Haydi Yine Yeniden...

Bence geç bile kaldım 53 kılodan 81 cıktım gec olsu canıma tak ettı magazaya gıdıp hadı bıse bakıyım dıyosun ne guzel duruyor ne beden bulmak kolay zatıflıycam ınşallah akıllanıp bir daha kılo almıycam hedefım 58 sizinde destegınızle bu sefer başarıcam gibi
gibi demiyeceksin canım kesin net olacaksın zihin altına öyle emir vereceksin
bu sefer başarıcam olacak diyeceksin cidden olacak :KK24:

bu gün tartı günüüü:KK47::KK47::oops:
az sonra tartılıp bildirim yaparım uyumazsam

Günaydınn
Geçen hafta 87.5
Bugün 86.8
Fark - 700
Daha güzel olacaktı ama dün iştahımı kontrol eddmedim bir türlü sürekli birşeyler istedi canım ve yedim:KK43:
Bugün yeni bir başlangıç yapıyorum bir ay zamanım kaldı ve ne yazıkkı 80i göremem sanırım ama çok sıkıcam inebildiğim kadar inicem bu ay yardım edin bana kızlar

Günaydınn
Geçen hafta 87.5
Bugün 86.8
Fark - 700
Daha güzel olacaktı ama dün iştahımı kontrol eddmedim bir türlü sürekli birşeyler istedi canım ve yedim:KK43:
Bugün yeni bir başlangıç yapıyorum bir ay zamanım kaldı ve ne yazıkkı 80i göremem sanırım ama çok sıkıcam inebildiğim kadar inicem bu ay yardım edin bana kızlar
bu ay sonu olmazsa bile diğer ayın yarısın da kesin görürsün 80 i sıkıntı yapma ilkayım stresle hormonlar bile değişiyor zayıflamaya engel oluyor

Yaş 36,boy 170 kilo almada da vermede de çok iyiyimdir 10 Ağustosta 63 tüm 2 aydır abartattım sabah işe gecikiyordum tartılamadım öğlen tartılıp bildiririm en az 5-6 kilo almışımdır
hedef 63 e dönmek ve bir daha da çıkmamak:KK23:
Hoş geldin idol,
Liste girişini yaptım canım,bildirimini de işlerim.İnşallah sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın

Yaş 36,boy 170 kilo almada da vermede de çok iyiyimdir 10 Ağustosta 63 tüm 2 aydır abartattım sabah işe gecikiyordum tartılamadım öğlen tartılıp bildiririm en az 5-6 kilo almışımdır
hedef 63 e dönmek ve bir daha da çıkmamak:KK23:
ooyy oyyy oyyhhhhhhh göğsüme birden bir öküz oturdu sanki
ben ergenlikten sonra hiç 6 lı rakamları göremediiiimmmmmmmm:KK57:
boyum da uzamadı zatiiiiiiii:KK34:
36 olucam 2 hafta sonra 80 li raakamları görmeyeli 12 seneyi geçmiştir :KK42:
kızlar müsadenizle ben bi bunalıma girip geliyorum :KK67:

X