Haydi Yine Yeniden...

hoş geldinnn canım :KK52::KK52:
hep beraber toplaştık fazlalıkları atıyoruz sara da gelse ekip tamam oluyor:)) unuttuğum yoktur inşallah
9 aylık bebek hareketlenmeye başlamıştır bir kaç aya ayaklanır emanet diye daha da çok dolanırsın peşine allah kolaylık versin akşam gelirsin sen de bebişi anasına postaladıktan sonra :emir_bebek:

Hos buldum canim

ananas çayı hakkında bilgi verir misin canım hazır mı yoksa kendin mi hazırlıyorsun.Benim de ödem problemim var da

Kendim yapıyorum 1 ananas kabugunu dogruyorum 2cubuk tarcın 2 ,3 adet karanfıl kabukları caydanlıga koyuyorum ustunu bıraz gecıcek kadar su 15 dk kaynatıyorum kapatııorum 15 dk oyle beklıyor yemeklerden sonra 1 bardak az limon sıkıp içiyorum gunde 2 bardak eger unuttuysam aksam dev gıbı bir bardak içiyorum bide gun ıcınde karısık hazır bitki çayı tatlı sevıyosan ananas sana yardımcı olur çay bıraz tatlı oluyor

Kendim yapıyorum 1 ananas kabugunu dogruyorum 2cubuk tarcın 2 ,3 adet karanfıl kabukları caydanlıga koyuyorum ustunu bıraz gecıcek kadar su 15 dk kaynatıyorum kapatııorum 15 dk oyle beklıyor yemeklerden sonra 1 bardak az limon sıkıp içiyorum gunde 2 bardak eger unuttuysam aksam dev gıbı bir bardak içiyorum bide gun ıcınde karısık hazır bitki çayı tatlı sevıyosan ananas sana yardımcı olur çay bıraz tatlı oluyor
Canım sen bildirim yaptın mı ben mi kaçırdım?
Yaş boy ve kilo yazabilir misin tekrar?

Bayram öncesi 72 200 düm bayramda 74 küsür olmuştum şimdi tartıldım 71 ,900 bayramda hem dikkat etmedım hemde geç saatlerde yedim oyuzdrn 15 gundr 300 gram :KK43:

herkese yine yeniden merhaba
ben de bu gün tartılıp diyete başladım.
haydi hayırlısı
güncel kilom: 99.4
boy: 1,63
ben de bir yıl önce sizin aranıza katıldığım da 103,5 kilo idim hala fıstık değil fındığım ama olsun :KK53:
4 kilo 4 kilodur. umarım bu yıl daha güzel geçer...
menülerimi akşam toplu yazarım hepinizi kocaman:KK15:

herkese yine yeniden merhaba
ben de bu gün tartılıp diyete başladım.
haydi hayırlısı
güncel kilom: 99.4
boy: 1,63
ben de bir yıl önce sizin aranıza katıldığım da 103,5 kilo idim hala fıstık değil fındığım ama olsun :KK53:
4 kilo 4 kilodur. umarım bu yıl daha güzel geçer...
menülerimi akşam toplu yazarım hepinizi kocaman:KK15:
Hoş geldin tekrar fındığım :))
Yaş boy bilgilerin vardı zaten eski listelerden.Hayırlı olsun başlangıcın.Öpüyorum seni

tamam canım teşekkür ederim deniycem

Kizlar hepinize tesekkur ederim okullarin basladigi belli oldu artik kimde bi virus varsa bizim evede gelir kac aydir hic hasta olmamisti kuzum farenjit olmus antibyotik yazdi doktor içirdim uyuyor simdi bende biraz dinleneyim Bu arada iyiki varsiniz bende hepinizi cok seviyorum keske bir gun hepimiz toplanip gorusebilsek ama biraz zor gibi

Ayyy benim basim cok kotu agriyo herkes rengin sapsari dedi durdu okulda gecmiyorr yaaa bir dus alacam bakalim allah allah ne oluyor bana boyle :KK43: kres bu sene cok kalabalik hicc hosuma gitmedi bu durum :KK43: oglum gitmek istemiyor bende :KK43: birde seminerler duzenlencekmis katilip katilmama konusunda kararsiz kaldim ne bileyim anne cocuk semineri aslinda cogu bildigim şeyler ama belki bir yarari olur diyorum karar veremedim of of :KK43:

Ayyy benim basim cok kotu agriyo herkes rengin sapsari dedi durdu okulda gecmiyorr yaaa bir dus alacam bakalim allah allah ne oluyor bana boyle :KK43: kres bu sene cok kalabalik hicc hosuma gitmedi bu durum :KK43: oglum gitmek istemiyor bende :KK43: birde seminerler duzenlencekmis katilip katilmama konusunda kararsiz kaldim ne bileyim anne cocuk semineri aslinda cogu bildigim şeyler ama belki bir yarari olur diyorum karar veremedim of of :KK43:
Mümkünse eğer uzan 10-15 dakika dinlen canım.Baş ağrısını hafifletiyor.Bir de tansiyonuna bakma şansın var mı?
Neden sapsarı oldun ki.Kansızlık mı var sende yoksa

Geçn
Geçmiş olsun bilsekte bir başkasından dinlemek daha etkili oluyor şuan burda olmamız gibi

X