- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.121
ben de fark ettim tam yazacaktım reklamlar sonunda kalkmış diye :))Alttaki resimler kaldırılmış sanırım,sevindim :)
Bi de ben bişey sorcam.Benim kilo çizelgem görünüyor mu mesajlarımın altında? En son 90,7 de kaldı.sinirlerim bozuluyor.Güncelleyemiyorum da artık. kk sağolsun imza bölümünü de kaldırdı.Ben o çizelgenin üzerine 15 kilo daha verdim oysa ki
Kendine hiç haksızlık etme Ekim.Şöyle bir geçmiş listelere baktım 108,4 kilo ile giriş yapmışız sana.Şimdi 97 sin.Hatırı sayılır kilo veriyosun sende.Daha da vermeye devam edeceksin.Ayrıca sende hayat dolusun neşe kaynağımızsın e daha ne olsuunfil kovalıyor beni üstüme oturacak
hepiniz benden uzun ve zayıfsınız bu günü kendime depresif olma günü seçtim millet sıvı günü protein günü yapar ben melankolik bunalımlı olacam kararım bu yönde
Düşün 79 hedef koymuşum onun bile altına indim.Moralimi bozuyor bu çizelge benim yaaaben de fark ettim tam yazacaktım reklamlar sonunda kalkmış diye :))
evet kilo çizelgen görünüyor takılı halde
aslında bunu da söylesek ya adminlere ya yine düzenlesinler ya da olanı kaldırsınlar
Zaten ben bi hafta uyarılanlar listesinde olmadan aklım başıma gelmiyor.tomurcukkk T tatlitambak süpersiniz maşallah yok yok haftaya bende 85olıcam benim neyim eksik:) kızlar bu hafta siz azcık yerinizde sayında biz giriverelim listeye olmazmı :) :) :)
Şaka şaka tam gaz devam tebrik ediyorum sizi....
Hoşbulduk canım hedefe ulaşırım da önemli olan istikrarlı olmakHoş geldin idol,
Liste girişini yaptım canım,bildirimini de işlerim.İnşallah sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın
Teşekkür ederim canım.Totalde 117 den 75 e düştüm.Böyle kilo vermek herkesin başınaHoşbulduk canım hedefe ulaşırım da önemli olan istikrarlı olmaksenin maşallahın var ne güzel vermişsin
canım çık bunalımdan kilo istenince veriliyor bak topik sahibi 40 kilo vermiş istersen verirsin ben 1 ocakta 75 tim 2-3 ayda 10 kilo verdim ve gayet iyi korudum ama son iki aydır acayip abarttım yediklerimi düşününce kendimden korkuyorum örneğin pazar kahvaltısını hazırlayıncaya kadar ayak üstü git gel 6 dilim baklava yedim akşamda jübilemi yaptım sporla beraer 1 ayda veririmooyy oyyy oyyhhhhhhh göğsüme birden bir öküz oturdu sanki
ben ergenlikten sonra hiç 6 lı rakamları göremediiiimmmmmmmm
boyum da uzamadı zatiiiiiiii
36 olucam 2 hafta sonra 80 li raakamları görmeyeli 12 seneyi geçmiştir
kızlar müsadenizle ben bi bunalıma girip geliyorum
Teşekkür ederim canım.Totalde 117 den 75 e düştüm.Böyle kilo vermek herkesin başına
canım çık bunalımdan kilo istenince veriliyor bak topik sahibi 40 kilo vermiş istersen verirsin ben 1 ocakta 75 tim 2-3 ayda 10 kilo verdim ve gayet iyi korudum ama son iki aydır acayip abarttım yediklerimi düşününce kendimden korkuyorum örneğin pazar kahvaltısını hazırlayıncaya kadar ayak üstü git gel 6 dilim baklava yedim akşamda jübilemi yaptım sporla beraer 1 ayda veririm
bu arada yaşıtımı görmek güzel
süpersinTeşekkür ederim canım.Totalde 117 den 75 e düştüm.Böyle kilo vermek herkesin başına
bence de canım ben kilo verirken bir topikte yazmanın çok faydasını gördüm o yüzden ilk iş uygun topik buldum burda inşallah hep beraber veririzİpin ucu kacmadan elinr alman çok iyi olmuş canım
ananas çayı hakkında bilgi verir misin canım hazır mı yoksa kendin mi hazırlıyorsun.Benim de ödem problemim var daBu arada ananas çayı içiyorum 15 aralıksız içtim yarın yıne başlıycam odem attırıyor