Haydi Yine Yeniden...

Alttaki resimler kaldırılmış sanırım,sevindim :)

Bi de ben bişey sorcam.Benim kilo çizelgem görünüyor mu mesajlarımın altında? En son 90,7 de kaldı.sinirlerim bozuluyor.Güncelleyemiyorum da artık. kk sağolsun imza bölümünü de kaldırdı.Ben o çizelgenin üzerine 15 kilo daha verdim oysa ki :KK51:

Alttaki resimler kaldırılmış sanırım,sevindim :)

Bi de ben bişey sorcam.Benim kilo çizelgem görünüyor mu mesajlarımın altında? En son 90,7 de kaldı.sinirlerim bozuluyor.Güncelleyemiyorum da artık. kk sağolsun imza bölümünü de kaldırdı.Ben o çizelgenin üzerine 15 kilo daha verdim oysa ki :KK51:
ben de fark ettim tam yazacaktım reklamlar sonunda kalkmış diye :))
evet kilo çizelgen görünüyor takılı halde
aslında bunu da söylesek ya adminlere ya yine düzenlesinler ya da olanı kaldırsınlar

fil kovalıyor beni üstüme oturacak :confused:
hepiniz benden uzun ve zayıfsınız bu günü kendime depresif olma günü seçtim millet sıvı günü protein günü yapar ben melankolik bunalımlı olacam kararım bu yönde:KK14::KK14:
Kendine hiç haksızlık etme Ekim.Şöyle bir geçmiş listelere baktım 108,4 kilo ile giriş yapmışız sana.Şimdi 97 sin.Hatırı sayılır kilo veriyosun sende.Daha da vermeye devam edeceksin.Ayrıca sende hayat dolusun neşe kaynağımızsın e daha ne olsuun :KK19:

ben de fark ettim tam yazacaktım reklamlar sonunda kalkmış diye :))
evet kilo çizelgen görünüyor takılı halde
aslında bunu da söylesek ya adminlere ya yine düzenlesinler ya da olanı kaldırsınlar
Düşün 79 hedef koymuşum onun bile altına indim.Moralimi bozuyor bu çizelge benim yaaa :mad::mad:

tomurcukkk tomurcukkk T tatlitambak süpersiniz maşallah yok yok haftaya bende 85olıcam benim neyim eksik:) kızlar bu hafta siz azcık yerinizde sayında biz giriverelim listeye olmazmı :) :) :)
Şaka şaka tam gaz devam tebrik ediyorum sizi....
Zaten ben bi hafta uyarılanlar listesinde olmadan aklım başıma gelmiyor.
Geçen hafta uyarı listesinde birinciydim.Bu hafta eksideyim.
Haftaya yine uyarıya geçerim gibime geliyor :-)
Sen dereceye girersin canım inşallah.Hadi haftaya bekliyorum senden bir atak anlaştık mı?

ooyy oyyy oyyhhhhhhh göğsüme birden bir öküz oturdu sanki
ben ergenlikten sonra hiç 6 lı rakamları göremediiiimmmmmmmm:KK57:
boyum da uzamadı zatiiiiiiii:KK34:
36 olucam 2 hafta sonra 80 li raakamları görmeyeli 12 seneyi geçmiştir :KK42:
kızlar müsadenizle ben bi bunalıma girip geliyorum :KK67:
canım çık bunalımdan kilo istenince veriliyor bak topik sahibi 40 kilo vermiş istersen verirsin ben 1 ocakta 75 tim 2-3 ayda 10 kilo verdim ve gayet iyi korudum ama son iki aydır acayip abarttım yediklerimi düşününce kendimden korkuyorum örneğin pazar kahvaltısını hazırlayıncaya kadar ayak üstü git gel 6 dilim baklava yedim akşamda jübilemi yaptım sporla beraer 1 ayda veririm
bu arada yaşıtımı görmek güzel :KK19:

canım çık bunalımdan kilo istenince veriliyor bak topik sahibi 40 kilo vermiş istersen verirsin ben 1 ocakta 75 tim 2-3 ayda 10 kilo verdim ve gayet iyi korudum ama son iki aydır acayip abarttım yediklerimi düşününce kendimden korkuyorum örneğin pazar kahvaltısını hazırlayıncaya kadar ayak üstü git gel 6 dilim baklava yedim akşamda jübilemi yaptım sporla beraer 1 ayda veririm
bu arada yaşıtımı görmek güzel :KK19:

İpin ucu kacmadan elinr alman çok iyi olmuş canım

X