Haydi Yine Yeniden...

ben zaten bunalıma kapıdan bi baktım çıktım hemen toplam 1 dk sürmedi
2 gündür benim herife kızgındım (sinirlenince adı herif oluyor heheheheh) sonun da özür dilettim tey tey teyyy
İNADIM
KARARLIYIM
AZİMLİYİM KADINIMMMMMMMM
sonuç sabah itibariyle sıkıntıdan yeme düzeni bozmuşken yeniden düzelttim
artık çekirdek
turşu
çikolata yok cidden canım istemedikçe

bence de canım ben kilo verirken bir topikte yazmanın çok faydasını gördüm o yüzden ilk iş uygun topik buldum burda inşallah hep beraber veririz

O senin iradenin eseri canımcım topikte motivasyon saglamistir ben 1 senedir topicte yazıyorum ama hiç işlemedi malesef.. burda buldugum motivasyon sonsuz ama bende irade yok

ben kendi kendimi hipnoz etmeye karar verdim :)
hipnozla mide küçültme operasyonu yaptığımı telkin edicem yoksa herkes elif harfi gibi salına salına gezerken ben hala yürürken ön tampon önde gidiyor olucam

O senin iradenin eseri canımcım topikte motivasyon saglamistir ben 1 senedir topicte yazıyorum ama hiç işlemedi malesef.. burda buldugum motivasyon sonsuz ama bende irade yok
kız miladım sen de kara delik gibi motivasyonunu emenler varken sen neden iradene çamur atıyorsun bebemmm
sen kendi halinde bi kalsam esip gürlersin tusanimi gibi olursun ahanda buraya yazıyorum
bundan sonra sana tüm gün yetecek motivasyonu bol bol vericez ki sen kendinden geçme bi tenemmm

kendine haksızlık etme vazgeçmemiş burdasın eskiyi bilmiyorum ama totalde hala eskidesin geçen hafta birazcık bozmuşsun ama neyse
iradeli bir şekilde verip iradesiz bir şekilde alıyorum ben de ama artık son dedim kilo korumam gerekiyo yaş gidince kilolar geç verlip hemen de alınıyo bide düzenli spor yaparsak veririz bence
doğru beslenmeyi hayat şekli olarak bir benimsesek

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin doktordan gelince ne dedi bize de yaz merakta bırakma bizi olur mu

Geçmiş olsun canım yaa.Çabucak atlatır inşallah

geçmiş olsun

Bu benim ekimim degil

Bende görünmüyor telden giriyorum ya tabletten bakinca görünüyor ama:)

Evet bunlar cok dogru beni anladığına o kadar eminim ki.. ama bunlari mazeret etmemem gereken bir yastayim artik dimi büyüdüm olgunlaştim çocuk gibi mizmizlanmak yerine yetişkin yönümü ortaya koyuyorum artık..açım suan ama ben acligimi seviyorum ve kendimi oldugum gibi kabul ediyorum.. guzel yanlarımı aciga cikaracam ince ve guzel bir bedene doğru ilerliyorum..
Nasil ekimimmm ogreniyor muyum:))

Günaydın hanımlar
geçen hafta : 109.6
bu sabah : 108.7
fark :0.9

Tebrikler supersin

YOLUMUZ UZUn GİBİ GÖRÜNEBİLİR AMA SONUNDA AY GİBİ PARLAMAK VARR bu kadar emeğimize sabrımıza değmez mii

İşte bu benim ekimimmm

Cok gecmis olsun canim allah sifalar versin.. bu arada istikrarli gidiyorsun supersin

Evet canim o mesaj ses cikmayinca sayfa degisti görmedin sandım:)) sabrin icin tskler ben olsam beni atmistim listeden tencere tavayla hemide:)))
Listeden atmam söz konusu bile olamaz da artı bildirimler gelmeye devam ederse gelecek tencere tava haberin olsun Şu yılbaşı gelmeden 80 ler görülecek milad,senden bunu istemek hakkım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…