Haydi Yine Yeniden...

işe hayatımız aynı böyle bir tuval gibi üstüne ne çizeceğimiz bizim elimiz de miladımmmmm
ben güzellikeri gök yüzünü çizmek istiyorum ben çok şey öğrenmek çok şey paylaşmak mutluluk saçmak istiyorum
peki ya sen

Listeden atmam söz konusu bile olamaz da artı bildirimler gelmeye devam ederse gelecek tencere tava haberin olsun Şu yılbaşı gelmeden 80 ler görülecek milad,senden bunu istemek hakkım sanırım

Hakkin valla canim bu kadar güzel ornek olduktan sonra.. tamam hedefim yılbaşına 80 lerde girmek olacak tatlım

Evet canim o mesaj ses cikmayinca sayfa degisti görmedin sandım:)) sabrin icin tskler ben olsam beni atmistim listeden tencere tavayla hemide:)))
sen kendini nasıl görüyorsun miladım kendini nasıl anlatırdın bize
2 hafta kilo vermedin diye listeden atılaca
Hakkin valla canim bu kadar güzel ornek olduktan sonra.. tamam hedefim yılbaşına 80 lerde girmek olacak tatlım
abaooooowwww benim neyim eksik bende 80 lileri istiyorum yeni yılda yoğurt çanağını kaşıklayalım miladımm 80 liler bizi bekler gözü yolda gelin gibi

Ben bu konu üzerinde ciddi bir şekilde düşünücem sanırım :))
Simdilik senin paylastiklarindan feyz alıyorum iyiki varsın

Guncel kilon nedir canim unuttum aradim ama iyi yazmışız bugun bulamadım.. hadi takım olalim senle yılbaşına kadar halledelim şu işi..

Ben senin topiğinle başladım diyete hatırlıyor musun.
''1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama lütfen''
Ben geldim sayfana ve 97 kiloydum o zaman.Kararlıydım.1 sene geçti evet.Fıstık olarak görmeye başlıyorum kendimi artık.
Sende şimdi tomurcuğun haydi yine yeniden topiğindesin ve yine yeniden bir başlangıç yaptığın için burdasın.Fıstık olacaksın!!!

Ben inanıyorum bu sefer olacak.Benim tanıdığım milad pes etmeyecek iradesini konuşturacak ve benim yüzümü kara çıkarmayacak

selamlar
bugün tartıya bir çıktım, pir çıktım!!!!!!!!
şok şok şok!!!!!!!!!!!
94,1 geldim yaa...
tamam gece boyu ayaktaydım, akşama yatılı misafirlerim var, hazırlıklar falan boyuna tıkındım ama ben 5-6. ayda olmam gereken kiloyu gördüm be ya...

bi de bugün iyi bir bildirim yapacaktım güya...

neyse ben ekimin söylediklerine odaklanıyor, bu kiloyu unutuyor ve yoluma bakıyorum...
hiç üzülemicem şimdi, çok işim var...
öptüm hepinizi...

Guncel kilon nedir canim unuttum aradim ama iyi yazmışız bugun bulamadım.. hadi takım olalim senle yılbaşına kadar halledelim şu işi..
97.4
takım ortağım iştah bastıran metabolizma hızlandıran ne var ne yok bu hafta kullanıyoruz işe tatlı krizini yok etmekle başlayalım sürahini hazırla suya çubuk tarçın atıp gün boyu onu içicez aklına gelen bişey olursa yaz yapalım beraber

tomurcuğum sen bunları sık sık hatta her gün yazsana gülüm 1 sene önce neydin şimdi nasıl muhteşem bir varlık olduğunu çok iyi geliyor bu bana seviyorum senii

Ayy duygulandım simdi evet zaman cok hızlı geçiyor bir sene gecti be zamani fazla hafife aldım.. bu topigi açtığın için o kadar seviniyorum ki hergun zaten olmasi gereken buymus diyorum takim kaptani iradeli biri olmali o sensin.. bana hala güvendiginiz icin sizi mahcup etmeyecegim kizlar sizi cokk seviyorum

tomurcuğum sen bunları sık sık hatta her gün yazsana gülüm 1 sene önce neydin şimdi nasıl muhteşem bir varlık olduğunu çok iyi geliyor bu bana seviyorum senii
Yazarım fıstığım.Bende seni çooookk ama çok seviyorum...
Benim başarım sizin motivasyon sebebiniz olsun.Siz de başaracaksınız bunu biliyorum

ben de gece 3.5 ta yattım 7 olmadan kalktım uykusuzluk yorgunluk anında tartıda fazla çıkarıyor bu gün bol su içip erken yatarsan yarına kesin farklı çıkacaksın yolumuzda engel var diye geri mi dönücez üstünden atlayıp yola devammmm

Tamamdir anlaştık sen yeşil cay icemiyordun dimi?

Hemen tarcin ve limonlu su hazırlıyorum:)

Ayy bende duygulandım şimdi
Zaten sulu gözümdür hemen gözlerim doldu
Bende hepinizi çok seviyorum.İyi ki açmışsın o topiği ve tanışmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…