun ıcınde karısık hazır bitki çayı tatlı sevıyosan ananas sana yardımcı olur çay bıraz tatlı oluyor
Mümkünse eğer uzan 10-15 dakika dinlen canım.Baş ağrısını hafifletiyor.Bir de tansiyonuna bakma şansın var mı?Ayyy benim basim cok kotu agriyo herkes rengin sapsari dedi durdu okulda gecmiyorr yaaa bir dus alacam bakalim allah allah ne oluyor bana boylekres bu sene cok kalabalik hicc hosuma gitmedi bu durum oglum gitmek istemiyor bende birde seminerler duzenlencekmis katilip katilmama konusunda kararsiz kaldim ne bileyim anne cocuk semineri aslinda cogu bildigim şeyler ama belki bir yarari olur diyorum karar veremedim of of
Geçmiş olsun bilsekte bir başkasından dinlemek daha etkili oluyor şuan burda olmamız gibiAyyy benim basim cok kotu agriyo herkes rengin sapsari dedi durdu okulda gecmiyorr yaaa bir dus alacam bakalim allah allah ne oluyor bana boylekres bu sene cok kalabalik hicc hosuma gitmedi bu durum oglum gitmek istemiyor bende birde seminerler duzenlencekmis katilip katilmama konusunda kararsiz kaldim ne bileyim anne cocuk semineri aslinda cogu bildigim şeyler ama belki bir yarari olur diyorum karar veremedim of of