- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.141
ben zaten bunalıma kapıdan bi baktım çıktım hemen toplam 1 dk sürmediKendine hiç haksızlık etme Ekim.Şöyle bir geçmiş listelere baktım 108,4 kilo ile giriş yapmışız sana.Şimdi 97 sin.Hatırı sayılır kilo veriyosun sende.Daha da vermeye devam edeceksin.Ayrıca sende hayat dolusun neşe kaynağımızsın e daha ne olsuun
bence de canım ben kilo verirken bir topikte yazmanın çok faydasını gördüm o yüzden ilk iş uygun topik buldum burda inşallah hep beraber veririz
ben kendi kendimi hipnoz etmeye karar verdim :)tomurcukkk @tatlitambak süpersiniz maşallah yok yok haftaya bende 85olıcam benim neyim eksik:) kızlar bu hafta siz azcık yerinizde sayında biz giriverelim listeye olmazmı :) :) :)
Şaka şaka tam gaz devam tebrik ediyorum sizi....
kız miladım sen de kara delik gibi motivasyonunu emenler varken sen neden iradene çamur atıyorsun bebemmmO senin iradenin eseri canımcım topikte motivasyon saglamistir ben 1 senedir topicte yazıyorum ama hiç işlemedi malesef.. burda buldugum motivasyon sonsuz ama bende irade yok
kendine haksızlık etme vazgeçmemiş burdasın eskiyi bilmiyorum ama totalde hala eskidesin geçen hafta birazcık bozmuşsun ama neyseO senin iradenin eseri canımcım topikte motivasyon saglamistir ben 1 senedir topicte yazıyorum ama hiç işlemedi malesef.. burda buldugum motivasyon sonsuz ama bende irade yok
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin doktordan gelince ne dedi bize de yaz merakta bırakma bizi olur muGunaydin kizlar dunden beri benim kucuk kiz hasta kusma ates bu gece hic uyku uyumadim simdi doktora gidicem
Gecen hafta 84.6
Bu hafta 83.7
Fark 900g
Pazar gununun kacamaklari ve bu geceki uykusuzluk yuzunden az verdim ama buna da sukur gorusuruz kizlar
Geçmiş olsun canım yaa.Çabucak atlatır inşallahGunaydin kizlar dunden beri benim kucuk kiz hasta kusma ates bu gece hic uyku uyumadim simdi doktora gidicem
Gecen hafta 84.6
Bu hafta 83.7
Fark 900g
Pazar gununun kacamaklari ve bu geceki uykusuzluk yuzunden az verdim ama buna da sukur gorusuruz kizlar
Amin ne kadar güzel bir duaymış bu böyle.Çok beğendim,dualarımın arasında yerini aldı bile
Kesinlikle...
geçmiş olsunGunaydin kizlar dunden beri benim kucuk kiz hasta kusma ates bu gece hic uyku uyumadim simdi doktora gidicem
Gecen hafta 84.6
Bu hafta 83.7
Fark 900g
Amin ne kadar güzel bir duaymış bu böyle.Çok beğendim,dualarımın arasında yerini aldı bile
Kesinlikle...
Hangi mesajını bitanem.Genelde kaçırmıyorum ama...
fil kovalıyor beni üstüme oturacak
hepiniz benden uzun ve zayıfsınız bu günü kendime depresif olma günü seçtim millet sıvı günü protein günü yapar ben melankolik bunalımlı olacam kararım bu yönde
Alttaki resimler kaldırılmış sanırım,sevindim :)
Bi de ben bişey sorcam.Benim kilo çizelgem görünüyor mu mesajlarımın altında? En son 90,7 de kaldı.sinirlerim bozuluyor.Güncelleyemiyorum da artık. kk sağolsun imza bölümünü de kaldırdı.Ben o çizelgenin üzerine 15 kilo daha verdim oysa ki
kız miladım sen de kara delik gibi motivasyonunu emenler varken sen neden iradene çamur atıyorsun bebemmm
sen kendi halinde bi kalsam esip gürlersin tusanimi gibi olursun ahanda buraya yazıyorum
bundan sonra sana tüm gün yetecek motivasyonu bol bol vericez ki sen kendinden geçme bi tenemmm
Günaydın hanımlar
geçen hafta : 109.6
bu sabah : 108.7
fark :0.9
Gunaydin kizlar dunden beri benim kucuk kiz hasta kusma ates bu gece hic uyku uyumadim simdi doktora gidicem
Gecen hafta 84.6
Bu hafta 83.7
Fark 900g
Hangi mesajını bitanem.Genelde kaçırmıyorum ama...
Bildirim mesajınsa ekledim listeye merak etme
Evet canim o mesaj ses cikmayinca sayfa degisti görmedin sandım:)) sabrin icin tskler ben olsam beni atmistim listeden tencere tavayla hemide:)))