- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.101
Günaydın arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gibi demiyeceksin canım kesin net olacaksın zihin altına öyle emir vereceksinBence geç bile kaldım 53 kılodan 81 cıktım gec olsu canıma tak ettı magazaya gıdıp hadı bıse bakıyım dıyosun ne guzel duruyor ne beden bulmak kolay zatıflıycam ınşallah akıllanıp bir daha kılo almıycam hedefım 58 sizinde destegınızle bu sefer başarıcam gibi
günaydın erkenci şirineGünaydın arkadaşlar
Sinir oluyorum sürekli hareket halinde bir ekranbildirimlerin orda reklam çıkıyor kapatıyorum yine de bildirimlerin üstüne geliyor kim ne yazmış ne zaman yazmış göremiyorum sizde de aynı mı
kk yönetim google reklamalrını kaldırsın diye görüşme yapıyormuş inşallah yakında kalkar her yer kımıl kımıl:)Sinir oluyorum sürekli hareket halinde bir ekran
canım hoş bulduktabi katılabilirsin hoş geldin
yarın hepsini bir yazarsın boy kilo yaş hedef kilon
bu ay sonu olmazsa bile diğer ayın yarısın da kesin görürsün 80 i sıkıntı yapma ilkayım stresle hormonlar bile değişiyor zayıflamaya engel oluyorGünaydınn
Geçen hafta 87.5
Bugün 86.8
Fark - 700
Daha güzel olacaktı ama dün iştahımı kontrol eddmedim bir türlü sürekli birşeyler istedi canım ve yedim
Bugün yeni bir başlangıç yapıyorum bir ay zamanım kaldı ve ne yazıkkı 80i göremem sanırım ama çok sıkıcam inebildiğim kadar inicem bu ay yardım edin bana kızlar
Hoş geldin idol,Yaş 36,boy 170 kilo almada da vermede de çok iyiyimdir 10 Ağustosta 63 tüm 2 aydır abartattım sabah işe gecikiyordum tartılamadım öğlen tartılıp bildiririm en az 5-6 kilo almışımdır
hedef 63 e dönmek ve bir daha da çıkmamak
ooyy oyyy oyyhhhhhhh göğsüme birden bir öküz oturdu sankiYaş 36,boy 170 kilo almada da vermede de çok iyiyimdir 10 Ağustosta 63 tüm 2 aydır abartattım sabah işe gecikiyordum tartılamadım öğlen tartılıp bildiririm en az 5-6 kilo almışımdır
hedef 63 e dönmek ve bir daha da çıkmamak
kız maşallahh süpersinSelamlar olsun hepinizeee.....
gecen carsamba 85.8
bu hafta 83.5
Günaydın,
Geçen hafta: 77 kg
Bu hafta : 75 kg
Fark : - 2 kg