Haydi Yine Yeniden...

Alttaki resimler kaldırılmış sanırım,sevindim :)

Bi de ben bişey sorcam.Benim kilo çizelgem görünüyor mu mesajlarımın altında? En son 90,7 de kaldı.sinirlerim bozuluyor.Güncelleyemiyorum da artık. kk sağolsun imza bölümünü de kaldırdı.Ben o çizelgenin üzerine 15 kilo daha verdim oysa ki

ben de fark ettim tam yazacaktım reklamlar sonunda kalkmış diye :))
evet kilo çizelgen görünüyor takılı halde
aslında bunu da söylesek ya adminlere ya yine düzenlesinler ya da olanı kaldırsınlar

Kendine hiç haksızlık etme Ekim.Şöyle bir geçmiş listelere baktım 108,4 kilo ile giriş yapmışız sana.Şimdi 97 sin.Hatırı sayılır kilo veriyosun sende.Daha da vermeye devam edeceksin.Ayrıca sende hayat dolusun neşe kaynağımızsın e daha ne olsuun

ben de fark ettim tam yazacaktım reklamlar sonunda kalkmış diye :))
evet kilo çizelgen görünüyor takılı halde
aslında bunu da söylesek ya adminlere ya yine düzenlesinler ya da olanı kaldırsınlar
Düşün 79 hedef koymuşum onun bile altına indim.Moralimi bozuyor bu çizelge benim yaaa

Zaten ben bi hafta uyarılanlar listesinde olmadan aklım başıma gelmiyor.
Geçen hafta uyarı listesinde birinciydim.Bu hafta eksideyim.
Haftaya yine uyarıya geçerim gibime geliyor
Sen dereceye girersin canım inşallah.Hadi haftaya bekliyorum senden bir atak anlaştık mı?

canım çık bunalımdan kilo istenince veriliyor bak topik sahibi 40 kilo vermiş istersen verirsin ben 1 ocakta 75 tim 2-3 ayda 10 kilo verdim ve gayet iyi korudum ama son iki aydır acayip abarttım yediklerimi düşününce kendimden korkuyorum örneğin pazar kahvaltısını hazırlayıncaya kadar ayak üstü git gel 6 dilim baklava yedim akşamda jübilemi yaptım sporla beraer 1 ayda veririm
bu arada yaşıtımı görmek güzel

İpin ucu kacmadan elinr alman çok iyi olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…